İş yapanların ellerine sağlık canı bişey yapmak istemeyenlerin de canına sağlık aman hergun iş olmaz ki🤪
Muhtemelen bende pazar günü büyük temizlik olacak.
Bu hafta çok tatlı yedim ya nasıl telafi edeceğim bilmiyorum "Kilomu koruyorum"a bugün kimse yazmadı sanki bildirim yok bende
Kahvaltıdan sonra tartılabildim ondan yazmadım 🤭

Bende ilk defa bugün keşkek yapmayı denedim. Annem bende kalıyor 1 aydır, o seviyor diye yapmayı denedim, fenada olmadı. Eşim yemiyor diye kabak-biber dolması yaptım yanınada ezogelin çorba. İnşallah 2 gün daha götürür bizi bu yemekler 😂 yemek yapmayı hiç sevmiyorum

Di mi yani şimdi 30undan sonra kira fatura ödemek alışveriş poşeti taşımak çift kişlik yatakta tek yatmak varken 😆😆☺️
Bir de kişiliği şekillenmiş adamı kabullenme zorluğunu ekleyelim😵‍💫 20’li yaşlarda birlikte büyüyorsun sorun olmuyor da ; 30 dan sonra sıkıntı 😊 hele evliliğin ilk aylarında bir yere gideceksem falan haber vermeyi unutuyordum, kredi kartımın dönemi döndüğünde harcamasanmı artık lafına bir kere öyle ayar oldumki; tam sanane acaba diyecekken tuttum kendimi… zor ya, evlilik gerçekten zor, sevmeseydim şuan saniye evli kalamazdım, üstelik benim ruhum özgür ve gezgin… zorlanıyorum bu evlilik hayatında 😊

Bak mesela temizliği yemeği bulaşığı paylaşmak poşetleri taşıtmak için her yere özel şöförüm gibi gezdirmeye götürmek için tatillerde bavulu adama yıkmak için bütün faturaları ona yıkıp kendime gidip gidip kuyumcudan yarım altın almak için evlenilebilirim yani ☺️☺️😆😆

Bak mesela temizliği yemeği bulaşığı paylaşmak poşetleri taşıtmak için her yere özel şöförüm gibi gezdirmeye götürmek için tatillerde bavulu adama yıkmak için bütün faturaları ona yıkıp kendime gidip gidip kuyumcudan yarım altın almak için evlenilebilirim yani ☺️☺️😆😆
Buz dağının görünen yüzü 😁 keşke böyle olsa evlilikler. Ben altın sevmem, ama benim de ayakkabı ve çanta takıntım var. O sıkıntı oluyor biraz ☺️

Back
X