Uykusuzmu kaliyon canımNeler yaptım?
Bulaşık makinesini boşalttım.
Kuru fasülye pişirdim.
Makineyi geri doldurdum.
Banyoyu yıkadım.
Duş aldım.
Kahvaltı hazırladım.
Kahvaltı yaptım.
Gözlerim batıyor bilmiyorum niye.
Yok aslında sabah erken kalkmaya alışamadım.Uykusuzmu kaliyon canım
Güzel dostluk lara canımSayfamız 700 e ulaşmış.
7000 lere, güzel dostluklara, güzel haberlere inşallah.
Merhaba cancağızım, ben yeni izleyebildim.Mavi Mucize yargı izliyor muyuz?
Hoş geldinizBu topik güzelmiş. Bugünlerde uyku döngümü sirkadiyen ritme göre ayarlayabilsem bana kâr, bir de yemek yapmayı bilsem de pratik değilim. Çok yavaş iş yapıyorum, yemek yapma alışkanlığımız yok eşimle. Hep dışarıdan söyledik bu zamana kadar. Evde yeni yeni yemek yapmaya başladık. İnşallah her gün yaptığım yemekleri ve işleri yazarım buraya.
Bugün biraz kitap okudum, dizim vardı onu izledim. Yine dışarıdan söyledik yemeği ama kendime söz verdim. Yemek uygulamalarını sileceğiz ve bir süre evde yapacağız. Hadi inşallah başarılı olurum motive oldum buraya yazınca bile
Nerelerdesin kaç gündür?Merhaba cancağızım, ben yeni izleyebildim.
Tam da dediğim gibi, Ilgaz savcım ölmedi. Ama Turgut Ali öldü.
Diziden çıkan çıkana, bakalım yeni sezonda bu çitlek Eyüp başımıza ne işler açacak.
Hoş geldiniz1 ay içinde iki kitap bitirdim (biri cok kalındı) ve bana gercektende değer kattığını düşünüyorum
Hoş geldinizBu topik güzelmiş. Bugünlerde uyku döngümü sirkadiyen ritme göre ayarlayabilsem bana kâr, bir de yemek yapmayı bilsem de pratik değilim. Çok yavaş iş yapıyorum, yemek yapma alışkanlığımız yok eşimle. Hep dışarıdan söyledik bu zamana kadar. Evde yeni yeni yemek yapmaya başladık. İnşallah her gün yaptığım yemekleri ve işleri yazarım buraya.
Bugün biraz kitap okudum, dizim vardı onu izledim. Yine dışarıdan söyledik yemeği ama kendime söz verdim. Yemek uygulamalarını sileceğiz ve bir süre evde yapacağız. Hadi inşallah başarılı olurum motive oldum buraya yazınca bile
Akşama oğlum tavuk istiyor ama dolma ve çorba var. Belki yarına tavuk döner yapabilirim lavaşla güzel olurBugün hava güzel gibi.
Pazara gideceğim.
Sebze meyve alacağım.
Yemek için
Dünden kuru fasülye var.
Suya da pirinç ısladım.
Salata, yoğurt
Canım mercimek çorbası çekiyor.
Bir de onu eklersem tamamdır.
Sizlerde ne var bugün cumartesi menüsü?
Offf off ağzım sulandı.Günaydınlar
Sabah güzel bir kahvaltı hazırladım. Menemen, pankek yaptım kayınvalidem de sıkma gönderdi
Birazdan hazırlanıp kızımla arkadaşa gideceğiz. Arkadaş lojmanda yaşıyor ama o kadar güzel bir bahçesi var ki burda daha önce de bahsetmiştim. Okuldaki bayan hocalarla kısır yapacağız
Oğlanlar babada
‘İncir Kuşlarını’ bitirdim. Çok etkilendim tavsiye ederim
Hangisi istiyor?Akşama oğlum tavuk istiyor ama dolma ve çorba var. Belki yarına tavuk döner yapabilirim lavaşla güzel olur
Yok ya sadece kahvaltı yapıp mutfağı topladım. Oturdum eşimle ‘Terzi’yi izliyoruz. Yarım sıkma yedim. Çeşit çok olunca ancaOfff off ağzım sulandı.
Çalışkansın bugün.
Benim yerime de ye.
Kaç tane sıkma yedin?
Kısır benim yerime de bir tabak ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?