Çok sevindimÇok şükür iyi yiz canım biz his etmedik
Niye iki isim ama ya, ne istiyorsunuz bu çocuklardanKızlar erkek ve kız isimleri öneri istiyorum.
Çift isim özellikle yan yana yakışacak.
İsim bakıyorum kaç gündür.
Öncelikle yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllaraNiye iki isim ama ya, ne istiyorsunuz bu çocuklardan
Dur yoksa ikiz gebelik mi?
Oğlumun çift.Niye iki isim ama ya, ne istiyorsunuz bu çocuklardan
Dur yoksa ikiz gebelik mi?
Ya benim hep hamilelik öncesi aklıma koyduğum bir isim oluyor ve direk onu koyuyorum.Öncelikle yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara
sudem34 ben de 2 isim sevmiyorum bu arada büyük oğlumun iki ismi var ama o tamamen eşimle inatlaşmamızdan kaynaklı öyle oldu diğerlerinde bu hataya düşmedik neyseki
Aynen canım iyiki görmedimÇok sevindiminsan hissedince etkisinden çıkamıyor bir süre
Biz de ilk oğlumda öyle yaptık birini eşim koydu birini ben. 2. Oğlanın adını ben koydum kızı eşimYa benim hep hamilelik öncesi aklıma koyduğum bir isim oluyor ve direk onu koyuyorum.
Lisede teee bir isme aşık oldum kız ismi.
Kıza direk onu koydum hiç ikilemde kalmadım.
Bir yerde erkek ismi denk geldi aaa çok güzel oğlum olursa koyucam dedim direk hamile olunca onu koydum. Çok şükür isimden yana şanslıyım. Arafta pek kalmam. Hatta kız da başka bir isme daha aşıktım ama eşimle mutabık kalamayınca onu eledim. Onun da bayıldığı üç isim vardı birini koydu işte.
Benim oğlumun ismi de iki isim.aslinda. ama.ikisini daha önce veya sonra yanyana duyduğum olmadı.Oğlumun çift.
Bir de birini eşim koyacak diğerini ben.
Kızımda da öyle yapmıştık.
Bir nevi gelenek gibi oldu işte.
Soyadımız da öyle aman aman uzun soyadlarından değil sırıtmıyor.
Ancak bir isme çok ikimizde bayılırsak belki ortada buluşup tek koyarız. Ama şu an gidişat çift gösteriyor.
Tekli gebelik olduğunu düşünüyorum.
Haftaya çağırdı doktor daha.
Fıstıklı baklava bende çok severim.Sizde ne var canım fıstıklı baklava çekti,sizin çekmesin en çokta sudem senin ayyy söylemese miydim
Ben de bu kitaba başlıyorum, pdrci arkadaşım önerdiEki Görüntüle 3236269
Dün kütüphaneden bunları aldım.
Şema terapisine başladım. Bakalım nasıl biraz bilimsel geldi. Ve detaylı geldi.
Keyifle oku canım.Ben de bu kitaba başlıyorum, pdrci arkadaşım önerdi
Teşekkür ederim sen deKeyifle oku canım.
Kütüphane çalışanı yoktu tam aradığım kitapları arayıp bulamadım.
Kendim gezdim rafları.
Maşallah sana canım.Selaaam
Lotus1234 canımmm öncelikle ben de özledim
Ben de hayatımın en yoğun dönemini yaşıyorumiş, yüksek lisans, ikinci üniversite, Sosyal yasam o kadar yoğun ki.. Cok şükür Allah sağlık versin
Ondan sebep çok giremiyorum nete falan. Girdiğimde de okuyor ve çıkıyorum öyle benden
Size selam vermek istedim, sonra da öpüp kaçtım
Büyük oğlanı da götür ortam görsün.Teşekkür ederim sen debayadır kütüphane gezmiyorum özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?