İyi bir alerji doktoru bulmalısın.Günaydınlar
Gece geç yattım, ‘Artık hiç bir yer ev değil’ kitabını bitirdim. Kesinlikle tavsiye ederim. O dönemlere ait kitaplar filmler beni çok etkiliyor.
Sonra benim küçük oğlan öksürüyordu. Aslında 1 hafta antibiyotik kullandık pazara kadar. Hala yatmadan buhar da veriyordum ama bu sefer kuru öksürük ateş sıtma olduannem nevresimlerini yıkamıştı toz polen vs yapışmış olabilir mi sizce? Çünkü yatarken öksürük vardı arada ama çok iyiydi. Sabah uyuyordu gidince bakıcam durumuna. Mutfağın lavabosu alttan akıtmış akşam sabah sucu gelecekti. Parkelerim biraz etkilenmiş gibi.
Hava bugün mis. Yavaştan valiz hazırlamam lazım. Çocukları yıkamam lazım bugün. İş çok, herkese güzel günler dilerim
Cano dediğin gibi 3-4 gibi at gibi öksürük gıcık var gibi uykuda. Ama ateş oldu ve sıtma dediğim üşüme titremeİyi bir alerji doktoru bulmalısın.
Sıtma dediğin ateş mi?
Alerji ateş yapmaz öksürük yapar.
Dışarda kuruyan çamaşırda polen olabilir.
Alerji gece öksürtür uykuda hatta gece yarısı 3-4 gibi at gibi öksürür.
Bizim şu anki tedavi şeklimiz çok değişti.
Ama benimki büyük olduğu için tavsiye vermeyim.
Doktora danış bence.
Ton balığı tok tutarSelam iki gündür giremiyorum, havalar çok soğuk yağmurlu kötü boğuluyorum bu nemli havada
Zor…
Dün arkadaşlarla işten sonra iftara gidelim dedik çok uzak ve yemeklerin kötü olduğu bir iftardı
Memnun kalmadık
Gündüzde 2-saate yakın işten çıkınca uyuyakalmışım oruçluyken bir haller oluyor bana
Gecede uyuyamadım 4,5a kadar sahuru yaptım ama midem çok kötüydü
Sabah işe gittim birşekilde yine ama çok zorlanıyorum hiç çekilmiyor.
Sahurda probiyotik yoğurt
Peynir zeytin kahvaltılık birde hata yapıp ton balığı yedim acaba ben bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum
Boğazdaki öksürüğe soğuk buhar iyi geliyor.Cano dediğin gibi 3-4 gibi at gibi öksürük gıcık var gibi uykuda. Ama ateş oldu ve sıtma dediğim üşüme titreme
Gece uyanınca ateşdüşürücü verdim sonra baktım öksürüğü kesilmiyor. Oda için buhar makinesi var onu çalıştırdım. Zaten klima açmıyoruz. Kalorifer yok zaten. Bi de gün boyu havalandırıyorum odayı. Gece bi de alerji şurubu verdim ondan sonra rahatladı uyudu kuzum. Şimdi yıkadım uyuyakaldı bakalım gece nasıl geçecekBoğazdaki öksürüğe soğuk buhar iyi geliyor.
Odası aşırı sıcak olmamalı.
Yatmadan banyo yaptırıp camını açıp havalandır demişti doktor.
Ama seninkini bilemem.
Ateş olunca farklı.Gece uyanınca ateşdüşürücü verdim sonra baktım öksürüğü kesilmiyor. Oda için buhar makinesi var onu çalıştırdım. Zaten klima açmıyoruz. Kalorifer yok zaten. Bi de gün boyu havalandırıyorum odayı. Gece bi de alerji şurubu verdim ondan sonra rahatladı uyudu kuzum. Şimdi yıkadım uyuyakaldı bakalım gece nasıl geçecek
Yarına randevu aldık bakalım doktor ne diyecek. Geçen hafta gittik doktora çok iyi ilgili bir doktor ama gerçekten ilaçları bize yaramıyor bu ilk değil ilaç biter bitmez başa sardığımız. Yarın başka doktora götürecek eşim bakalımAteş olunca farklı.
Bizim bebeklik zordu.
Daha bu sene rahatladık.
Çok susattı birde az içmiştim zaten su üstüne birde yağlı olduğu için midemi bulandırdı sodayla dengeleme çlıştım ne iftar ne sahur hiç tavsiye etmiyorumTon balığı tok tutar
Et olduğu için susattı mı?
Bizim en sonki tedavi.Yarına randevu aldık bakalım doktor ne diyecek. Geçen hafta gittik doktora çok iyi ilgili bir doktor ama gerçekten ilaçları bize yaramıyor bu ilk değil ilaç biter bitmez başa sardığımız. Yarın başka doktora götürecek eşim bakalım
Duş iyi geliyorİyi akşamlar
Öğleden sonra tv baktım biraz
Sonra online ders ardından iftarda Bulgur pilavı 4-5kaşık
1porsiyon tavuk şiş
Bikaç dilim domates
Ekmek yemedim
Ayran
kazandibi tatlısı
1maden suyu
2bardaktan fazla su içemiyorum şuan karnım lömbür lömbür
Allahım kimseyi açlıkla terbiye etme
Bugün yine şükredecekler bulmaya çalıştım baktım ki ne çok şey var şükredecek
Sevdiklerimiz yanımızda soframızda başımızı sokacak bir evdeyiz bir çadırda soğukta tittrmiyoruz önümüzde sıcak yemek oluyor yatacak yerimiz içecek temiz suyumuz var kimseye muhtaç değiliz Şükürler olsun Rabbim darda kalanlara yardım etsin.
Yemeğin Ardından uzaktan grup sunumu için online toplantı onun düzenlemesi 1 saatte anca hallettik
Şimdi yeni bitti iş
Duşa girmem lazım aşırı yorgunum mental olarak tükendiğimi hissediyorum
Arabanızı güle güle kullanın.selam kızlar. uzun zaman gelemedim aranıza. kabuğuma çekildim diyeyim.
Kendi içimde halletmem gereken bazı şeyler vardı. düşünce olarak moral olarak.
Çok daha iyiyim şuanda. Arabamızı aldık bana çok iyi geldi, biraz daralınca alıyorum çocukları dolaşıp geliyorum.
Tabi ramazan rehaveti de gelince başka oldu. Çok üzgünüm kendi adıma bu senek ramazanı çok verimsiz geçiriyorum.
ne kadar kalkıp silkelenmek istesem de pek mümkün olmuyor. Havalarda yağmurlu buralarda iiyice bastırıyor insanı.
Bu hafta oğlumun sınav haftası. evde biraz yogunluk söz konusu. umarım daha sık geleceğim.
Amin cok teşekkür ederim. Sizler nasılsınız?Arabanızı güle güle kullanın.
Oğluna Allah zihin açıklığı versin.
Bekleriz daha sık.
Aynı bıraktığın gibi .Amin cok teşekkür ederim. Sizler nasılsınız?
Soğuk tedaviyi duymuştum. Ben alerji diyorum da tabi daha teşhis vs yok aslında. Bakalım görsün doktor. Ateş niye oldu bilmiyorum belki virütik bir şeydir. Size de geçmiş olsun tekrar ne zaman geçermiş ya da geçer miymiş?Bizim en sonki tedavi.
Dondurma.
Buz emme.
Ama dediğim gibi doktor kontrölü olmadan zatürre de olabilir.Bilmeden etmeden verilmez yani.
Teşhisi tanıyı tedaviyi iyi koymak lazım.
Doktorun tecrübesi ve çocuğu tanıması lazım.
Ateş filan yoktu bizde
Geçmeyen öksürük vardı.
Üç kortizonlu iğne çözmeyince gittim doktora o zaman vermişti.Yaş faktörü de önemli bence. Çocukken olsa aynı yöntem ciğere inerdi gibi geliyor. Hatta geçen bir ara soğuk tedaviyi abarttık bu sefer mideyi üşüttü kustu filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?