- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
Allah beterinden korusun yan etkilerinden korusun inşallah2.aşıda bende kötü oldum birdaha
Tobe yaptirmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah beterinden korusun yan etkilerinden korusun inşallah2.aşıda bende kötü oldum birdaha
Tobe yaptirmam
Sen taşıma ana kucağından bahsediyorsun değil mi evde uyutmak için olan değilYurtdisinda hep onu kullanio insanlar tatillerde filan en cok onugoruyorum ben ondan dedim
Yok yok baya tasima olani Diyorum. Markete fln gittigimde kullanmalik yuruyuse ciktigimda. Evde koala gibi yapmamayi planliyorumSen taşıma ana kucağından bahsediyorsun değil mi evde uyutmak için olan değil
Biontec sonrası çok kolay hamile kaldı çoğu insan. Hatta erkekler için sperm hareketi mi hızlandırıyor diye muhabbet vardı.İyi 3 doza kendi kendi hamile kalmissin
Ben folic olan vitamini kahvaltidan sonra iciorum hic ole iki saat fln demediler bana onun icin sasirdim
Kan bilmedigim ixin nasil icildigini
Bence cok daha isabet olmus. En bastan herkes olup bitsrydi bu manyakligi yasamazdik evlere kapanmalar flnBiontec sonrası çok kolay hamile kaldı çoğu insan. Hatta erkekler için sperm hareketi mi hızlandırıyor diye muhabbet vardı.
Hatta KK da başlık vardı bıontec sonrası hamile kalanlar diye.
Eşim hiç hiç aşı olmadı ama. Tr de daha covit yokken eşim çok ağır geçirdi. 1 ay süründü resmen. Doğal bağışıklık kazandı bildiğin.
Yaa elhamdülillahYan etkilerini görmemişsindir inşallah![]()
Sınovac mı?Ablam ikinci aşıyı olduğu gibi yatak döşek hasta oldu korona oldu yani korumak şöyle dursun daha beter geçirmesine sebep oldu çünkü direk virüs enjekte diye yani.. ay neyse Allah yaşatmasın bi daha. Gerçi yine salgın olsa aşı deseler aynı şeyler yaşanır kesin![]()
Adem Güneş okudum ben. Lokum gibi oğlum şükür.Ooo kucagina aldiginda herseyi hatirlarsin hic unuttuk deme
Bende bisekilde yapicam heralde kitwp fln okumaya baslicam
Kaç yaşında evlendin?Hiç gözünü korkutmaaaa kitapla falan olacak şey değil kucağına alınca zaten kırk yıllık anne gibi bakmaya otomatik başlıyorsun başkasının bebeğini elleyemeyen ben hastanede bile altını pek güzel açtımkırkı dolmamıştı tek başıma yıkadım düşün yani 19 yaşındaydım
![]()
Canım benim iki taneydi ablaö gönderdi. İkisini de 1-2 zor kullanmışımdır.Masallah ne diyim. Aynen baskasinin bebegini ellemem sevmem fln. İnsallah dedigin gbi olur
Kanguru bakiodum siz buraya cagirmadan once
Sanki markette orda burda daha kullanisli olur gbi geldi kullandiniz mi siz?sudem34 ?
Benim canım da pişi çekiyor ya. Üşenmesem de yapsam keşke.Sabah uyandım kahvaltı yaptık oy vermeye gittik biraz bahçede oturduk
Ev temizliği yaptık teyzemin gelini geldi
Çay demledim hamur kızarttım patates salatası turşu indirdim yedik
Vitamin ignemi vurmaya gittim geldim
Şimdi duş alcam bitki çayı içecem
![]()
Ay olsa da yesekYaa elhamdülillahgörmedim inşallah da görmem.
Koca Almanya da bile 31 kişi davalık olup tazminat aldı. İlla her ilacın yan etkisi oluyor.
O zaman olmak gerekiyordu çoğunluk oldu.Akrabalarım ,iş arkadaşlarım .
Sınovac mı?
Adem Güneş okudum ben. Lokum gibi oğlum şükür.
Kaç yaşında evlendin?
Lise aşkı filan mı?
Canım benim iki taneydi ablaö gönderdi. İkisini de 1-2 zor kullanmışımdır.
Benim canım da pişi çekiyor ya. Üşenmesem de yapsam keşke.
Canım ben daha bebek ürünlerine bakmaya hiç başlamadım desem.
Yeğenim dün karşıya kahvaltıya gitti orda yemiş.Ay olsa da yeseknerden geldi aklina. Yanina da bryaz peynir ufff
Sen neli börek yedin sabah?Ay olsa da yeseknerden geldi aklina. Yanina da bryaz peynir ufff
Biz de sole dusunduk ilk 6ay bizimle yaticak nasil olsa bitane anne yani alalim. Bi de yazliga fln cok gidioruz lazimCanım ben daha bebek ürünlerine bakmaya hiç başlamadım desem.
Hamile grubuna soralım istersen.
BurdaMikan tecrübeli 3 bebesi var.
biliyorsa yazar o.
Ben oğlumda 140 cm boyunda en kötü 130 cm olan park beşik kullandım çok memnun kaldım. 6-7 yaşına kadar bile kullandı yani.
Bende bu sefer anne yanı düşünüyorum. Odamda yer o şekilde musait şu an.
Yufka yok nerde olsun evdeSen neli börek yedin sabah?
Yüzmeden geldik.
Kurt gibi açıkmışım.
Hemen peynirli yumurtalı gözleme yaptım.
Çok güzel oldu valla.
Yufka varsa iki dakika tavada çevir.
Odanda yer varsa boydan uzun alabilirsin.Biz de sole dusunduk ilk 6ay bizimle yaticak nasil olsa bitane anne yani alalim. Bi de yazliga fln cok gidioruz lazim
Odayi da azicik buyusun karakterine gore yapalim ben montesorri yatak istiyorum
Bide seneye evi tadilata sokmayi planliyoruz bu sene ugrasamicaz seneye yazliga gecibce oda yapilir fln
Ozmna kdr da anne yaninda yatar die dusunduk
Esim hala uyuyo bende kagit kalem aldim elime alinicaklari yaziyorum bugun basladim yani hersey elimde hazir olsun ki almasi kolay olsun
Ben hep park yatak. kullandım çift kademeli olandan. Uzun süre kullanılıyor. Anne yanı olabilen park yatak araştırmanızı öneririm. Daha kullanışlı olacaktırCanım ben daha bebek ürünlerine bakmaya hiç başlamadım desem.
Hamile grubuna soralım istersen.
BurdaMikan tecrübeli 3 bebesi var.
biliyorsa yazar o.
Ben oğlumda 140 cm boyunda en kötü 130 cm olan park beşik kullandım çok memnun kaldım. 6-7 yaşına kadar bile kullandı yani.
Bende bu sefer anne yanı düşünüyorum. Odamda yer o şekilde musait şu an.
Ben olsam ışınlanırdımYufka yok nerde olsun evdebulent borekcilik varya biz ailecek cok sevioruz secimden sonra gelin kahvaltti kurayim yaninada borek alalim dedim ucarak geldiler
![]()
Kayınvalidem patatesli saç böreği gönderdi ben de makarna yaptım
Domatesli makarna mı?Kayınvalidem patatesli saç böreği gönderdi ben de makarna yaptımaradaki maharet farkına dikkatini çekerim
![]()
Bu postu yeni gördüm.Allah sana kolaylık versin yemek seçen insan zor olur bilirim![]()