Canım baktım internette stok bulamadım sanki

boyum ortakilomda var biraz diyelim ama topuklu pek kullanmıyorum etek giyerim satranç turnuvası okulları arası okul sıkıntı çıkarmaz ortam bayağı çocuklar öğretmenler idareciler falan işte yarışma öncesi bir boşluk var fotoğraf çekimi yemek molası falan bir salonda birde dışarda takılanlar sigara falanvs genelde o idarecilerle takılıyor dışarda ve benim idarecimle laflıyor genelde ve hep 2-3adım ötemde oluyor müdür yrd imiş biraz araştırma yaptım😆😆
Ben deri etek kombinleri ve triko takımları çok severım ve kullanırım

Eklentiler

• 05FEE708-895B-4936-B15E-226BA77A5B69.webp
    05FEE708-895B-4936-B15E-226BA77A5B69.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 1D6AFE43-2BB3-4D97-B165-C3A0E7B1F69A.webp
    1D6AFE43-2BB3-4D97-B165-C3A0E7B1F69A.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 57
Önce bir bordo veya kırmızı oje-ruj patlatmak lazım
😃♥️
Dişil enerji yükleniyor ⚡
S sarahconnor kombinler harika
Bende 3-4 çeşit şey çıkardım :) biri triko takım ama kahve rengi diğeri triko kazak, simli parlament mavi
Bir tane kırmızı kazak var ama çok şık altına tayt falan birde uzun zümrüt yeşili elbise var polo yaka ve fitilli

Son düzenleme:
😃♥️
Bende 3-4 çeşit şey çıkardım :) biri triko takım ama kahve rengi diğeri triko kazak ama simli parlament mavi
Bir tane kırmızı kazak var ama çok şık altına tayt falan birde uzun zümrüt yeşili elbise var polo yaka ve fitilli
Kırmızı ruj kesinlikle ya çok severim 😍 hafif de olsa topuklu da çok iyi hissettiriyor

Yarın başka okula gidicem yarışmadan dolayı çok kalabalık olacak bir çocuk gözüme çarpıyoe ilk haftadan beri ama ben çok odunum 🤦🏻‍♀️ Çok utangacım hiç pas veremem 🙈napsamda iletişime geçsem birde nasıl giyinsem kızlar acil bana tüyo 💣 verin birde sizler nasıl tanıştınız bakalım eşlerinizle 😍♥️
Biz de tam böyle bir ortamda tanıştık😊🤩
Yani çok doğaldik ikimizde tamamen tesadüf olduğu için
Ama şimdi senin önden biseyler varsa,en iyi hissettigin kıyafetleri giy doğal davran gülümse,beğendiysen yakinlas ya ne olacaktı😅sohbet etmekten cekinme bir arkadaşin gibi tabi o dozu ayarlamak lazm

Biz de tam böyle bir ortamda tanıştık😊🤩
Yani çok doğaldik ikimizde tamamen tesadüf olduğu için
Ama şimdi senin önden biseyler varsa,en iyi hissettigin kıyafetleri giy doğal davran gülümse,beğendiysen yakinlas ya ne olacaktı😅sohbet etmekten cekinme bir arkadaşin gibi tabi o dozu ayarlamak lazm
Canım sıkılıyor herhalde 😆😆😆

😃♥️
Bende 3-4 çeşit şey çıkardım :) biri triko takım ama kahve rengi diğeri triko kazak, simli parlament mavi
Kırmızı kazak altına siyah diz üstü bir etek ve çizmede olabılır
Tabi kırmızı ruj olmmazsa olmaz🥰

Kırmızı ruj kesinlikle ya çok severim 😍 hafif de olsa topuklu da çok iyi hissettiriyor
Kesinlikle
Birde topuklu popoyuda kaldırıyor daha güzel bir duruş sergıleniyor

Uzun süre ayakta durulmayacaksa yüksek topukta güzel olur
Araba kullanacaksam ben yanıma sporda alıyorum
Öyle hem rahat kullanıyorum hemde yorulunca ayakkabı değiştirebılıyorum

Kesinlikle
Birde topuklu popoyuda kaldırıyor daha güzel bir duruş sergıleniyor

Uzun süre ayakta durulmayacaksa yüksek topukta güzel olur
Araba kullanacaksam ben yanıma sporda alıyorum
Öyle hem rahat kullanıyorum hemde yorulunca ayakkabı değiştirebılıyorum
Sen bu işi biliyorsun sarahhh😃😃😃

Back