- 17 Mart 2010
- 26.552
- 68.145
- 1.123
On beş yıldır o korkuyla yaşıyoruz zaten.Dikkat edin uzmanlar
Ordada bekliyorlar allah korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On beş yıldır o korkuyla yaşıyoruz zaten.Dikkat edin uzmanlar
Ordada bekliyorlar allah korusun
Aynen bizde bundan kaç yıl önceOn beş yıldır o korkuyla yaşıyoruz zaten.
Keşke Japonya daki gibi evlerimiz sağlam olsa da onlar gibi deprem olunca soldan sağa dönüp yorganı üstümüze çeksek. Adamlar istifini bile bozmuyor.Aynen bizde bundan kaç yıl önce
Bingöl depreminde 3 ay çadırda kaldık
Şimdi yine bingöl depremi bekleniyor
Haberlerde gördümKeşke Japonya daki gibi evlerimiz sağlam olsa da onlar gibi deprem olunca soldan sağa dönüp yorganı üstümüze çeksek. Adamlar istifini bile bozmuyor.
Bugün burdayımAkılla bilimle hareket edilir sağlam evler yapılır sağlam evlerde oturulur inşallah artık.
Şarjını bitirme yedek batarya filan varsa doldur.Ben artık şarjım sıfır olmadan dolduruyorum. Ya lazım olursa diye korkuyorum.Bugün burdayım
Sudem 34 sabahlicam
Şarjım hep dolu cnm çok düşüncelisinŞarjını bitirme yedek batarya filan varsa doldur.Ben artık şarjım sıfır olmadan dolduruyorum. Ya lazım olursa diye korkuyorum.
Bilmiyorum ki ne yaptım yemek için kısır yaptım tarhana çorbası yaptım başkada elle tutulur bir şey yapmadım .Bugün naptınsudem34
Böyle olunca insanin içinden birşeyBilmiyorum ki ne yaptım yemek için kısır yaptım tarhana çorbası yaptım başkada elle tutulur bir şey yapmadım .
Korku filmi aksiyon çok seviyomBir film izleyim kafayı dağıtayım yorgunluğum geçsin dedim .
Remember filmin adı ama beğenmedim.
Korkufilmi ama beğenmedim. 1 saat 40 dakika ancak bitti.
Görürseniz izlemeseniz de olur. Imdb si bir de 7 lerde imiş.
Wednesday izledin mi?Korku filmi aksiyon çok seviyom
Onu izlemedim güzelmiWednesday izledin mi?
Onu izlemedim güzelmi
Sen güzel diyorsan öyledir
Bende aynenUyumamak için direniyorum![]()
Mikan ı'm nerdesin?Uyumamak için direniyorum![]()