Yap yap bence 🤤😋ama kalkabiliyor musun artık
Dün etli makarna yaptım😁sallamasyon ama tarif filan yok kafamdan uydurdum🤣söz konusu yemek ise kalkar yatarım 😁

Her şey önüme hazır gelse kalkmam da iştahım çok açık🤣

Ha ha 😂 görev yok diye merak ettim baktım bende 😃aklımda 19 diye kalmıştı 🤣şekersiz ondan girmedi belki de
. Sarah da belki 🤣
Yaaa inanmıyorum ya lisede tüm sınıf bir gün gelmeme kararı almıştık sonra ben ve grubum biz gelelim nasıl olsa ders işlenmez bizi de gönderirler dedik geldik ve bütün gün 3-5 kişi ders işledik 🤣🤣🤣 bu durum aklıma o günü getirdi 😁

Yaaa inanmıyorum ya lisede tüm sınıf bir gün gelmeme kararı almıştık sonra ben ve grubum biz gelelim nasıl olsa ders işlenmez bizi de gönderirler dedik geldik ve bütün gün 3-5 kişi ders işledik 🤣🤣🤣 bu durum aklıma o günü getirdi 😁
Sizin yüzünüzden diğerleri de yok yazıldı he 😁 gemiyi ilk terk eden kaptan mı oluyordu 🤣Aralık planı bize yapıp detoks a uymayan mika🤣

Mika senin Nick neden mikan?
Al sana soru❓🙋

Sizin yüzünüzden diğerleri de yok yazıldı he 😁 gemiyi ilk terk eden kaptan mı oluyordu 🤣Aralık planı bize yapıp detoks a uymayan mika🤣

Al sana soru❓🙋
Anime izler misin? Alice Academy diye bir anime var onun ana karakteri mikan💗😁

Al sana soru❓🙋
Hocalar bizi gönderince sahilde gezecektik tüm planlar suya düşmüştü 🫣😅

Öyle ama gerçekten normalde pırt zırt hasta olur kızlar biliyor geçen seneden. Bu sene hem futbol hem yüzme hem büyüdü iyi hiç hasta olmuyor derken benimle aynı döneme nasıl denk getirdi aklım almıyor 😁şans işte bende ki şans ancak bu kadar. Ablamlar da eşimin iş yapmayı sevmediğini biliyor ya naz yap biraz diyolar. Onların da içi soğuyacak adam hizmet etse. Ama işte aksilik hem babası hasta hem sıpası 🤣

Ya biliyor musun hastanede çalışanlar ablama demiş ki maşallah iyi durumu başka hastalar böyle değil filan 🙃ablam da demiş bizim naz yapacak kimsemiz yok ❌

Gerçektende öyle ne öz ailemde annem ne şimdiki ailemde eşim hiç nazlayanım olmadı hep güçlü olmaya çalışmak güçlü olmak güçlü durmak zorundayım.

Kısmet işte bazıları şanslı doğuyor. Okulda arkadaş isyan ederdi annem peşimde süt ile beni kovalıyor. Muz bal süt her sabah sıkıldım derdi. 😁keza hamile olunca nazlanan kadınlar hiç onlardan olamadım 😝

Tüm konuşmadı da uzun uzun okudum.. Sen zaten çoğu şeyi anlamış ve kafanda çözmüşsün. Neden şu an olan Sudemsin çok iyi biliyorsun. O yüzden bence kendinle ilgili harika adımlar atmışsın ve bilinçlisin 💚 ve bu harika..

Merhaba kolay gelsin bir yerden başlamak lazım çalışmaya banada ondan lazım sen neye ders çalışıyorsun ?
Sağ ol datluu.. Valla açıktan 2. Üni çocuk gelişimi okuyorum. Çocuklarla çalısıyorum o da olsun dedim ama zorluyor valla😬
Ha ha 😂 görev yok diye merak ettim baktım bende 😃aklımda 19 diye kalmıştı 🤣şekersiz ondan girmedi belki de
. Sarah da belki 🤣
Yaaa nerde 😬😬 ben şehir dışına çıktım ya dün.hastane koşturmasından fırsat bulamadım ondan😬

Mikan Mikan bunu satma ben yarım artı aldım sayılır hocam 😬😬

Tüm konuşmadı da uzun uzun okudum.. Sen zaten çoğu şeyi anlamış ve kafanda çözmüşsün. Neden şu an olan Sudemsin çok iyi biliyorsun. O yüzden bence kendinle ilgili harika adımlar atmışsın ve bilinçlisin 💚 ve bu harika..

Sağ ol datluu.. Valla açıktan 2. Üni çocuk gelişimi okuyorum. Çocuklarla çalısıyorum o da olsun dedim ama zorluyor valla😬

Yaaa nerde 😬😬 ben şehir dışına çıktım ya dün.hastane koşturmasından fırsat bulamadım ondan😬

Nasıl geçti kontrolün ?

Detoks yarın ya bugün sayılmıyor 😅

Mika hepimizi kandırdı 🤣

Back
X