Keşke her enkazı kaldırsalar bütün hayatta kalan insanlara ulaşsalar. 😞
Keske ama çok vahim bir durum var
Çok korkunç manzaralar😞😞

Dün ilk defa bu yaşımda çocuk gibi süper bir gücüm olsun istedim
Bütün betonları kaldırabılmek😞

Allah hepsıne dayanma gücü versin
Biz burada perişan olduk onları düşünemiyorum bile😞😞

Sevdiklerini bekleyen herkes canlı ulaşır insallah🙏

Günaydın herkese

Mikan Mikan
Kmsl Hnd Kmsl Hnd

Kızlar nasılsınız?
Umarım iyisinizdir. 🙏

Gece 3 de yatınca hissetmedim depremi.
Yeni öğrendim.

İnşallah enkazdan da kurtulur herkes. 🙏
Allah'ım herkesi korusun.
Kuzum yeni gördüm mesajını iyiyiz çok şükür
Gece evde kızlarla tektim kızları aldığım gibi masanın altına girdik Allah ım çok uzundu bitmek bilmedi sonlara doğru dedim kesin çökecez neyse durdu hemen babam aradı al çantanı in geliyorum seni almaya diye evimiz yakın zaten
Aldım çantayı tam kapıyı açtım bidaha ama koşa koşa indik merdivenden yağmur çok fena hiç durmadı ama mecbur yukarılara çıkamadık
2. Cide eve annemlere çıkıp çorba yaptık tam içerken yakalandık Allah ım küçük kızımın Allah u Ekber diye bağırışı kulağımdan hiç gitmiyor merdivenden koşarken kuzum düştü ayakkabısız kaçtık 😭😭😭😭

Rabbim bir daha yaşatmasın
Slm kızlar,
Biz iyiyiz çok şükür çok korktuk ama o kadar uzun sürdüki🥺
Hatay kötü durumda ama yerle bir sabahtan beri ulaşmaya çalışıyoruz zar zor bi iki kişiye ulaşabildik. Yakın akrabalar iyi, binalarında hasar olan veya yıkılan akrabalar var, ama çok şükür ki canlarına bi şey olmamış. 2. Depremden sonra kimseye ulaşamadım ama o yüzden canım sıkkın, dua edin lütfen 🥺
Kuuzm siz nasılsınız ailenden var mı haber🥺🥺🥺

Gece evde kızlarla tektim kızları aldığım gibi masanın altına girdik Allah ım çok uzundu bitmek bilmedi sonlara doğru dedim kesin çökecez neyse durdu hemen babam aradı al çantanı in geliyorum seni almaya diye evimiz yakın zaten
Aldım çantayı tam kapıyı açtım bidaha ama koşa koşa indik merdivenden yağmur çok fena hiç durmadı ama mecbur yukarılara çıkamadık
2. Cide eve annemlere çıkıp çorba yaptık tam içerken yakalandık Allah ım küçük kızımın Allah u Ekber diye bağırışı kulağımdan hiç gitmiyor merdivenden koşarken kuzum düştü ayakkabısız kaçtık 😭😭😭😭

Allah'ım bir daha yaşatmasın canım inşallah🙏
Çok geçmiş olsun tekrardan.

Hala eşinin patronunun villasında mısınız?
Eşin ne zaman gelecek?

İnşallah en kısa sürede toparlanırsınız. 🙏

Çok korkunç manzaralar😞😞

Canım felaket o kadar büyük ki...
Yaşanan şeyler de keza öyle...
Acı çok büyük...

Allah'ım dayanma gücü versin enkazdakilere.
İnşallah ulaşsınlar. 🙏

Allah'ım bir daha yaşatmasın canım inşallah🙏
Çok geçmiş olsun tekrardan.

Hala eşinin patronunun villasında mısınız?
Eşin ne zaman gelecek?

İnşallah en kısa sürede toparlanırsınız. 🙏
Amin canım ordan çıktık ablamın görümcesinin villası na geçtik annemler ablamlar hep beraberiz
Eşim gelecekti ama gelme dedim yollar kötü uçakla gelse arabasız bir anlamı olmayacak zor ikna ettim onu

Off çok geçmiş olsun sana da, korkunç bir şey benim gerçekten psikolojim bozuldu.. gece uyuyamıyorum korkudan sürekli avizeyi kontrol ediyorum. Gündüz gün boyu instagramdann ve tvden takip edip o görüntüleri gördüğüm için korkum daha da arttı. Allah oradakilerin yardımcısı olsun onları düşünemiyorum bile.. akrabalarım hayatta çok şükür ama zor durumdalar tabi, çok korkuyorlar off bilmiyorum ne desem ne yapsam

Off çok geçmiş olsun sana da, korkunç bir şey benim gerçekten psikolojim bozuldu.. gece uyuyamıyorum korkudan sürekli avizeyi kontrol ediyorum. Gündüz gün boyu instagramdann ve tvden takip edip o görüntüleri gördüğüm için korkum daha da arttı. Allah oradakilerin yardımcısı olsun onları düşünemiyorum bile.. akrabalarım hayatta çok şükür ama zor durumdalar tabi, çok korkuyorlar off bilmiyorum ne desem ne yapsam
Ayyy bizde ya sürekli avizedeyiz birbirimize bakıp duruyoruz
Offff çok zor Rabbim korusun yaaaa🥺🥺🥺

Amin canım ordan çıktık ablamın görümcesinin villası na geçtik annemler ablamlar hep beraberiz
Eşim gelecekti ama gelme dedim yollar kötü uçakla gelse arabasız bir anlamı olmayacak zor ikna ettim onu
İyi yapmışsın canım.
Zaten yollar dolu git gel trafik var.

Mikan ım sizin ora da çok sallanıyor mu?
Artçıları hissediyor musunuz?

Çok korkunç manzaralar😞😞

Etkilenen 10 il 14 milyon insan…
çok zor diyeceklerim bu kadar

Bugün iki çocuğu ile karı koca öğretmen arkadaşlarımın vefat haberini aldım Allahım herşeyin hayırlısını ver bundan sonra bu yaraları nasıl saracağız bilmiyorum ama çok büyük dersler almamız lazım dört ay önce kardeşinide hastalıktan kaybetmişlerdi acıları vardı o ana ya Rabbim sabırlar ihsan eylesin bu insanları deprem öldürmedi deniz kumuyla adi demirlerle yapılan alçakların yaptığı binalar öldürdü 😭😭!!!!!
Bizim ülkemizin insanının insanca yaşamaya hakkı yok mu????

Kızlar çok büyük bir imtihan yaşadık ,nasıl gececk bu günler,enkaz altındakiler ne kadar dayanabilecek

Allah'ım sen yardım et.
Ailem sevdiklerim hep evsiz sokaklarda bir yerlere sığınmış durumda.
Yakinlardan o kadar çok vefat var ki.
Çok zor.cok.
Nefes almaya yemek yemeye üstümu örtmeye utanır mi insan ?
Utanıyorum.
Allahim bu yaraları saracak güç var milletime canım memleketime😔😔😔
Yazmak bile istemiyorum,hiç bişey yapacak güç de kalmadı .
Rabbim merhamet et.
Acil yardimlar ulastr.
Kimseye böyle zor günler yasatma.
Koru bizi.

Kızlar çok büyük bir imtihan yaşadık ,nasıl gececk bu günler,enkaz altındakiler ne kadar dayanabilecek

Allah'ım sen yardım et.
Çok zor.cok.
Utanıyorum.
Rabbim merhamet et.
Acil yardimlar ulastr.
Koru bizi.
Ayşen memleket neresiydi ? Çok üzgünüm, çok çaresiz kendime gelemiyorum oradakileri düşünemiyorum 😔

Allah'ım sen yardım et.
Çok zor.cok.
Utanıyorum.
Rabbim merhamet et.
Acil yardimlar ulastr.
Koru bizi.
Canım Allah sabır versin. 🙏
Başın sağolsun.
Ailen nerde bilmiyordum ama çok geçmiş olsun.
Aileni çağırmışsındır muhakkak.

Selam herkese
Hayırlı cumalar olsunsancılı 5günü geride bırakıyoruz
Yardımlar yapıyoru yağıyor akıyor çok şükür herkes tüm türkiye seferber olmuş durumda
Rabbim rahmetiyle muamele etsin
İlçelerden merkezlerden Enkazlardan ancak köylere sıra geliyor köylerimize gitmiş yiyecek erzak su vs ama bazı eksikleri ve çadırları olmayan köylere yine kendi nüfuslu köylülerimiz aracılığıyla bu akşam yardımlar tekrar yola çıkacakmış üzücü haberler alıyorum iyi şeylere sevincin de buruk oluyor
Kaç gecedir 4ten aşağı yatamıyorum
Sürekli kime ne yardımım dokunur diye sosyal medya iletişim kontak kurma kurdurmaya çalışıyorum

Ben ne yapabilirim demeyin size şöyle söyleyeyim yer geliyor enkazı kazılan binanın çökmeyen yanında demir ve beton kırma aletleri oluyor hemşeriler bilmiyorşar mal sahibi internetten yazıyor gidip öyle denk getirecek. Ya rabbime kişinin bilgilerini dükkanın sahibine iletiyorum hiçbirini dahi tanımıyorum polis eşliğinde herhangi bir yağma talan olmaması için ileterek birşeylere yardım oluyor….

Veya 50tır erzak getirmiş ulaşmak isteyecekler veya önemli numarala koordinasyon numaraları kişiler lazım oluyor dün gece denk geldi mesela rabbimin işi onların numaralarına ulaşıp iletiyorum hiç bir görevim yok sadece sosyal medyadan takip ederek…

Yüreğime biraz olsun su serpiliyor bu sabah mesela benim köyüm ve civar köylere gidildi bu vesileyle yardım dağıtımına bunları duymak beni öyle mutlu ediyor ki
Birileri yardım çığlığımızı duyuyor koşuyor günlerdir yorgun uykusuz bitkin inanılmaz bir çaba gösteriliyoe rabbim yardımcıları olsun razı olsun o yardıma koşan tüm herkesin.:.

Kızlar yengemin halasının oğlu, gelini, iki çocuğu Hatay da vefat etmiş. Cenazelerini enkazdan aileler kendi çabalarıyla çıkarmış.
Dün defnetmişler.
Garipler evi daha üç ay önce almışlar.
Ne umutlarla, ümitlerle, sevinçle aldılar kim bilir. Kendilerine mezar olacağını bilmeden. 😞
Allah sabır dayanma gücü versin. Mekanlarını cennet etsin. 🙏

Kızlar yengemin halasının oğlu, gelini, iki çocuğu Hatay da vefat etmiş. Cenazelerini enkazdan aileler kendi çabalarıyla çıkarmış.
Dün defnetmişler.
Ne umutlarla, ümitlerle, sevinçle aldılar kim bilir. Kendilerine mezar olacağını bilmeden. 😞
Amin canım Allah dayanma gücü versin 🙏

Ben de yazıyorum burdan eğer göcük altında kalır ölürsem yada sevdıklerımden birine bişey olursa hakkım helal değil bu evleri bize mezar yapanlara sebep olanlara

Hoş kul hakkı fılan umurlarında değildir onların

Allah'ım sen yardım et.
Çok zor.cok.
Utanıyorum.
Rabbim merhamet et.
Acil yardimlar ulastr.
Koru bizi.
Allah yardımcınız olsun
Sabır dayanma gücü versın

Kimse yaşamasın böyle afetler😞

Dün defnetmişler.
Çok üzüldüm sudem başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin

Back
X