Mikan Mikan çok geçmiş olsun 🙏
Muhtemelen kovid gibi görünüyor.
Herkes hasta testler yapılsa kapatılma olan dönemden çok daha fazla vaka olduğunu göreceğiz belki sayılar paylaşılsa daha tedbirli olacağız vs.
Maske mesafe hijyen hiç Bir şey kalmadı.
Rapor alarak çok iyi etmissn vücudun da dinlenmeye ihtiyacı vardır🌸

Sudem tekrar başın sağ olsun

Kızın için yazdıklarına içim acıdı
Rabbim çok güzel uzun ömürlü bahtı güzel bir kız evlat nasip etsin
Oğluna geçmiş olsun
Benim ki de çok kötü öksürüyor

Okulda herkes aynıymış😔
Biran önce iyi olurlar insallah

Mikan geçmiş olsun canım
Dinlen bol bol
Covid olmuşsun demek ki tat koku gittiğine göre
Çok kötü tat koku alamamak

Hemen iyi olursun insallah🙏

Mikan Mikan çok geçmiş olsun 🙏
Muhtemelen kovid gibi görünüyor.
Herkes hasta testler yapılsa kapatılma olan dönemden çok daha fazla vaka olduğunu göreceğiz belki sayılar paylaşılsa daha tedbirli olacağız vs.
Maske mesafe hijyen hiç Bir şey kalmadı.
Rapor alarak çok iyi etmissn vücudun da dinlenmeye ihtiyacı vardır🌸
Teşekkür ederim ☺️ okulda içiçeyiz çocuklarla, öğretmenlerle ve herkes hasta her hafta bir iki öğretmen rapor aldı ki normalde çok çok zor durumda olmazsak hiç birimiz rapor almayız. Hamileyken bile hasta da olsam almadım mesela. Tabi hiç dikkat etmedim virüs yokmuş gibi davrandım bende de hata var. Benim oğlan da hastaydı ondan da bulaşmış olabilir. Kızıma bulaşmaz umarım çünkü öyle bir burun tıkanıklığı ki ağızdan da nefes almasam nefessiz kalıyorum. Allah korusun kızım ememez öyle bi şey olsa

Mikan geçmiş olsun canım
Dinlen bol bol
Covid olmuşsun demek ki tat koku gittiğine göre
Çok kötü tat koku alamamak

Hemen iyi olursun insallah🙏
Teşekkür ederim 🙏 dün en kötü gündü kalkamadım bugün de dinleniyorum işte ilaç da verdi doktor başladım bakalım. Tat almamak berbat bi şey. Size de geçmiş olsun benim oğlanlar da öksürüyor ya

Sudemcim.. Valla sana çok şey söylemek yanında olmak bir sürü şey istiyorum.. Senin de dediğin gibi iyi olacaksın inşallah 🙏🏻 Allah hepinize sabır versin, mekanı cennet olsun.. Oğlun için de geçmiş olsun diliyorum, toparlar inşallah hemencik 🙏🏻 sudem34 sudem34

Mikan Mikan canım çok geçmiş olsun. Benim kökü gitmişti sürekli keskin şeyler koklayarak geri geldi. Işte mentol, okiliptus, karanfil ve limon yagi kokluyordum bol bol.. çok kısa sürede geldi, tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun canım tekrardan..

S sarahconnor senin de oğlun toparlar biran önce inşallah canım geçmiş olsun..

Tüm hasta olanlara şifa ve hemencik toparlanma diliyorum🙏🏻

Çok geçmiş olsun🙏 Ankara’da mısınız? Dönüş ne zaman?
Sağol Mikanım.
İğne vurdurdum sabah oğlana ağladı zırladı baya. Yorgunluktan bende ona patladım. Senin hastalığından yoruldum artık dedim . Söylenmemesi gereken laflar.Ama insan ruhen bedenen yıpranınca pedagoji psikoloji diyecek hali olmuyormuş onu anladım.

Son düzenleme:
Ah sudem34 sudem34 keşke yanında olsaydım şöyle sımsıkı sarılsaydım sana şu an.. çok zor zamanlar yaşamışsın yaşıyorsun..ama umarım bundan sonrası kalbinden geçen güzelliklerin gerçeğe dönüştüğü anlarla dolu olur 🙏 tekrar başınız sağ olsun..
Keşke bende çok isterdim arkadaşıma sarılmak. Cenazede yüz iki yüz kişiye sarılmış olabilirim.

Sağol Mikanım.
İğne vurdurdum sabah oğlana ağladı zırladı baya. Yorgunluktan bende ona patladım. Senin hastalığından yoruldum artık dedim . Söylenmemesi gereken laflar.Ama insan ruhen bedenen yıpranınca pedagoji psikoloji diyecek hali olmuyormuş onu anladım.
Bırakabileceğin bir eş dost yok mu oğlunu? En azından o da biraz dinlenir. Durum nedir bilmiyorum ama cenaze evi yorucudur.

Bırakabileceğin bir eş dost yok mu oğlunu? En azından o da biraz dinlenir. Durum nedir bilmiyorum ama cenaze evi yorucudur.
Bünyesi hassas canım 1.5 gün gözümün önünde olmadı hasta oldu. Ama hava değişikliği normal yani.

İstanbul çok sıcak Ankara aşırı soğuk.
Zaten her Ankara seyahatinde hasta olur.
Yaz olsa ishal olur kış olsa üşütür . On yıldır böyle oldu hep. Sadece yaz hastalığını biraz çözdük. Yemeklerde şebeke suyu yerine içme suyu kullanınca çözüldü o da.

Sudemcim.. Valla sana çok şey söylemek yanında olmak bir sürü şey istiyorum.. Senin de dediğin gibi iyi olacaksın inşallah 🙏🏻 Allah hepinize sabır versin, mekanı cennet olsun.. Oğlun için de geçmiş olsun diliyorum, toparlar inşallah hemencik 🙏🏻 sudem34 sudem34

Mikan Mikan canım çok geçmiş olsun. Benim kökü gitmişti sürekli keskin şeyler koklayarak geri geldi. Işte mentol, okiliptus, karanfil ve limon yagi kokluyordum bol bol.. çok kısa sürede geldi, tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun canım tekrardan..

S sarahconnor senin de oğlun toparlar biran önce inşallah canım geçmiş olsun..

Tüm hasta olanlara şifa ve hemencik toparlanma diliyorum🙏🏻
Teşekkür ederim, ben de kokusu olan herşeyi koklamaya çalışıyorum, yavaş yavaş dönüyor sanki
Sağol Mikanım.
Annenin ruh hali çok önemli diyorlar ya gerçekten öyle. Anne olarak sen iyi hissediyorken her güçlüğün üstesinden geliyorsun işte ama sen üzüntü içinde olunca böyle olması çok normal.. düzeleceksin oğlun da zaten unutmuştur bile

Bünyesi hassas canım 1.5 gün gözümün önünde olmadı hasta oldu. Ama hava değişikliği normal yani.

İstanbul çok sıcak Ankara aşırı soğuk.
Zaten her Ankara seyahatinde hasta olur.
Yaz olsa ishal olur kış olsa üşütür . On yıldır böyle oldu hep. Sadece yaz hastalığını biraz çözdük. Yemeklerde şebeke suyu yerine içme suyu kullanınca çözüldü o da.
Rabbim şifalar versin inşallah 😔

Bende kendimden bahsedeyim AÖF ten okuyorum sınavlar halihazırda bitmişken yeni kitaba başladım , sürekli olarak yürüyorum , her kadın gibi vermek istediğim az çok kilom var , onun dışında meditasyon yapmak istiyorum ama bu konuda pek bilgim yok , dizi olarak sizlerden bir kaç öneri kaydettim.. gününüz güzel geçsin 🥰🥰

Back
X