Hamile kalmadan kuaförle anlaştık hamilelikte idare etsin diye ombre yapacaktı şansa o ay hamile kaldım 🧿🧿🧿🙏

Dükkan ne dükkanı kız.
Ben bir hadiseyi biliyom toto yaptıran.

Cadde kızı ne hakkat.

Güzelin halinden güzel anlar bacım 🤣seni anlamam mümkün değil 🤣🤣🤣
Dükkan kuaför dükkanı dedim ya kuaförde çalışıyordum diye 😅 ilk üç ay bittikten sonra ombre yaptırabilirsiiiin diplere temas olmadıkça amonyak yada oksidan deriye işlemiyor kana karışmıyor yavrum hee ama dip yaptorman gerek dimi senin boya var saçında 😒
Cadde kızı seneler seneler önce sadece caddede takılanlara denirdi sadece kız değil erkekleri de öyle harbiden duymadın mı hiç 🤣

😂😂😂😂 oyuzden 2de1 karsiys geciorum 😂aliskanlik bisuru seyi orda yapiorum hallediorum😂ailem ztn orda. Arkdslaeim kuaforum herseyim😂
Al sana işte Aa eskilerden cadde kızı kaç kişi kaldı zaten 🤣🤣🤣
Kız aramızda sn küçüksün de maşşallah bilmediğin yok 🤣yürüyen goggle mübarek 🤣
Erken büyümek deniyor buna 🙄😅😅

Dükkan kuaför dükkanı dedim ya kuaförde çalışıyordum diye 😅 ilk üç ay bittikten sonra ombre yaptırabilirsiiiin diplere temas olmadıkça amonyak yada oksidan deriye işlemiyor kana karışmıyor yavrum hee ama dip yaptorman gerek dimi senin boya var saçında 😒
Cadde kızı seneler seneler önce sadece caddede takılanlara denirdi sadece kız değil erkekleri de öyle harbiden duymadın mı hiç 🤣
Kız duysam niye sorayım 🤣bizim kuşak bilmiyor bak 🤣 gamze ile de yaşıtız o da bilmiyor 🤣

Mavi Mucize Mavi Mucize sen duydun mu hiç?

Ben saldim artik ya. İnsanlar manyaklasti cnku. Gormuyorum duymuyorum ilgilenmiorum yoksa dikl kufur inip dovesim gelio
Cam açıp sövmüyorum zaten 🤣arabanın içinde beni kim duyacak 🤣beyzbol sopam filan yok valla. Bir de trafikte dayak yiyemem. 🤣

Ama bir kere pis bir adam beni ağlatmıştı yol vermedi 🤣🤣halbuki üst sokak kapalı olduğu için mecburen ters sokağa girmiştim keyfi değil yani.

Cam açıp sövmüyorum zaten 🤣arabanın içinde beni kim duyacak 🤣beyzbol sopam filan yok valla. Bir de trafikte dayak yiyemem. 🤣

Ama bir kere pis bir adam beni ağlatmıştı yol vermedi 🤣🤣halbuki üst sokak kapalı olduğu için mecburen ters sokağa girmiştim keyfi değil yani.
Ahahhahaa küfür dediğin, sana yol vermeyen adama "pis" deyip ağlamak mıydı😂

İnip döveydin ya 🤣

Ahahhahaa küfür dediğin, sana yol vermeyen adama "pis" deyip ağlamak mıydı😂
Sudem buna kahkaha attı 🤣🤣🤣
Ay bir kere de arabama çarpıp kaçmıştı biri o zaman bir de çok içerledim 🤣🤣🤣acaip zoruma gitmişti. Mal gibi kaldım yolun ortasında. Önce durdu adam sonra kafası dank etti mobese vs yok diye mi ne vıın kaçtı arkasından baka kaldım 🤣🤣🤣plaka filan da alamadım o şokla.

Başka küfürlerim de var canım 🤣🤣🤣
İnip döveydin ya 🤣
Sopam yoktu dedim ya 🤣

Back
X