Afiyet olsun
Bir sürü sey yapmışsın
Öyle sıcak ki hamile olmasan bile yoruluyorsun

Uyandım başım kazan gibi bide terlemişim
İlaç içeceğim şimdi

Helloo
Sabah kalktik sacma sapan biseyle ugrastik. Kahvalti fln dln. Aksama mangal yapicaz oyuzden yenek yapmadim. Evi supiym dddim sonra amaaan dedim denize girdim ciktim. sudem34 12 gunde 1.5 kg almisim hulya beni parcalarima ayiriyordu. Yedi bitirdi. Bndan once 19gunde 250gr almistim bu nasil oldu bilmiorum.
Smdi uzandim yazilanlari anca okuyabildim. Yatiyorum. Belki bebise online bisiler bakarm belki kalkarm bilmiorum

1 hafta oldu herhalde
Çok daha iyi oldu

Şişlik azalıyor yavaş yavas
Sadece içi biraz kızarmış duruyor oda gececektir

Sen nasılsın
Karnım geriliyor ya büyüdü baya unutmuşum oğlumda filan hiç böyle hatırlamıyorum top gibi inde değişik bir şey oldu karnım laparoskopiden mi geriliyor suyu sezeryan izlerinden mi bilmiyorum. Belki de çatlayacak bilemedim. İki hamilelikten bir tane karın çatlağım yok normalde.
Ne ya çok mu aldın dedi yeni ofisine mi gittin fenerbahçedekine. Kızım kV desin ne bulsan onu yedin ödemdir. Ben dün +1500 dim bugün -600 hafta bazında 900 yapıyor yani.
Kabızlık karbonhidrat yeme hepsi etkiliyor spor sonrası ödem.
O diyetisyen benden iyi bilmesi lazım
Ee ay bazına vursan ayda 2 kilo yapıyor çok muymuş

Maşallah

Ya çatlağı olmayanlara çok imreniyorum
Keske benım de olmasaydı
İkinci yapsaydım herhalde mahvolurdum ben

Krem fılan varsa sür çatlama
Sonra kötü oluyor

Maşallah

Ya çatlağı olmayanlara çok imreniyorum
Keske benım de olmasaydı
İkinci yapsaydım herhalde mahvolurdum ben

Krem fılan varsa sür çatlama
Sonra kötü oluyor
Irsi diyolar
Diğer gebelikte çatlamazsan bunda da çatlamazsın diyolar.

Bacağımda var ama hamilelik sebepli değil kilo al ver sebepli 17 kilo muhabbeti işte.
Yağlanıyorım arada.

Azima etti desem ayip etmis olmam umarim. Aynen ayda 1,85 almisim kiyamet yani
Ki evet ne bulduysam yedim napiym herzmn hersey mukemmel olmuyor. Smdi dun geldik de yazliga deli gibi dikkat ediyorum
Bu kilo baskisi beni bitirdi sudem cok mutsuzum yani

Azima etti desem ayip etmis olmam umarim. Aynen ayda 1,85 almisim kiyamet yani
Ki evet ne bulduysam yedim napiym herzmn hersey mukemmel olmuyor. Smdi dun geldik de yazliga deli gibi dikkat ediyorum
Bu kilo baskisi beni bitirdi sudem cok mutsuzum yani
Kaç seansın kaldı bu kadına ya?
Kilo almasan azar alsan azar

Kaç seansın kaldı bu kadına ya?
Kilo almasan azar alsan azar
Ben onunla karya 1-1,5 yasina gelene kdr devam ederim gibime geliyor. Bebeginde beslenmesini duzenler doktorun disinda fikirler olur
Ben gulyayi seviyorum ama kilo baskisi beni olduruyo. Sanirsin nazli sabanciyim yada mankenim vs. Yoruyo yani. İcimden geldigi gibi yemek istiyoeum ama kilo alinca cok uzuluyorum. Vs vs. Yasta mi etkilio yoksa benim cucuduma hamilelik mi ters geldi bok gbi kilo almaya meyilliyim anlamadim. Neyse az kaldi

Yaş, tiroit, hormonlar, ödem , hareketsizlik hepsi etkili.

Günaydın kızlar
Kimseler yok pazar ya uyuyor herkes sanırım

Ben oğlanı derse götürüp getırdım

Sabahta doğru bişey yememiştim
Şimdi çay simit aldım yiyorum

Sabah bulutluydu güzeldi şimdi yine sıcak
Vallahi karakterım değişiyor sıcakta

Günaydın canım
Daha kahvaltı yapamadım
Eşim mutfakta makine ile uğraşıyor.
Çayı demlemiş açım valla bende.
Geç kalktım bugün.
Ama daha hiç bir şey yapmadım.
Beyazları hazırladım makineyi çalıştırcam.
Kahvaltıya yumurtam kalmamış.
Ne yiycem bilmiyorum.
Artık peynir meynir idare edicem.
Gece çok geç yatıyorum gündüz de geç kalkınca tekrar gece uykum gelmiyor.

Ben de çok geç uyuyorum ya
Bütün gün de uykulu gezıyorum

Gönder oğlanı alsın yumurta
Tabi organik aldıgın bir yer varsa olmaz

Ben annemden getirdim
Onun tavukları var

Sadece oğlana yediriyorum
Benım de az kalmış

Getirden soylesene balim. Niye dusunuyosun. Yada trendyol fln fln. Ole tek bisey eksik olunca (istanbulda tabi burada olmuyoda) hemen getir yapiorum ben

Bende 1100se kalktim ilaclarimi ictm. 12de kahvalti yaotm. Dedigin gibi hava bulutluyken guzeldi de smdi gunes acti sicak oldu. Kitap okuyorum uzandim. Kocam bey bana dokunma uyucam dedi dokunmuyorum

Neyseki dünden kavurduğum kıyma soğan biber kapyalı harç varmış tereyağda çevirip üstüne kaşar doğradım güzel oldu.
Hem değişiklik oldu yumurtanın tadını aratmadı.

Getirden soylesene balim. Niye dusunuyosun. Yada trendyol fln fln. Ole tek bisey eksik olunca (istanbulda tabi burada olmuyoda) hemen getir yapiorum ben
Ev merkezi yerde her yer bakkal çakkal zincir market. Alır ya da alıdırırım bugün.
Bende 1100se kalktim ilaclarimi ictm. 12de kahvalti yaotm. Dedigin gibi hava bulutluyken guzeldi de smdi gunes acti sicak oldu. Kitap okuyorum uzandim. Kocam bey bana dokunma uyucam dedi dokunmuyorum
Ne okuyorsun?
Anne bebek kitabı mı?

Ayy saat iki idi kahvaltıya ancak oturdum.
Kabızlık başladı yine süt bana yaramıyor.
Kahvaltıdan önce 3 erik yiyip üstüne ılık su içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…