Uno nun red velvet keki çıkmış ya da ben yeni gördüm.
Onu almıştım dün çayın yanına denedim şimdi ama aman aman da değilmiş bir daha almam yani🤪
Mısır cipsi ile çaya devam ☕

Merhaba yeni ay herkese hayırlı gelsin
Arkadaşlar bu hafta hep hastaydım yazamadım k bakmayın sürekli öksürüp durdum çarşamba iyice tıkandım doktora gittim oda o kadar gereksiz ilaçlar vermiş ki 3gündür daha kötü etti bende bugün kestim antibiyotik nefes açıcı birde soğuk algınlığı hapı vermiş mide bulantısı saatlerce süren mide yanması başağrısı dalgınlık inanın daha berbat oldum
Hala hastayım öksürürken boru gibi ses geliyor boğazlarımdan harrt hurt 😩😩😩
Bitkisel birşeyler yapmaya çalıştım
Zencefil limon bal sarımsak falan
İnşallah acillik olmam diyette yalan oldu işlerden bu hafta başımı kaldıramadım bildiğiniz gibi değil zaman su gibi akıp gidiyor
Ev işleri bana ben ona bakınca gündelik bulaşık çamaşır mak yemek vs onları halletmeye çalıştım ortalığı toparladım ama temizlik yapamadım çamaşır suyu kokusu ve tüm kokular beni tıkıyor

Arkadaşlar bu hafta hep hastaydım yazamadım k bakmayın sürekli öksürüp durdum çarşamba iyice tıkandım doktora gittim oda o kadar gereksiz ilaçlar vermiş ki 3gündür daha kötü etti bende bugün kestim antibiyotik nefes açıcı birde soğuk algınlığı hapı vermiş mide bulantısı saatlerce süren mide yanması başağrısı dalgınlık inanın daha berbat oldum
İnşallah acillik olmam diyette yalan oldu işlerden bu hafta başımı kaldıramadım bildiğiniz gibi değil zaman su gibi akıp gidiyor
Ev işleri bana ben ona bakınca gündelik bulaşık çamaşır mak yemek vs onları halletmeye çalıştım ortalığı toparladım ama temizlik yapamadım çamaşır suyu kokusu ve tüm kokular beni tıkıyor
Çok geçmiş olsun işleri falan boşver önce sen iyi ol

Sonunda çektim 📸

IMG_20221203_211230.webp

Çok geçmiş olsun işleri falan boşver önce sen iyi ol
Haklısın cnm 💟 Sen neler yapıyorsun nasılsın?
İşyerindede aksilik oldu neyse haftayı sakin kapatmaya çalıştım
Gereksiz ve boş olan hiç birşeye ayıracak 1dakikam bile yok okulun sınavları bitti ✅ ödevleri sunumları bitmedi bazen boğulduğumu hissediyorum bu yoğunlukta ve kendime hiç vakit ayıramıyor hep ihmal ediyorum ve çok zorlanıyorum Yardımlar yardımcı insanlar yetişiyor tabi ama yinede çok şükür her halime Allahım beterinden korusun

Geçmiş olsun.
Allah şifa versin.🙏

Haklısın cnm 💟 Sen neler yapıyorsun nasılsın?
İşyerindede aksilik oldu neyse haftayı sakin kapatmaya çalıştım
Gereksiz ve boş olan hiç birşeye ayıracak 1dakikam bile yok okulun sınavları bitti ✅ ödevleri sunumları bitmedi bazen boğulduğumu hissediyorum bu yoğunlukta ve kendime hiç vakit ayıramıyor hep ihmal ediyorum ve çok zorlanıyorum Yardımlar yardımcı insanlar yetişiyor tabi ama yinede çok şükür her halime Allahım beterinden korusun
Ben de harika değilim bu aralar, depresyonun kıyısında geziniyorum bakalım ne olacak. İşteki problemler insanın modunu düşürüyor ama eve gelince onu dışarda bırakmak bana kolay gelir mesela. Bi de 3. Kişilerden çok etkilenmiyorum ben biraz sinir olurum geçer. Senin de hallolur umarım bir an önce

Ellerine sağlık, frostring ne demek araştıracağım 🙈😅
Canım bu bir tane tarif arda nın mutfağının onun limonlu vanilyalı labneli kreması..
Limonlu keke dair çok komik bir anım var 🤪
Yeni evliydik 15 sene önce 😁eşimin amcasının karısı bizi davet etti 🤪bizde tabi peşimize kv elti bir sürü kişi takıldı 😁yemeğe çağırdı sandık cümbür tayfa gittik 🤪

Kadın bir iki bir şey yapmiş. Bir de limonlu kek. 🍰tabi hepimiz kurt gibi açız özellikle yemeden gittik yemekler güzel olur davetliyiz diye 😁
Sonra kadın doyalım diyen tabağımıza 5 er dilim 🍋lü kek koydu. Epey gülüp alay etmiştik 🤪o gün bugündür limonlu kek yedim mı yemedim mı pek hatırlamıyorum. Anca hazır filan yemişimdir🤪
Yaa🤣🤣 kadın da ne mahcup olmuştur 🤣🤣🤣
Bugun ne yaptım
Kitabımı okudum
Yemek yaptım
Mutfagı silip süpürdüm
Dolabımı düzenledım kıyafet almamalıyım bence artık
Etiketi üzerinde kıyafetlerim var

Bir pantolon ayırdım verılecek🙈
Eşimi bekliyorum yemek yiyip bir film izleyeceğiz
Bugun böyle biter🤷‍♀️

Kekler muhteşem ya hepinizin ellerine sağlık 🥰
Ohh ellerine sağlık, ben de yapicam en kısa zamanda inşallah 🙏🏻 gayet güzel bir gün olmuş ne güzel
Ç

Kendimi çok cahil hissettim ama teşekkür ederim 🙈🤭

Doğallık diyelim ona canım 😁bende bilmiyorum ama çaktırmadım he 🤪

Asıl ben bilmiyormuşum🤣🤣 ya böyle red velvet diyoruz ya o tatlının kreması da frosting benim için 🤣🤣 çünkü öyle öğrendim 🤣🤣 tarif ardanın mutfağı cinnemon rolls.. üst kreması da frosting🤣 bildiğim tek bu🤣🤣

Çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻 çok dikkat et kendine.. iyi ol gerisini boşver
Yaa çok güzelll🤩🤩 ellerine sağlık 🥰🥰 kalıbın da çok güzelmiş

Ben hala öyle yapıyorum 🙈
Hızlı pişiyor, kabarıyor.
Risksiz yani😁
Bende bugün bozdum geleneği ama çok korktum kabarmaz emeğim çöp olur diye 🙃

Neyse ki güzel olmuş 👏
Hakkaten pamuk gibi yumuşacık oldu😋
Ben içine yarım limon 🍋sıktım o yüzden ekşi olmadı fazla 😁

Ben de harika değilim bu aralar, depresyonun kıyısında geziniyorum bakalım ne olacak. İşteki problemler insanın modunu düşürüyor ama eve gelince onu dışarda bırakmak bana kolay gelir mesela. Bi de 3. Kişilerden çok etkilenmiyorum ben biraz sinir olurum geçer. Senin de hallolur umarım bir an önce
Regl yakın olabilir.
Hormonlar coşmuştur.
Ovülasyon dönemi de olabilir.

Canım bu bir tane tarif arda nın mutfağının onun limonlu vanilyalı labneli kreması..

Yaa🤣🤣 kadın da ne mahcup olmuştur 🤣🤣🤣

Ohh ellerine sağlık, ben de yapicam en kısa zamanda inşallah 🙏🏻 gayet güzel bir gün olmuş ne güzel

Asıl ben bilmiyormuşum🤣🤣 ya böyle red velvet diyoruz ya o tatlının kreması da frosting benim için 🤣🤣 çünkü öyle öğrendim 🤣🤣 tarif ardanın mutfağı cinnemon rolls.. üst kreması da frosting🤣 bildiğim tek bu🤣🤣

Çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻 çok dikkat et kendine.. iyi ol gerisini boşver

Yaa çok güzelll🤩🤩 ellerine sağlık 🥰🥰 kalıbın da çok güzelmiş
Yok ya kadın cazgır biraz öyle mahcup da olmadı sanki🤪 ben çalışan kadınım muhabbeti yapar genelde 😁

Kalıp almaya ben üşenirim de hediye geldi işte 😁
Kız limonlu kek de dediğin gibi zor değilmiş kabuk rende biraz da suyu tamam 👌

İkosun mutfağı var insta da ben o kızın tariflerini çok beğeniyorum.

Bazı tariflerini denedim güzel olmuştu.

Cumartesi planım🎯

Erkenden kalkıp çamaşır çalıştırmak.✅
Kuaföre gitmek.✅
Simitçiden simit alıp güzel bir kahvaltı yapmak✅.
Pirinç alıp iç hazırlamak.✅
Sarma sarmak.✅
Çamaşır işini bitirmek.✅(bir makine katlama kaldı)
Evde kişisel işlerimi yapmak.✅
Dizi izlemek.✅
Kek yapmak.✅
Pazara gitmek.❌
Balık kızartmak.❌

Hedeflerime yüzde 80 ulaştım. 🎯

Back
X