Bir dahaki sefere ben de ekliyimBen sararken Hindistan cevizi de ekliyordum.
Bu daha pratik sanki yuvarlama falan uğraşamamMikan süt kullanmadan süt yerine yağa yumurta kırıp diğer malzemeleri ekleyip pişince top top yuvarlayıp Hindistan cevizine bulayınca da toplu kurabiye oluyor.
Ama bu kadar çok malzeme olmuyor.Ben göz kararı yapıyorum genelde.
Evet evet çiğ sadece yağı erittim, şimdi tadına baktım, süperBeğendin mi?
Çiğden demi bütün malzemeler?
Yağ eritme dışında pişen bir şey yok.
Magnezyum almalısın diyorum.
Uykusuzluk yorgunluk mu diyorum
Doktoruna mesaj at bakalım be diyecek
Benim perinatologum ne tahlil yanlısı ne ilaç :) folikasiti kestik bana vitamin de vermedi .16.haftamda demir ve d vitamin yazacağını söyledi. vitamin için hafta 2 balık eğer 2 gün yiyemiyorsan 1 gün balık diğerinde ton balığı ye. Aynı hafta içinde et bakliyat tüket her öğününde muhakkak süt ürünü al. Ve günde iki ceviz ye omeganı desteklemesi için dedi :)
Ben de böyle dediği için oyüzden vitamin kullanmıyorum
Ben mikaninkine benzer yapiorum oyle sandimTarifte süt vardı. Mozaik in.
Top kurabiye de ben yumurtayı pişiririm.
Bizde 4 gibi yattikGünaydın canlar
Gece 11.30 da yatınca uyandım erkenden 30 sayfa kitap okudum.
Geri yattım. Rüyamda iki saat bir çocuk sevdim sonra farkettim kafası bir dolu. Kabus gibi geri uyandım. Şimdi de çay koydum. Yine kitap okuycam.
Mikanda yumurtasız yapmış.Ben mikaninkine benzer yapiorum oyle sandim
Bizde 4 gibi yattiknolucak benim bu uyumamalarim ya . Bdn hep boyleydim ama hamilelikte niye boyle valla uzuluyorum
12:00de alarm caldi ama yataktan kalkmam su saati buldu. Esim hala uyuyo. Smdi kahvaltimi hazirlicam. Daha disari cikmadim hava nasil bilmiorum ins soğuk degildir. Bahcede oturup kitap okumayi planliyorum bende
Mikanda yumurtasız yapmış.
Tariften tarife fark var demekki.
Hava bulanık kasvetli bence.
Silivri de mi yazlık?
Hafta içi eşin erken gidiyorsa onunla kalkıp yazmazsan belki düzene girer.
Ben de 3-4 de yatan insanım normalde. Ama bahar alerjisi uykumu getiriyor. Gözüme giren polenler batıyor uyku gelmiş gibi gözüm kapanıyor. İşte de beynim çok yoruluyor.
Yağmurlu havada sıkıntım yok.Gumusyakada aynen. Esimin kendi isi oyuzden saat sinirlamasi yok. Ama 10da kalkmaya baslicam bu hafta 11de kahvalti yapsam 12de tamamim. Aksamda erken yatarim
Tarife gelince sabah sabah nasi okuduysamhayal gormusum olur mumkun
Alerji ilac da alamiosun polen bitene kdr boyle mi olucak?
Eve hava temizleyici almani oneririm. Esimde var bahar alerjisi, hapsiriyordu o 10kere 8 kere arka arkaya. biz baya rahat ettik makinadan sonra. En azindan evde rahat edersin
İnsallah..Yağmurlu havada sıkıntım yok.
Camı açmayınca da sorun yok.
Geçer bir iki haftaya diye düşünüyorum.
Gidince sorarım gerekirse doktora.
Oğlumun alerji ilaçları var zaten.
Ya yenisini verir ya da evdekilerden devam bakalım ne derse artık.
Sen iki hafta öndesin benden o haftada vücut ne tepki verir bilmiyorum.İnsallah..
Belim cok agrio ya sizde de var mi?
Bu aralik grubunda cok sinirlendim ben farketmissinizdir
Oradada delirdim zatenSen iki hafta öndesin benden o haftada vücut ne tepki verir bilmiyorum.
Ton balık mevzu mu?
Konu sahibi de sakinledi bura yazmış.
Bir ara bir kız vardı o kimdi ya prof demiş aynı yatakta uyuyun bebekle filan baya renkli bir grup.
Bizim solante ye laf atan da mı oydu?Oradada delirdim zaten
Aslinda banane ama anladigim kadariyla o grupta herkesimden insan var. Sacma sapan yorum yapildiginda insanlar yanlis yonlenir. Herkes biz degil. En cok bunun icin sinirleniyorum.
Ama suna adim gbi eminim istedigi kdr kanada da yasasin orta gruptur gelir seviyesi anca
Aksi olsa bu sacma konusmayi yaomazdi
Asiri kompleksli ve kendini bisey sanio bilmesem okey onlarin sisteminiinan bana turkiye okdr ileriki saglik sistemi ve doktor konusunda
Kanima dokunuyo
Ay o da o muydu? Ben o konuda da diklesmistim. Ama bugun cok sinirlendim kimseyi kirmamak uzmemek icin cok ileri de gidemedim yoksa onu daha da paralardimBizim solante ye laf atan da mı oydu?
Kimyasal filtre muhabbeti.
Başka krem isimleri filan önermişti.
Yaa bana ankarada olup proftan tavsiye alan kimdi ya çatlıycım unuttum
Yine mi retro ya hayir artikYarının görevi mum tütsü aromaterapi vs dene Diyor.
Yarın mumlarımı yakayım inşallah. Evi de tütsüleyeyim kötü enerji gitsin retro metro bir şeyler varmış yine
Kız neler olmuş öyle. Bayadır girmeyince bildirim gelmemiş. Yeni okudum daha. Anca beğeni attım.Ay o da o muydu? Ben o konuda da diklesmistim. Ama bugun cok sinirlendim kimseyi kirmamak uzmemek icin cok ileri de gidemedim yoksa onu daha da paralardim
Geçmiş olsun ya. Çocuk çok olunca hastalıkta sırayla geziyor işte .Slmlar
Gece kızım uyumadı gündüz ishaldi gece de bin kere uyandı. Sabah da 5.30 da komple uyandı ve 2 kere kustuya üşüttü ya da abisinden bulaştı bilmiyorum. Neyseki şimdi iyi umarım gece de iyi geçer.
Çamaşır yıkadım serdim. Kuruyanları katladım yerleştirdim.
Alt katı süpürüp sildim.
Yemek yaptım.
Lavabo WC yıkadım. Biraz kitap okudum devam edeceğim inşallah
Arkadaşım yarın için kahvaltıya çağırdı. Kızımla gideceğiz. Götürmek için asma yaprağı topladım.
yorucu bir gündü bugün de
Ay öyle diyorlar ya ben de pek anlamıyorum daYine mi retro ya hayir artikben de hep tutsuliym diyorum bi turlu elim varmiyo yapamiorum adacayi ile degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?