- 8 Ağustos 2011
- 2.912
- 8.324
- 358
Cnm çok ders oldu galiba kimseye güvenmez oldumAy datlum annen de ne kadar çekmiş hep ya kıyamam.
Bunlar hep sana ders olsun valla evlenince karşında yorucu insanlar inşallah olmaz ama olursa da ona göre davran bak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm çok ders oldu galiba kimseye güvenmez oldumAy datlum annen de ne kadar çekmiş hep ya kıyamam.
Bunlar hep sana ders olsun valla evlenince karşında yorucu insanlar inşallah olmaz ama olursa da ona göre davran bak![]()
Karşımıza nasıl insanlar çıkacak kimbilir ama gittikçe daha kötüüsnü görüyoruz insanlar artık çok bencilleşti o yüzden ben doktora yapana kadar millet profesör olmuşAy datlum annen de ne kadar çekmiş hep ya kıyamam.
malesef öyle şimdi en ufak bir iş yapsa benim evimde ben hizmetçi miyim beni kullanmaya mı çağırıyorsunuz ben sizin köleniz miyim diye isyan ediyor bana veya kardeşime ne diyeceksin zoruma gidiyor yapma anne diyorum uğraşma erken kalkma diyorum alışmış engel olamıyor kendine sonra pişman mı ne oluyor bilmiyorum başa kalkmaya çalışıyorAy datlum annen de ne kadar çekmiş hep ya kıyamam.
Ne pişirdin görümceye?Ayyy afiyet olsun,benim de diyet bugün yalan oldu .
Sürekli ertelediğim kuaföre sonunda gittim bugün
Bı hafifledm orda somra yemek +tatlı çok kacrdm bugün tekrar agirlastm![]()
yarın da güzel bı kahvaltı yapmak istiyorum.
Bizim gibi insanlar mutluyken yemek mutsuzkdn yemek ,kutlama varsa yemek ,
Misafir varsa yemek hep yemek yemek yemk.
Kültürümüzun hatası diye düşünüyorum bizde suç yok![]()
Kız benimki hastalık hastası.Bütün numaracılar hasta rolünde :))
Gelsene ya çok sevinirimS sarahconnorsudem34 siz de gelin ben evi bırakıp
Mikan a gideceğim
beni o anlar
Siz evdekilerle partileyin![]()
Canım yemek dışardan söyledik birazda önceki günkü yemekler vardı akşama kadar dışardaydi gelincagiz yemek yapamadıNe pişirdin görümceye?
Kaç kişi geldiler?
Sefan olsun kuaför işini iyi yapmışsın.
Beraber psikologa giderizGelsene ya çok sevinirim![]()
Aaa bekar mı görümce?Canım yemek dışardan söyledik birazda önceki günkü yemekler vardı akşama kadar dışardaydi gelincagiz yemek yapamadı
Bir kişi ya sadece![]()
Günaydın canımŞimdi Wednesday izleyeceğiz.
Hala uykum var şaka gibi.
11 de kalktım bir de.
Eskiden yani diyet yaparken güne kahve ile başlardım.
Aslında iyi seçimmiş.
Ayılmak ,uyanmak için .
Gün planında neler var kızlar?
Yemek?
İş ?
Kendine vakit ayırma ?
Ne kadar güzel bir aile ve sosyal çevren var maşallah sence bu işin sırrı ne ?Slmlar kızlar
Herkese mutlu haftalar
Dün akşam görümcem İstanbul’dan geldi kayınvalidemler de memleketten döndü. Beraber güzel bir akşam yemeği yedik. Benim çocuklar halalarını çok seviyor. Gece beraber uyudular. Sabah da güzel bir. Kahvaltı yaptık. Yarın çocukları beraber sinemaya götüreceğiz. Bu hafta bir gün eski komşuma gitmeyi planlıyorum. Çocukları bol bol dışarı çıkarmak istiyorum. Yalnız da takılmak istiyorum biraz. Bu haftalık planım böyle haftaya bakıcaz artık![]()
Teşekkür ederimNe kadar güzel bir aile ve sosyal çevren var maşallah sence bu işin sırrı ne ?
Şu anlattığının huzuru taaa benim yanıma ulaştı Allah daim etsin![]()
Kaç saate yapıyorsun bunca yemeği?Sebze çorbası
Yumurtalı ıspanak
Havuçlu pilav ve tavuk kanat
Mücver ve yoğurt var