Günaydın kızlar
Nasılsınız?

Sabah sporumu yaptım
Kahvaltısını yaptı
Bir uygulamadan İngilizce kısa kitaplar okuyor oğlum her sabah güzel oluyor
Sonra
Oğlumu servıse bıraktım
Kedicikleri beslemek için aradım ama soğuktan otoparka saklanmışlar herhalde
Orayada yazı asmışlar burda besleme yapmayın diye😬

Güneş hafıf çıksın yıne inecem bakacam

Annemi arayıp yemek işine başlayacağım
İş yerinde ürünlerin fiyatlarını düzenleyecem çok fazla ürün var işim çok🤦‍♀️

Yemek olarak köz patlıcan çorbası
Fırında sebzeli balık
Brokoli karnıbahar ve havuç salatası yapacam yanına da
Tatlı için dondurmalı irmik helvası düşünüyorum 🤷‍♀️
Güzel bir hafta diliyorum 🙏
Günaydın 🌸
uykusuz bir gece beşik sallamali bir sabah 😅
İlk planım tüm evin karnını doyurmak 😅
Ya hitap eder mi bilmiyorum ama yasemoz var ya ins onun videoları şuan tam benlik 😅😅
Oturup izleyip aglancak halime gülüyorum 😆

sekersizcikolata sekersizcikolata keyifli bir gün olacak gibi benim yerime de eğlen. Arkadaşlarla oturup gözlerinin içine bakmayı dertleşmeyi bende çok özledim.

Beraber yapsak keşke o zaman 💜

Günaydınlar 🌷
Lotus1234 Lotus1234 ve sekersizcikolata sekersizcikolata oyun güzeldi eğlenceliydi, tavsiye ederim. Burası küçük bir ilçe olduğu için tiyatro vs çok arada geliyor, gelince de kaçırmak istemiyoruz haliyle salon doluydu.

Sabah güzel bir kahvaltı hazırladım. Sonrasında annem turunç reçeli yapacak. Turunçları rendeledim. Annemin kolunda yırtık varmış ameliyat dedi doktor. O canımı sıkıyor biraz.. Allah dermansız dert vermesin.

Bugün biraz ev işi çokça okul işi ile uğraşıp not işlerimi halletmeliyim.

Aysen012 Aysen012 sen gerçekten çok vefalı bir insansın. Ama lütfen görümcen annesini görmek istiyorsa evine gitsin. Ben burda gıcık oldum ya, bu ne aymazlık 😠

Annem ve kayınvalidemle kahve içtik şimdi kalkıp işlere girişeceğim. Bu arada sekersizcikolata sekersizcikolata ne kadar yaratıcı etkinlikler yapıyorsunuz bayıldım 😍

sudem34 sudem34 yazılarını özlemişim ya valla 🥰

S sarahconnor nerelerde?

Seviliyorsunuz 💖☺️

Oyuna gidilecek gelirse, listeye eklendi✌🏽 bu etkinlikler hep sıkıntıdan🤣

Eki Görüntüle 3191868

An itibariyle
...
Bahçeye geldim. Eşim temizlik yapıyor. Ben de manevi destek oluyorum Şekil A da göründüğü gibi 😄

Sınavlar bitti. Derslerden geçtim şükür. Bu hafta kafa dağıtma haftası.
Sonra bölüm bölüm eve başlarım inşaallah ruhumu da sıkmadan.

Okuyorum ama cevap yazmadım. Yetiştirilecek işler de vardı. Biraz da bende dinginlik, iletişimsizlik hali.

Herkes iyi mi hanımlar? ☺
Ne güzel bir gün olmuş 🌺

S sarahconnor valla senin muhabbete bayıldım ben 🤣 kaçıŕmisim ben kucak dansi zamanlarını 🤣🤣 ay valla tam manikürlü pedikürlü kız dedikodusu yapma gecesi muhabbeti olmuş dün burada, kaçırdım valla 🤣

Beraber yapsak keşke o zaman 💜

Oyuna gidilecek gelirse, listeye eklendi✌🏽 bu etkinlikler hep sıkıntıdan🤣

Ne güzel bir gün olmuş 🌺

S sarahconnor valla senin muhabbete bayıldım ben 🤣 kaçıŕmisim ben kucak dansi zamanlarını 🤣🤣 ay valla tam manikürlü pedikürlü kız dedikodusu yapma gecesi muhabbeti olmuş dün burada, kaçırdım valla 🤣
Ben de kaçırdım o dans olayını bir ara detaylı isteriz 😆

Günaydın 🌸
uykusuz bir gece beşik sallamali bir sabah 😅
İlk planım tüm evin karnını doyurmak 😅
Ya hitap eder mi bilmiyorum ama yasemoz var ya ins onun videoları şuan tam benlik 😅😅
Oturup izleyip aglancak halime gülüyorum 😆
Sürekli onu takip ediyorum bu aralar 🤣aynı ruh halindeysek demek 😅

Günaydınlar 🌷

Eklentiler

• B12271AE-E808-43CB-9F20-76CB9A97501B.webp
    B12271AE-E808-43CB-9F20-76CB9A97501B.webp
    29 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın canım
Nasılsınız kızlar
Sudem yok
Nerelerde acaba

Oğlumun bugün deneme sınavı var zor olacak demişler tedirgin gitti kötü yaparsam diye🤦‍♀️

15 tatil gelsın anneme gidecem kayınvalideme gidecem
Vizemiz çıkmış vaktimiz kalırsa 15 tatil için oğlumu Avrupa ya götürmeyi düşünüyoruz🙈

İnsallah olur
Yemrk için tarhana çorbası
Tavuk tandır
Pilav düşünüyorum🤷‍♀️
İrmik helvası yapacaktım dün eşim pasta almış
Bugun de onu yerız tatlıdan yırttım🙈

Günaydın canım
Nasılsınız kızlar
Sudem yok
Nerelerde acaba

Oğlumun bugün deneme sınavı var zor olacak demişler tedirgin gitti kötü yaparsam diye🤦‍♀️

15 tatil gelsın anneme gidecem kayınvalideme gidecem
Vizemiz çıkmış vaktimiz kalırsa 15 tatil için oğlumu Avrupa ya götürmeyi düşünüyoruz🙈

İnsallah olur
Yemrk için tarhana çorbası
Tavuk tandır
Pilav düşünüyorum🤷‍♀️
İrmik helvası yapacaktım dün eşim pasta almış
Bugun de onu yerız tatlıdan yırttım🙈
Afiyet olsun.
Bende kilerde ne var diye bakıyorum. Buluruz sanırım birşeyler ☺
Hergün tatlı yapıyor musun merak ettim. Benim eşim de çok sever tatlıyı.

Bir otele gitmiştik. Herkes çorba sırasında, eşim de hızlıca geçti gitti bizi. Nereye dedim, tatlı almayaaa diyor. :olamaz: :KK48:

Kızım özel okul bursluluk sınavına girdi haftasonu. Birisi iyi geçmiş, diğerinde sosyale 2.5 dakika vermişler. ( iç ses yersen dedi.:olamaz:)
Kaç soru vardı kızım. 60 soru. Kaç dakikaydı sınav. 75 dakika. Sence sosyale 2.5 dakika vermiş olabilirler mi? ...
Tabi bu muhabbetin sonunun her kahraman Türk annesinin yapacağı gibi nasihatle bittiğini söylememe gerek yok sanırım. :KK48::bicak:En Büyük TÜRKİYE

Kilerde çorbalık mısır buldum. Burada mısırı bulgur gibi değirmende çektiriyorlar. Köy tavuğuyla kırmızı biberli çorba yapıyorlar ama ben mısırlı sevmiyorum. Sonuçta atmak da istemiyorum. Geçen yayla çorbası şeklinde yapmıştım. Şimdi de öyle yapıp bitirmeyi düşündüm.
Kuru fasulye de ekledim.
Öğle okuldan çocukları alınca onlar yemek yerken sobayı yaktım. Üzerine koydum. Umarım güzelce pişerler. Yarın bahçede işler için eşim birisini bulmuş. Yarına yemek lazım. Babam da budama için geldi. Onlara hazır yemek olmalı. Kolayladım gibi. Pilav da yaparım inşaallah. Turşu, yoğurt, salata vs...

Dün yine baktım iç bakla kurusu var. Onu da sobanın üzerine koymuştum. Güzel pişmişti. O da çok bayılarak yediğimiz birşey değil ama değişiklik oluyor. Piyazını da, yeşillikli yemeğini de seviyorum ben.

Afiyet olsun.
Bende kilerde ne var diye bakıyorum. Buluruz sanırım birşeyler ☺
Hergün tatlı yapıyor musun merak ettim. Benim eşim de çok sever tatlıyı.

Bir otele gitmiştik. Herkes çorba sırasında, eşim de hızlıca geçti gitti bizi. Nereye dedim, tatlı almayaaa diyor. :olamaz: :KK48:
😂
Tatlı seven insanlae hep aynı demekki
Benim de oğlum öyle 😂

Ben hergün yapmıyorum eşim alıp geliyor canı isterse
Yada istediği tatlı olunca yapabılır misin der canım isterse yaparım😂

Back
X