Yaaa ben zaten kendisinden nefret ediyodum oncelikle

ama yenisini bulmakla ugrasmamak icin ve kayinvaldeme de gidio guvenilir oldugu icin agzimi acmiyodum
Bi onceki hafta bi tur fircaladim mesela kalkrifer peteginin altinda igrenc bi plastik olur ya onu silerken cikarmis 2 hafta bekledim takmadi en sonunda dedimki niye takmiyodun gormuyorum mu saniyosun hahahaha gamze abla haha die guldu aynen bole yapti balkonuun duvarini sil dioeum sildim dio bakiorum silinmemis sen beni mi yiosun dedim
Ertesi hafta yatagi degistirdi makinaya atti bi cikartti ben şok nevresim kilot ve sokak kiyafetlerini ayni anda atmis dedim bu hijyenik degil napiosun sen
Ayni gun zam istedgi 750 istiyomus bende neye istinaden istiyosun bu parayi dedim gitti bu
İki dk sonra whatsapptan yazmis ben ztn hijyenik degilim parayada hayir dediniz kendinize baska birini bulun diyip beni whatsapptan engrllrmis

Bende kadinsiz kaldim

1 ay icinde yazliga geceriz havalara ve bnm durumuma gore ekim de doneriz. Oyuzden buara baslatmicam kimseyi. Sonra bi yardimci olur haftada 2-3 yarim gun gelen artik neyse biri bulunur die dusunuyorum. Smdilik robot var iki tane idare ederim. Cam robotum da var balkon kapatmayi onunla hallederim bi banyo ve mutfak tezgahi. Ona da bi alet aldim ask yasiyorum bizzzt bizzzt parlatiyo
Hallederim yani oldugu kdr

Ay cok doluydum bu konuda kafa sisirdim