Bazen bu hislere bende kapılıyorum
Asosyal yalnız kimsesiz😔

Uzakta olmanın hıssettirdikleri😔
Ya şöyle küçük yerde doğdum büyüdüm orda yaşamak istemem. Tayinim filan da çıksın istemem. Eşimin memleketi de keza. Onlar da aşırı kalabalık çok akrabası gelir gider orayı da istemem. Ama şöyle üniversiteden liseden sevdiğim arkadaşlarım ile bir iki ablam ile aynı şehirde olmayı isterdim.
Çay koy geliyorum demeyi.
Çikolata aldım hadi kahve yap içelim demeyi.

Biraz da pozitif insan olmalı tabi çevrende. Herkes dert küpü dünya derdi mi büyük bize mi ağır geliyor bilmiyorum.

Hala var derdi başından aşmış. Kendimi karamsar hissediyorum bazen.

Sağol.
Sen nasılsın neler yaptın bugün?

2023 de yine spor olarak yürüyüş yapacağım ben. Günün hedefi idi onu da iliştireyim.
İyi diyelim iyi olsun, temizlik yaptık annemle.. küçük oğlumda İshal ve kusma vardı onunla ilgilendim.
Hiç bir şey yapasım yok kitap okumak film izlemek plan yapmak onların bile yük gibi geldiği bi dönemden geçiyorum

Eşim hamburger yaptı oğlum istiyor diye

Ben de kereviz çorbası yaptım kendime 😬
Aramızda telepati mi var benim de oğlum kaç gündür istiyordu eşim de hamburger yapacak 😁yüzmeden çıkınca peynirli patatesli kır pidesi yemişler geç yiyelim dedi oğlum. Ateşten sanırım pek iştahı da yok. Benim de antibiyotik saatim 9-10 arası zaten.

İyi diyelim iyi olsun, temizlik yaptık annemle.. küçük oğlumda İshal ve kusma vardı onunla ilgilendim.
Hiç bir şey yapasım yok kitap okumak film izlemek plan yapmak onların bile yük gibi geldiği bi dönemden geçiyorum
Size de geçmiş olsun canım. Spontane de yaşamak lazım arada. Zaten çocuk olunca plan milan zor yani.

Öfke dansı elimde sürünüyor benimde. Bitirmek istiyorum. Ama kendimi verip bir okuyamadım.

Size de geçmiş olsun canım. Spontane de yaşamak lazım arada. Zaten çocuk olunca plan milan zor yani.

Öfke dansı elimde sürünüyor benimde. Bitirmek istiyorum. Ama kendimi verip bir okuyamadım.
Teşekkürler ☺️

Ben aylık hedef kitaplarımdan biri olan meczup’ u bitirdim ama 56 sayfalık kitabı 15 günde bitirdim 🤦‍♀️ Konsantre olma seviyem bu şu sıralar 😅
Kitap grubu dan brown dan cehennemi seçti. Arkadaştan aldım başlamaya çalıştım ama yok sarmıyor veremiyorum kendimi
Başka bir arkadaştan da çizgili pijamalı çocuğun devam kitabını aldım onu okumak istiyorum bakalım kafamı toplayabilirsem başlayacağım

Teşekkürler ☺️

Ben aylık hedef kitaplarımdan biri olan meczup’ u bitirdim ama 56 sayfalık kitabı 15 günde bitirdim 🤦‍♀️ Konsantre olma seviyem bu şu sıralar 😅
Kitap grubu dan brown dan cehennemi seçti. Arkadaştan aldım başlamaya çalıştım ama yok sarmıyor veremiyorum kendimi
Başka bir arkadaştan da çizgili pijamalı çocuğun devam kitabını aldım onu okumak istiyorum bakalım kafamı toplayabilirsem başlayacağım
Benim boş vaktim de çok bu ara. Tv internet boşa harcamak istemiyorum da zamanı ama boş da geçiyor sanki.

Kafaya koymam lazım.

Benim boş vaktim de çok bu ara. Tv internet boşa harcamak istemiyorum da zamanı ama boş da geçiyor sanki.

Kafaya koymam lazım.
Telefon çok zamanımı alıyor benim de
Tv izlemiyorum aslında ama bi kaç gündür internetten güzel günleri izliyorum özlemişim öyle aile dizilerini

Bu arada salı günü dijital detoks günü 😁

Telefon çok zamanımı alıyor benim de
Tv izlemiyorum aslında ama bi kaç gündür internetten güzel günleri izliyorum özlemişim öyle aile dizilerini

Bu arada salı günü dijital detoks günü 😁
Nasıl yapacağız?
Gece 00 dan 00 a kadar mı?

Günaydın🌷

Kırk yılın bir başı adama naz yapayım hazır hastayım dedim. Oğlan rol çaldı benden 🤣bu kışın en fena hastalığını geçiriyor. Sanırım influenza. Ateşi 39.1 gördü bugün.

Mikan Mikan seninkilerin ateşi kaç oluyor hasta olunca?
Biz 37-38 arası alışığız. 39 yüksek geldi pek alışmadığımız bir sayı.

Amin canım.

Evde yulaf chia keten tohumu filan var diye biliyorum. Bakayım bir.

Markete ben gitmeyince abur cubur alan yok işte.
Ya kıyamam sana been.. olsun abur cubur olmaması iyidir. Sütle yulafı haşla pişince muz ez içine (1 kişi için yarının yarısı), bal koy. Varsa da ekle fıstık ezmesi.. üzerine doğra yarımın yarısı muzu.. ımmmm afiyet🌺 ama sen yapma bunları sen ameliyatlısın ablan yapsın

Günaydın🌷

Kırk yılın bir başı adama naz yapayım hazır hastayım dedim. Oğlan rol çaldı benden 🤣bu kışın en fena hastalığını geçiriyor. Sanırım influenza. Ateşi 39.1 gördü bugün.

Yaa geçmiş olsun.. valla mesajını okuyunca gülesim geldi..

Günaydın🌷

Arada 39 u görüyoruz ama benimkiler de çok ateşlenmiyor

Çok çok geçmiş olsun
Benim küçük oğlum da hafif ateşli uyandı 🥺

Uzakta olmak da kötü. Kimim kimsem yok. Herkese de söylemedim durumumu. Çok asosyal hissediyorum kendimi.

Umarım güzel günler gelir. Her şey çok güzel olur. Kp ve aile büyüğü kötüye gidiyor oysaki.
Sudeem.. seni çok iyi anladım ama bu bir süreç.. evet uzakta olmanın en kötü yani bu ama biz seni hiç görmediğimiz halde asosyal olmadığını biliyoruz.. şu an sürekli evde olduğun ve olmak zorunda olduğun için böyle hissediyorsun.. hepsi geçecek inan..

Kayınpederin ve aile büyüğün için çok üzgünüm.. Ama hayat böyle bir süreç.. hepimiz için.. Bu bir döngü ve güzel günlerin gelmesine engel değil inan

Teşekkürler ☺️

Ya Mikan ben de.. 100 sayfalık kitap toplamda 3 okuyuşta bitti ve bu 3 okuyuş aralarında o kadar zaman var ki.. Neden böyle oldu acaba..

Back
X