Yok yok baya tasima olani Diyorum. Markete fln gittigimde kullanmalik yuruyuse ciktigimda. Evde koala gibi yapmamayi planliyorum
Evde naparsam anakucagina koyup(yerde duran) mesafeli olmayi planliyorum
Ama bunlar plan😂😂
Kul kurar kader gülermiş sen hiç plan yapma bacım 🤣 dört yaşa kadar kim taşıyabilmiş sen taşıyacaksın yavrum sen dediğim şeylere dikkat ederek ucuz bşrşetual çünkü ben 3 ay diye bile fazla söyledim zaten kış bebeği olacaklar 🤣

Kız çok çabalıyor valla işten geliyor direk mutfağa giriyor bazen iki saat çıkamıyor 😁 ilk zamanlar aynı anda ev işi de yapardı öyle yoruldu ki şimdi yapamıyor 🤣
Maşallah 🧿
Benimki aşırı tembel ya.
Ne yemek ,ne temizlik üşenir durur.
Yeni yeni bulaşıkları hafta içi kitlemeye başladım o da hamileyim diye.
Arada çok nadir tantuni yapar. 👻

Beceriksiz almışım işte napıcam 🤪

Oğlum da ekim bebeği idi.
Mevsimleri benzer.

Tümay seninki hangi ay doğdu?
Burcu ne?
Baya duygusal sorumluluk sahibi oğlun 🧿
Benimki babası gibi tembel 🤪

Maşallah 🧿
Benimki aşırı tembel ya.
Ne yemek ,ne temizlik üşenir durur.
Yeni yeni bulaşıkları hafta içi kitlemeye başladım o da hamileyim diye.
Arada çok nadir tantuni yapar. 👻

Beceriksiz almışım işte napıcam 🤪
Onun sebebi alıştırmak aslında benim eşimde evlenmeden önce herşeyi yapardı evlendikten sonra ben herşeyi üstlendim yaptıklarını da unuttu adam sonra ben iteleye iteleye temizlik yaptırdım falan şimdide hamileyim diye giriyor yoksa bekarken yaptığı pilavı bile bilmiyorum yapmayı demeye başlamıştı yani 🤣🤣🤣

Odanda yer varsa boydan uzun alabilirsin.
Dediğin gibi yazlığa da götürürsün en kötü.
Ben bayramlarda filan park beşiği götürürdüm.

Ay ben psikopatım ya 🤣küvetine, kovasına maşrapasına kadar götürüyordum. 👻
Benxe hic pikopat degilsin ben olsam aynisini yaparim yani gayet hijyenik bence
Ben hep park yatak. kullandım çift kademeli olandan. Uzun süre kullanılıyor. Anne yanı olabilen park yatak araştırmanızı öneririm. Daha kullanışlı olacaktır
Buyuk olanlar onlar anladim daha kullanisli yani

Bende park yatak almayı düşünüyorum oda yapmayı da istiyorum ama uzun süre zaten yanımda olacak o yüzden erkenden oda yapmaya gerek yok küçük beşik alırsan üç ay sonra değiştirmek zorunda kalırsın o yüzden en mantıklısı anne yanı park beşik canım 🤗

Onun sebebi alıştırmak aslında benim eşimde evlenmeden önce herşeyi yapardı evlendikten sonra ben herşeyi üstlendim yaptıklarını da unuttu adam sonra ben iteleye iteleye temizlik yaptırdım falan şimdide hamileyim diye giriyor yoksa bekarken yaptığı pilavı bile bilmiyorum yapmayı demeye başlamıştı yani 🤣🤣🤣
Yok aşkım icinden gelmesi benimki isyerinden getirir ben taniyosam ordaki abla bize de bi poset yapiverir😂 temizlikte gecen hafta kadinim beni terk etti bakalim napicaz😂 robotlarin yaptigi kdr😂😂
Sans meselesi yani alistirma degil

Bende park yatak almayı düşünüyorum oda yapmayı da istiyorum ama uzun süre zaten yanımda olacak o yüzden erkenden oda yapmaya gerek yok küçük beşik alırsan üç ay sonra değiştirmek zorunda kalırsın o yüzden en mantıklısı anne yanı park beşik canım 🤗
Hiiiiiiiiii bak smdi daha iyi anladim. Yani onlarin kucuk boylari bikac ay kullanilio di mi

Yok aşkım icinden gelmesi benimki isyerinden getirir ben taniyosam ordaki abla bize de bi poset yapiverir😂 temizlikte gecen hafta kadinim beni terk etti bakalim napicaz😂 robotlarin yaptigi kdr😂😂
Sans meselesi yani alistirma degil
Kadın niye terk etti 🤣 internetten bulabilirsin şirketler var temizlik için

Kullanışlı, 3-4 yaşa kadar rahat kullanılır. İşin bitince kaldırması saklaması kolay itmesi çekmesi kolay. Sağlıklı doğumlar dilerim 🙏☺️

Yaa elhamdülillah 🧿🙏görmedim inşallah da görmem.
Koca Almanya da bile 31 kişi davalık olup tazminat aldı. İlla her ilacın yan etkisi oluyor.

O zaman olmak gerekiyordu çoğunluk oldu.Akrabalarım ,iş arkadaşlarım .

Sınovac mı?

Adem Güneş okudum ben. Lokum gibi oğlum şükür. 🧿🙏

Kaç yaşında evlendin?
Lise aşkı filan mı?

Canım benim iki taneydi ablaö gönderdi. İkisini de 1-2 zor kullanmışımdır.

Benim canım da pişi çekiyor ya. Üşenmesem de yapsam keşke.
Canımya yakın olsaydın yapardım sana 😊

Kadın niye terk etti 🤣 internetten bulabilirsin şirketler var temizlik için
Yaaa ben zaten kendisinden nefret ediyodum oncelikle😂😂 ama yenisini bulmakla ugrasmamak icin ve kayinvaldeme de gidio guvenilir oldugu icin agzimi acmiyodum
Bi onceki hafta bi tur fircaladim mesela kalkrifer peteginin altinda igrenc bi plastik olur ya onu silerken cikarmis 2 hafta bekledim takmadi en sonunda dedimki niye takmiyodun gormuyorum mu saniyosun hahahaha gamze abla haha die guldu aynen bole yapti balkonuun duvarini sil dioeum sildim dio bakiorum silinmemis sen beni mi yiosun dedim
Ertesi hafta yatagi degistirdi makinaya atti bi cikartti ben şok nevresim kilot ve sokak kiyafetlerini ayni anda atmis dedim bu hijyenik degil napiosun sen
Ayni gun zam istedgi 750 istiyomus bende neye istinaden istiyosun bu parayi dedim gitti bu
İki dk sonra whatsapptan yazmis ben ztn hijyenik degilim parayada hayir dediniz kendinize baska birini bulun diyip beni whatsapptan engrllrmis😂😂😂
Bende kadinsiz kaldim😂😂1 ay icinde yazliga geceriz havalara ve bnm durumuma gore ekim de doneriz. Oyuzden buara baslatmicam kimseyi. Sonra bi yardimci olur haftada 2-3 yarim gun gelen artik neyse biri bulunur die dusunuyorum. Smdilik robot var iki tane idare ederim. Cam robotum da var balkon kapatmayi onunla hallederim bi banyo ve mutfak tezgahi. Ona da bi alet aldim ask yasiyorum bizzzt bizzzt parlatiyo
Hallederim yani oldugu kdr😂
Ay cok doluydum bu konuda kafa sisirdim😂

Yaaa ben zaten kendisinden nefret ediyodum oncelikle😂😂 ama yenisini bulmakla ugrasmamak icin ve kayinvaldeme de gidio guvenilir oldugu icin agzimi acmiyodum
Bi onceki hafta bi tur fircaladim mesela kalkrifer peteginin altinda igrenc bi plastik olur ya onu silerken cikarmis 2 hafta bekledim takmadi en sonunda dedimki niye takmiyodun gormuyorum mu saniyosun hahahaha gamze abla haha die guldu aynen bole yapti balkonuun duvarini sil dioeum sildim dio bakiorum silinmemis sen beni mi yiosun dedim
Ertesi hafta yatagi degistirdi makinaya atti bi cikartti ben şok nevresim kilot ve sokak kiyafetlerini ayni anda atmis dedim bu hijyenik degil napiosun sen
Ayni gun zam istedgi 750 istiyomus bende neye istinaden istiyosun bu parayi dedim gitti bu
İki dk sonra whatsapptan yazmis ben ztn hijyenik degilim parayada hayir dediniz kendinize baska birini bulun diyip beni whatsapptan engrllrmis😂😂😂
Bende kadinsiz kaldim😂😂1 ay icinde yazliga geceriz havalara ve bnm durumuma gore ekim de doneriz. Oyuzden buara baslatmicam kimseyi. Sonra bi yardimci olur haftada 2-3 yarim gun gelen artik neyse biri bulunur die dusunuyorum. Smdilik robot var iki tane idare ederim. Cam robotum da var balkon kapatmayi onunla hallederim bi banyo ve mutfak tezgahi. Ona da bi alet aldim ask yasiyorum bizzzt bizzzt parlatiyo
O zaman iyi bile dayanmışsın 🤣 armuttan ilan verirsin en kötü dönemeye yakın

Yok alışmak değil ya.
Evlendiğimizde kahvaltıya eve ekmek aldığı için KV şok geçiriyordu. Bizde almazdın oğlum derdi o derece.Üç hafta Belçika'ya gittim. Geldiğimde mutfakta küflenenler evin hali filan hiç anlatmayım. 👻hazırlamaya üşendiği için aç kalır o derece. Yazın bazen ben önce giderim 7-8 kilo verir. 🤪

Ayy bize çok gülüyorlardı ya.
Arabanın önü arkası ful bebek eşyası idi. Beşikten maşrapaya kadar işte aklına ne gelirse.
Sonra kv oraya bebek şampuanı filan da almaya başladı. Derken fazla bebek havlularından havlu bıraktım filan yavaş yavaş azaldı.
Salçalı 🤣🤣🤣

5 kişilik aileye bakıyor işte kadın daha ne yapsın 🤪😂
Kendisi kocası ee iki olur. Size baksa 2+5 7 olur benim hesap tutmadı. Kaynın filan da mı evde?
Canımya yakın olsaydın yapardım sana 😊
😘🧡
Gamze sen misin?
750 den önce kaça geliyordu ki?
Engel mengel tok çalışan sanırım.
O zaman iyi bile dayanmışsın 🤣 armuttan ilan verirsin en kötü dönemeye yakın
Ha ha 😂enişte bizim halıları yıkamaya verdi berbat yıkamış lekeler çıkmadı tekrar gönderdim demiş halılar eski bahaneye bak 🤪. Sonra firmayı araştırdım armutta bile ilanları var. 👻

D d_g_g hamilelikte tereyağ yenilmesi neden sakıncalı?
Çiğ mi yoksa pişmiş olarak da mı riskli?
Vazgeçemiyorum tereyağdan.

Back
X