- 23 Ekim 2018
- 16.134
- 37.301
- 598
Görev başlatıp yaparsın sonra tekrar ayrılırsın olmuyor mu öyleBaşka ilçeye,şimdi bir arkadaşım.yapilmiyo dedi kafam karıştı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görev başlatıp yaparsın sonra tekrar ayrılırsın olmuyor mu öyleBaşka ilçeye,şimdi bir arkadaşım.yapilmiyo dedi kafam karıştı![]()
Eski evde çamaşır makinesinin üstüne monte idiBen de istiyorum ama evimde hiç yer yok.
Kızlar ara tatilde eş durumu yapacağım ücretsiz izinde tayin isteniyor mu biliyo msnz?
Ohh kahvaltıya hazır börek misssKızlar günaydın. Valla benim de diyet kilo koruma her şey gitti bu hafta sonu.. Hatta bunları yazarken postaneden sipariş ettiğim böreği görmüyorum bir yandansabah eşim işe gitmek zorunda kaldı, ben de ona sipariş verirken kendime de börek verdim onu yiyorum şu an
akşam da çok yedim.. Ama hafta sonu diyete başlayacağım tekrar.. tabi bugün için hafta içine hazırlık planları yapmıştık hepsi bana kaldı eşim gidince
Kahvaltıdan sonra buzluk için sigara böreği saracağım. Çünkü fazla lorum var artık kullanmazsam atılacak. Bizim bugün makarna günü (ohh akşama da karbonhidrat) ama ben yarının yemeklerini hazır edeceğim. Geçen hafta öyle bir şeyler yaptım iyi oldu. En kötü mesela sebzeli bulgur için bir gün öncede soğanları, bibeberi, havucu falan doğradım. K
Tupper koydum ertesi gün cat cat pişirmesi kaldı.. daha az yoruldum ilk haftaya göre.. Çünkü benim ilaç saatim de olduğu için yetiştirme telaşım da oluyor, o da yoruyordu..
Bir de sabah ise giderken yanıma götürmek için yulaflı poğaçamsılarım var onlardan yapicam airfryer da 2 dk, sonra buzluğa aticam. Sabahları ısıtıp yanıma alacağım. Sonra da kitap okuyacağım veee elit başlamıs yeni sezon onu izleyeceğim.. akşama bakarız artık.. benden şimdilik bu kadar. Görüsüz
Benimki 2 saat 15 dakika üzerinde yazıyor.Ben Beko’nun kurutmasını aldım. Dolap kuruluğu 3,5 saat yazıyor ama ara vererek kurutuyor sanki daha uzun sürüyor. Normal mi bu durum ?sudem34
Kesinlikle hepsi doğru ✌Ya şöyle ki haftaici haftasonu farketmez ben güzel biseyler varsa veya canım cekiyorsa yiyorum bugün san Sebastian yemeye çıkacağız mesela ama künefeye de dönüşebilir
Alakasız ne varsa canım çeker çünkü
Önden de bı tavuk dünyası yenirçünkü pazar bugün.
Ama hani yedim biraktm, diyeti yapamıyorum gibi triplere girmemek lazm kaldığımız yerden devam ,hayatı kendimize zehir etmeden zevklerimizden de geri kalmadan e tabi abartmadan
Ben hep böyle yapıyorum yani doğru mu bilemem ama sonra bir şekilde dengelemeye çalışıyorum .
Belki çok çok dikkat etsem daha hızlı kilo veririm ama kendimi yormak istemiyorum zaten şu hayatta kaç şeyden zevk alıyoruz ki![]()
66,5tum en son 67,5 bugün
Yaa anne yemekleri faktörü var
Bence de ya hayat kısa zevk almayı bilmek lazım
Ben de yasak koyamam sonra toparlarım derim, mesela annem bugün yaprak sarma ve dolma yaptı. Kahvaltımı sıkı yaptım akşama kadar az yiyeceğim sarmaya yer yapacağım![]()
ÇorbaTünaydın kızlar
Bugun eşim toplantı ya gitti bende kahvaltı hazırladım
Sonra o tekneye gıttı ben de mutfağı topladım
Düğün çorbası yaptım
Salonu topladım
Ütü yaptım yıkanacak camasırları makineye attım
Şimdi çok gezenti izliyorum
Birazdan kalkıp spor sonra banyo sonra yemek şeklinde devam edecek muhtemelen
Herkesin çok güzel geçer günü insallah![]()
Çok dolduruyor olabilirimBenimki 2 saat 15 dakika üzerinde yazıyor.
Ama ben saat tutup bakmıyorum.
Ötünce kapatiyorum.
Çok çamaşır koyunca geç kurur. Ben 8 kilo tam doldurmuyorum. 5 civarı oluyor. O da çok sürmeden kuruyor.
Makinen büyükse ondandır.Çok dolduruyor olabilirim![]()
Çamaşır hiç bitmiyor desem yeridir bizimMakinen büyükse ondandır.
Benim yıkama ufak 5 kilo.
Çok doldurunca da yıkamıyor. Hatta sürtüyor filan.
Senin ev dr kalabalık biz üç sen beş.
Bizde abartı çamaşır çıkmıyor sanki.
Koltuk örtüsü filan yok.
Bebek olmayınca battaniye filan da yok.
Çoook haklısın... Aynen yemek yemek bence de bir zevk.. ben diyet yapmıyorum zaten kilo koruma yapıyordum ama ise başlayınca kilo almışımYa şöyle ki haftaici haftasonu farketmez ben güzel biseyler varsa veya canım cekiyorsa yiyorum bugün san Sebastian yemeye çıkacağız mesela ama künefeye de dönüşebilir
Alakasız ne varsa canım çeker çünkü
Önden de bı tavuk dünyası yenirçünkü pazar bugün.
Ama hani yedim biraktm, diyeti yapamıyorum gibi triplere girmemek lazm kaldığımız yerden devam ,hayatı kendimize zehir etmeden zevklerimizden de geri kalmadan e tabi abartmadan
Ben hep böyle yapıyorum yani doğru mu bilemem ama sonra bir şekilde dengelemeye çalışıyorum .
Belki çok çok dikkat etsem daha hızlı kilo veririm ama kendimi yormak istemiyorum zaten şu hayatta kaç şeyden zevk alıyoruz ki![]()
Yaa anne yemekleri faktörü var
Bence de ya hayat kısa zevk almayı bilmek lazım
Ben de yasak koyamam sonra toparlarım derim, mesela annem bugün yaprak sarma ve dolma yaptı. Kahvaltımı sıkı yaptım akşama kadar az yiyeceğim sarmaya yer yapacağım![]()
Sıemens
Ama 11 sene öncesi öyle düşün.
İyice araştır öyle al bence.
Çok sapık bir dizi bu arada sakın çoluğun çocuğun ayakta iken izlemeTünaydın
Ohh kahvaltıya hazır börek misss
Bende dünden dolma içi hazırladım.
Börek için kıyma çıkardım.
Elit e bende başlayacağım. Senden merak sardım. Panısher bitiyor bu hafta sonu. Sonra biraz Lucifer izleyeceğim.
Bende bir ara 9 kilo istiyordum da hala almadımÇamaşır hiç bitmiyor desem yeridir bizim
8 kilo makinem daha büyüğünü alsam olur valla![]()
Evet canım kırışık oluyor. Çok yükler sen çok kırışık oluyor. Önü yazılı tişörtlerin yazıları soyuluyor. Kazak mazak yünlü ise dağılıyor.araştıracağım zaten de bilmiyorum ki.. bir de çok kirisik çıkarıyor mu? Gomlek hariç hicbir şey ütülemiyorum da ben![]()
Lucifer mi Elit e mi?Çoook haklısın... Aynen yemek yemek bence de bir zevk.. ben diyet yapmıyorum zaten kilo koruma yapıyordum ama ise başlayınca kilo almışımbu hafta eski beslenme duzenime döneyim veririm diye düşünüyorum. yani 2 3 kilo kolay alındığına göre kolay da verilir
,5tum en son 67,5 bugün
Offf benim için de ye sarmabayılırım
Ya araştıracağım zaten de bilmiyorum ki.. bir de çok kirisik çıkarıyor mu? Gomlek hariç hicbir şey ütülemiyorum da ben
Çok sapık bir dizi bu arada sakın çoluğun çocuğun ayakta iken izlemehomoseksüel ilişki ve sevişme sahnesi de çok.. Ben diyim de
ama izletiyor kendini çerezlik dizi
![]()