Düşmeden kalkmak da iyi düşünce kaldıran birş gerekebilir. Kendi kendine yetmen güzel.
Başak burcu harikadır. Düzeni temizliği arkadaş canlısı olması, anaçlığı, aile düşkünü olması.
Tam evlenecek kadın bana göre başak kadınları. Çok samimi üç dostum başak.
Ben başak yönlerimi sevmiyorum yaa
Bana ikizler verin
O düzen, temizliği ben yapmasam çok çok seviyorum da, bu işler elbette bana kalıyor ama dışarıda deniz kıyısında kitap okuma, denizi izleme, ağaca sarılma, doğa yürüyüşü vs varken Allah aşkına, bu temizlik düzen işleri benim hayatımdan çalınan zaman dilimi gibi geliyor.
Tabii geçmişte annemin manyak temizlik takıntısının bana olumsuz etkisi de var. Çamaşırları sırayla sermezsen kriz'di ve "elalem bize ne der"di. Yapaydım onun için, öğreneydim kendim için...
Saçmalık ama işte kurtulmak da çok kolay olmuyor çocuklukta işlenen duygulardan.
Kesinlikle arkadaş canlısıyım. Başka, hayatı kendime mendil yapmam. Şimdi biraz gri görünüyor olabilirim ama inşaallah maneviyatla toparlarım. Sığınacağım limanım var elhamdülillah. ❣
Anaçlığım var mı

var da oooyyyy, gurban oliiimm modunda değilim hiç. Çocuklarla eğlenceli zaman geçirme tercihim.
Bir de ben hem izcilik yaptım, hem de izci liderliği. Ruhumda izcilik var ama benim çocuklar, bahçeye mi gidiyoruuuuzzz, ıyyyy, orada diken vaaaarrr modundalar. Yaa mübarekler, diken varsa çayır, çimen, ağaç, çiçek, böcek (böcek demeyelim, onu da sevmiyorlar

) yani o kadar çok hayret makamında yaratılan var ki...ben nereye bakacağımı şaşırıyorum her seferinde.
Zaten şu Botanik dersinde öğrendiğimiz ağacın yapısı, Üretim Tekniklerinde öğrendiğimiz çiçeğin tozlaşması, bitkilerin yaprak dizilişleri...vs vs .O incecik yaprakta yaratılan katmanlar...
Bilerek bakmanın getirdiği o muhteşem heyecan...
Hani varya tekne alınan çocuğun dalgaların motora vurunca çıkardığı o sese tepkisi
"Anlayamazsınız..."

Not: İzlemeyenlerin gogıl amcada bulacağı bir video.