Temizlik bitti.
Yemeğimden de yedim bir tabak iyice pişmiş lokum gibi ağızda dağılıyor.
Yorgunluk kahvemi de içtim. Meyveli lokum eşliğinde.
Bırazdan hazırlanıp çıkacağım.

1 ay içinde iki kitap bitirdim (biri cok kalındı) ve bana gercektende değer kattığını düşünüyorum

Bu topik güzelmiş. Bugünlerde uyku döngümü sirkadiyen ritme göre ayarlayabilsem bana kâr, bir de yemek yapmayı bilsem de pratik değilim. Çok yavaş iş yapıyorum, yemek yapma alışkanlığımız yok eşimle. Hep dışarıdan söyledik bu zamana kadar. Evde yeni yeni yemek yapmaya başladık. İnşallah her gün yaptığım yemekleri ve işleri yazarım buraya.
Bugün biraz kitap okudum, dizim vardı onu izledim. Yine dışarıdan söyledik yemeği ama kendime söz verdim. Yemek uygulamalarını sileceğiz ve bir süre evde yapacağız. Hadi inşallah başarılı olurum motive oldum buraya yazınca bile

Hoş geldiniz

Hoş geldiniz
İnanmak başarmanın yarısıdır.
Bir yerden başlamak lazım.

Selam canlar

Erken yatınca akşam sabah erkenden uyandım.
Karışık kızartma yaptım.
Maydanozlu peynirli yumurta yaptım.
Kahvaltı keyfi bitti.

Bir saate kahve keyfi yaparım.

Bugün hava güzel gibi.
Pazara gideceğim.
Sebze meyve alacağım.

Yemek için

Dünden kuru fasülye var.
Suya da pirinç ısladım.
Salata, yoğurt
Canım mercimek çorbası çekiyor.
Bir de onu eklersem tamamdır.

Sizlerde ne var bugün cumartesi menüsü?

Günaydınlar

Sabah güzel bir kahvaltı hazırladım. Menemen, pankek yaptım kayınvalidem de sıkma gönderdi

Birazdan hazırlanıp kızımla arkadaşa gideceğiz. Arkadaş lojmanda yaşıyor ama o kadar güzel bir bahçesi var ki burda daha önce de bahsetmiştim. Okuldaki bayan hocalarla kısır yapacağız
Oğlanlar babada

‘İncir Kuşlarını’ bitirdim. Çok etkilendim tavsiye ederim

Akşama oğlum tavuk istiyor ama dolma ve çorba var. Belki yarına tavuk döner yapabilirim lavaşla güzel olur

Offf off ağzım sulandı.
Çalışkansın bugün.
Benim yerime de ye.

Kaç tane sıkma yedin?

Kısır benim yerime de bir tabak ye

Akşama oğlum tavuk istiyor ama dolma ve çorba var. Belki yarına tavuk döner yapabilirim lavaşla güzel olur
Hangisi istiyor?
Seninkiler de tavukçu desene.
Döneri kendin nasıl yapıyorsun?
Dolma yeşil biber mi?
Hafta içi bende yapmıştım.

Offf off ağzım sulandı.
Çalışkansın bugün.
Benim yerime de ye.

Kaç tane sıkma yedin?

Kısır benim yerime de bir tabak ye
Yok ya sadece kahvaltı yapıp mutfağı topladım. Oturdum eşimle ‘Terzi’yi izliyoruz. Yarım sıkma yedim. Çeşit çok olunca anca
Kısırı yerim ama 2 tabak bi sana bi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…