• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hamile kalmadan kuaförle anlaştık hamilelikte idare etsin diye ombre yapacaktı şansa o ay hamile kaldım 🧿🧿🧿🙏

Dükkan ne dükkanı kız.
Ben bir hadiseyi biliyom toto yaptıran.

Cadde kızı ne hakkat.

Güzelin halinden güzel anlar bacım 🤣seni anlamam mümkün değil 🤣🤣🤣
Dükkan kuaför dükkanı dedim ya kuaförde çalışıyordum diye 😅 ilk üç ay bittikten sonra ombre yaptırabilirsiiiin diplere temas olmadıkça amonyak yada oksidan deriye işlemiyor kana karışmıyor yavrum hee ama dip yaptorman gerek dimi senin boya var saçında 😒
Cadde kızı seneler seneler önce sadece caddede takılanlara denirdi sadece kız değil erkekleri de öyle harbiden duymadın mı hiç 🤣

Dükkan kuaför dükkanı dedim ya kuaförde çalışıyordum diye 😅 ilk üç ay bittikten sonra ombre yaptırabilirsiiiin diplere temas olmadıkça amonyak yada oksidan deriye işlemiyor kana karışmıyor yavrum hee ama dip yaptorman gerek dimi senin boya var saçında 😒
Cadde kızı seneler seneler önce sadece caddede takılanlara denirdi sadece kız değil erkekleri de öyle harbiden duymadın mı hiç 🤣
Kız duysam niye sorayım 🤣bizim kuşak bilmiyor bak 🤣 gamze ile de yaşıtız o da bilmiyor 🤣

@mavi mucize sen duydun mu hiç?

Kız duysam niye sorayım 🤣bizim kuşak bilmiyor bak 🤣 gamze ile de yaşıtız o da bilmiyor 🤣

@mavi mucize sen duydun mu hiç?
Yalnız ben çocuktum o dönemlerde yetişemedim caddelere yaşım tutmadı aslında sizin jenerasyon onlar 🤣🤣🤣

İstanbul trafiği vs minnoş olmak no no no dostum o ben değilim 🤣🤣🤣

Varsa olan saygıyla eğilcem 🤣
Şöför değilim ama olsam aynı sen gibi olurum yan koltukta otururken bile deliriyorum söyleniyorum 🤣🤣🤣

Şöför değilim ama olsam aynı sen gibi olurum yan koltukta otururken bile deliriyorum söyleniyorum 🤣🤣🤣
Ben saldim artik ya. İnsanlar manyaklasti cnku. Gormuyorum duymuyorum ilgilenmiorum yoksa dikl kufur inip dovesim gelio

Ben saldim artik ya. İnsanlar manyaklasti cnku. Gormuyorum duymuyorum ilgilenmiorum yoksa dikl kufur inip dovesim gelio
Cam açıp sövmüyorum zaten 🤣arabanın içinde beni kim duyacak 🤣beyzbol sopam filan yok valla. Bir de trafikte dayak yiyemem. 🤣

Ama bir kere pis bir adam beni ağlatmıştı yol vermedi 🤣🤣halbuki üst sokak kapalı olduğu için mecburen ters sokağa girmiştim keyfi değil yani.

Cam açıp sövmüyorum zaten 🤣arabanın içinde beni kim duyacak 🤣beyzbol sopam filan yok valla. Bir de trafikte dayak yiyemem. 🤣

Ama bir kere pis bir adam beni ağlatmıştı yol vermedi 🤣🤣halbuki üst sokak kapalı olduğu için mecburen ters sokağa girmiştim keyfi değil yani.
Ahahhahaa küfür dediğin, sana yol vermeyen adama "pis" deyip ağlamak mıydı😂

İnip döveydin ya 🤣

Ahahhahaa küfür dediğin, sana yol vermeyen adama "pis" deyip ağlamak mıydı😂
Sudem buna kahkaha attı 🤣🤣🤣
Ay bir kere de arabama çarpıp kaçmıştı biri o zaman bir de çok içerledim 🤣🤣🤣acaip zoruma gitmişti. Mal gibi kaldım yolun ortasında. Önce durdu adam sonra kafası dank etti mobese vs yok diye mi ne vıın kaçtı arkasından baka kaldım 🤣🤣🤣plaka filan da alamadım o şokla.

Başka küfürlerim de var canım 🤣🤣🤣
İnip döveydin ya 🤣
Sopam yoktu dedim ya 🤣

Back
X