Tünaydın
Ben de istiyorum ama evimde hiç yer yok.

Kızlar ara tatilde eş durumu yapacağım ücretsiz izinde tayin isteniyor mu biliyo msnz?
Eski evde çamaşır makinesinin üstüne monte idi
Arkadaşımın yeri yoktu.
Yıkamayı sattı hem yıkayıp hem kurutan aldı.
Benim şu an koridorda
Evde çocuk odası tuvalet mutfak harıç her odayı gezdi öyle söyleyim. 😁

Tayin bilmiyorum.
İste bencede.

Tünaydın
Kızlar günaydın. Valla benim de diyet kilo koruma her şey gitti bu hafta sonu.. Hatta bunları yazarken postaneden sipariş ettiğim böreği görmüyorum bir yandan😬😬 sabah eşim işe gitmek zorunda kaldı, ben de ona sipariş verirken kendime de börek verdim onu yiyorum şu an😬 akşam da çok yedim.. Ama hafta sonu diyete başlayacağım tekrar.. tabi bugün için hafta içine hazırlık planları yapmıştık hepsi bana kaldı eşim gidince 🙃

Kahvaltıdan sonra buzluk için sigara böreği saracağım. Çünkü fazla lorum var artık kullanmazsam atılacak. Bizim bugün makarna günü (ohh akşama da karbonhidrat 😃) ama ben yarının yemeklerini hazır edeceğim. Geçen hafta öyle bir şeyler yaptım iyi oldu. En kötü mesela sebzeli bulgur için bir gün öncede soğanları, bibeberi, havucu falan doğradım. K
Tupper koydum ertesi gün cat cat pişirmesi kaldı.. daha az yoruldum ilk haftaya göre.. Çünkü benim ilaç saatim de olduğu için yetiştirme telaşım da oluyor, o da yoruyordu..

Bir de sabah ise giderken yanıma götürmek için yulaflı poğaçamsılarım var onlardan yapicam airfryer da 2 dk, sonra buzluğa aticam. Sabahları ısıtıp yanıma alacağım. Sonra da kitap okuyacağım veee elit başlamıs yeni sezon onu izleyeceğim.. akşama bakarız artık.. benden şimdilik bu kadar. Görüsüz
Ohh kahvaltıya hazır börek misss 😋

Bende dünden dolma içi hazırladım.
Börek için kıyma çıkardım.

Elit e bende başlayacağım. Senden merak sardım. Panısher bitiyor bu hafta sonu. Sonra biraz Lucifer izleyeceğim.

Ben Beko’nun kurutmasını aldım. Dolap kuruluğu 3,5 saat yazıyor ama ara vererek kurutuyor sanki daha uzun sürüyor. Normal mi bu durum ? sudem34 sudem34
Benimki 2 saat 15 dakika üzerinde yazıyor.
Ama ben saat tutup bakmıyorum.
Ötünce kapatiyorum.

Çok çamaşır koyunca geç kurur. Ben 8 kilo tam doldurmuyorum. 5 civarı oluyor. O da çok sürmeden kuruyor.

Tünaydın kızlar
Bugun eşim toplantı ya gitti bende kahvaltı hazırladım
Sonra o tekneye gıttı ben de mutfağı topladım
Düğün çorbası yaptım
Salonu topladım
Ütü yaptım yıkanacak camasırları makineye attım
Şimdi çok gezenti izliyorum
Birazdan kalkıp spor sonra banyo sonra yemek şeklinde devam edecek muhtemelen 🤷‍♀️
Herkesin çok güzel geçer günü insallah🥰

Ya şöyle ki haftaici haftasonu farketmez ben güzel biseyler varsa veya canım cekiyorsa yiyorum bugün san Sebastian yemeye çıkacağız mesela ama künefeye de dönüşebilir 😅😅
Alakasız ne varsa canım çeker çünkü 😅
Önden de bı tavuk dünyası yenir 🤪çünkü pazar bugün.

Ama hani yedim biraktm, diyeti yapamıyorum gibi triplere girmemek lazm kaldığımız yerden devam ,hayatı kendimize zehir etmeden zevklerimizden de geri kalmadan e tabi abartmadan 😅

Ben hep böyle yapıyorum yani doğru mu bilemem ama sonra bir şekilde dengelemeye çalışıyorum .
Belki çok çok dikkat etsem daha hızlı kilo veririm ama kendimi yormak istemiyorum zaten şu hayatta kaç şeyden zevk alıyoruz ki😑
Kesinlikle hepsi doğru ✌
66,5tum en son 67,5 bugün 🙈
Yaa anne yemekleri faktörü var 😅
Bence de ya hayat kısa zevk almayı bilmek lazım 🤭
Ben de yasak koyamam sonra toparlarım derim, mesela annem bugün yaprak sarma ve dolma yaptı. Kahvaltımı sıkı yaptım akşama kadar az yiyeceğim sarmaya yer yapacağım 🤣
😋😋😋
Tünaydın kızlar
Bugun eşim toplantı ya gitti bende kahvaltı hazırladım
Sonra o tekneye gıttı ben de mutfağı topladım
Düğün çorbası yaptım
Salonu topladım
Ütü yaptım yıkanacak camasırları makineye attım
Şimdi çok gezenti izliyorum
Birazdan kalkıp spor sonra banyo sonra yemek şeklinde devam edecek muhtemelen 🤷‍♀️
Herkesin çok güzel geçer günü insallah🥰
Çorba 😋😋😋

Güzel uyuduğum için çok mutluyum❤
Kahvaltım da güzeldi şükür 😋

Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Çay keyfimi yaptım. ☕
Punisher ızlıyorum şimdi. ✌

Akşama halamlara davetliyiz.
Parfüm almış kuzenin eşi hediye öğretmenler günü için.Dün onu getirdi.
Bugün de pasta kesecekler.
Bende dereotlu poğaça yapıp götüreceğim.
Küçük kuzen istemişti daha önce.

Çok dolduruyor olabilirim 🙈
Makinen büyükse ondandır.

Benim yıkama ufak 5 kilo.
Çok doldurunca da yıkamıyor. Hatta sürtüyor filan.

Senin ev dr kalabalık biz üç sen beş.

Bizde abartı çamaşır çıkmıyor sanki.
Koltuk örtüsü filan yok.
Bebek olmayınca battaniye filan da yok.

Yargı yı geçen hafta izle yememiştim.
Şimdi başlar diye düşündüm yokmuş.
Camdaki kız var şimdi.

Çamaşır makinesi çalıştırdım.
Akşama kadar iki makine yıkar kurur inşAllah.

Süpürgemin kablosu çıkmış.
Benimki tamir edecek akşam üstü.
Şimdi uğraştı beceremedi.

Ceketime meyve suyu dökülmüştü elimde yıkayıp askıya asıp peteğe astım.
İnşallah kötü olmaz.

Oğlumun futboluna ara verdik.
Havalar iyice soğudu artık.
Kış bitip bahar gelene dek üç ay ara.
Evde biraz dinlenir o da.

Makinen büyükse ondandır.

Benim yıkama ufak 5 kilo.
Çok doldurunca da yıkamıyor. Hatta sürtüyor filan.

Senin ev dr kalabalık biz üç sen beş.

Bizde abartı çamaşır çıkmıyor sanki.
Koltuk örtüsü filan yok.
Bebek olmayınca battaniye filan da yok.
Çamaşır hiç bitmiyor desem yeridir bizim 🤦‍♀️
8 kilo makinem daha büyüğünü alsam olur valla 😅

Ya şöyle ki haftaici haftasonu farketmez ben güzel biseyler varsa veya canım cekiyorsa yiyorum bugün san Sebastian yemeye çıkacağız mesela ama künefeye de dönüşebilir 😅😅
Alakasız ne varsa canım çeker çünkü 😅
Önden de bı tavuk dünyası yenir 🤪çünkü pazar bugün.

Ama hani yedim biraktm, diyeti yapamıyorum gibi triplere girmemek lazm kaldığımız yerden devam ,hayatı kendimize zehir etmeden zevklerimizden de geri kalmadan e tabi abartmadan 😅

Ben hep böyle yapıyorum yani doğru mu bilemem ama sonra bir şekilde dengelemeye çalışıyorum .
Belki çok çok dikkat etsem daha hızlı kilo veririm ama kendimi yormak istemiyorum zaten şu hayatta kaç şeyden zevk alıyoruz ki😑
Çoook haklısın... Aynen yemek yemek bence de bir zevk.. ben diyet yapmıyorum zaten kilo koruma yapıyordum ama ise başlayınca kilo almışım 😬😬 bu hafta eski beslenme duzenime döneyim veririm diye düşünüyorum. yani 2 3 kilo kolay alındığına göre kolay da verilir

,5tum en son 67,5 bugün 🙈
Yaa anne yemekleri faktörü var 😅
Bence de ya hayat kısa zevk almayı bilmek lazım 🤭
Ben de yasak koyamam sonra toparlarım derim, mesela annem bugün yaprak sarma ve dolma yaptı. Kahvaltımı sıkı yaptım akşama kadar az yiyeceğim sarmaya yer yapacağım 🤣

Offf benim için de ye sarma ;) bayılırım💚💚

Sıemens

Ama 11 sene öncesi öyle düşün.
İyice araştır öyle al bence.

Ya araştıracağım zaten de bilmiyorum ki.. bir de çok kirisik çıkarıyor mu? Gomlek hariç hicbir şey ütülemiyorum da ben 😬

Tünaydın

Ohh kahvaltıya hazır börek misss 😋

Bende dünden dolma içi hazırladım.
Börek için kıyma çıkardım.

Elit e bende başlayacağım. Senden merak sardım. Panısher bitiyor bu hafta sonu. Sonra biraz Lucifer izleyeceğim.
Çok sapık bir dizi bu arada sakın çoluğun çocuğun ayakta iken izleme😬😬 homoseksüel ilişki ve sevişme sahnesi de çok.. Ben diyim de😬😬 ama izletiyor kendini çerezlik dizi🤗🤗

Evet Mikan Mikan olmazsa öyle yaparım araştırmak lazım daha çok zaman var.

sudem34 sudem34 koridora asla koyamam kiiii😅
Benim düzen takimtim var.
Hiç bir alanda oraya ait olmayan bişey bulunduramiyorum🥺

Benim için kurutma makinesi şuan için gündemde yok😅
Ama daha büyük banyolu bir eve geçer geçmez alacağım.
Makinemin üstüne de koyamam çünkü üstünde mermer lavabo var.

araştıracağım zaten de bilmiyorum ki.. bir de çok kirisik çıkarıyor mu? Gomlek hariç hicbir şey ütülemiyorum da ben 😬
Evet canım kırışık oluyor. Çok yükler sen çok kırışık oluyor. Önü yazılı tişörtlerin yazıları soyuluyor. Kazak mazak yünlü ise dağılıyor.
Yıpratıyor yani. Havluların havı inceliyor 🤪

Kısacası kaliteli bir şeyin varsa atmaya kıyamazsın. 😁

Çoook haklısın... Aynen yemek yemek bence de bir zevk.. ben diyet yapmıyorum zaten kilo koruma yapıyordum ama ise başlayınca kilo almışım 😬😬 bu hafta eski beslenme duzenime döneyim veririm diye düşünüyorum. yani 2 3 kilo kolay alındığına göre kolay da verilir

,5tum en son 67,5 bugün 🙈

Offf benim için de ye sarma :KK66: bayılırım💚💚

Ya araştıracağım zaten de bilmiyorum ki.. bir de çok kirisik çıkarıyor mu? Gomlek hariç hicbir şey ütülemiyorum da ben 😬

Çok sapık bir dizi bu arada sakın çoluğun çocuğun ayakta iken izleme😬😬 homoseksüel ilişki ve sevişme sahnesi de çok.. Ben diyim de😬😬 ama izletiyor kendini çerezlik dizi🤗🤗
Lucifer mi Elit e mi?
Sanırım Elit e kasdettin.
Panısher bitmedi daha bugün yine izledim ama.

Back
X