İlk sezondaki kız kilolu idi balık etli filan.
Love ın habire pasta yapmasına ne demeli. O tartları ağzının dolusu ile yemesi filan kadın nasıl aşkla yiyodu:KK72:
Joe ona yanlış yaptı onu der onu soylerim. Bu yeni sezonda birşeyden şüpheleniyorum ama bakalım ne cikacak

Joe ona yanlış yaptı onu der onu soylerim. Bu yeni sezonda birşeyden şüpheleniyorum ama bakalım ne cikacak
Ya You yu ben geçen sene 1-2 gecede filan bitirdim.Sonra diğer sezon gelince pnu da hızlıca.

Yeni sezona henüz başlamadım. Biraz bölüm biriksin toplu izleyeceğim.

Ya You yu ben geçen sene 1-2 gecede filan bitirdim.Sonra diğer sezon gelince pnu da hızlıca.

Yeni sezona henüz başlamadım. Biraz bölüm biriksin toplu izleyeceğim.
Ya ben de çamaşır katlarken bakayım dedim bı gözüm dizide bazı yerlerini kaçırdım gibi... Bu sezon sönmüş zaten. Ben into the night ve yakamozun birlesecehi ortak sezonu bekliyorum. İzlemismiydin onlari

Ayrıca uzun süreli teşhisini kendim koyduğum bir depresyon halindeyim yeni yeni toparlamaya çalışıyorum. Zamanımı verimli geçirecek kendi iç sesimi dinleme izin vermeyecek mesgalaler bulmaya çalışıyorum kendime. Bir çok şey yapmayı seviyorum hepsinin ucundan ucundan yapiyorum

Ya ben de çamaşır katlarken bakayım dedim bı gözüm dizide bazı yerlerini kaçırdım gibi... Bu sezon sönmüş zaten. Ben into the night ve yakamozun birlesecehi ortak sezonu bekliyorum. İzlemismiydin onlari
İş yaparken podcast iyi gidiyor.

Onları izlemedim ne yazık ki.

İzlediklerim:
Lost
Prison Break
You
La casa da papel
Lucifer (az izledim pek sarmadı)
The 100
Game of the tron

İş yaparken podcast iyi gidiyor.

Onları izlemedim ne yazık ki.

İzlediklerim:
Lost
Prison Break
You
La casa da papel
Lucifer (az izledim pek sarmadı)
The 100
Game of the tron
Çamaşır katlamak en sevmediğim ev işi sevinli hale getirmeye çalışıyorum. Ne dinliyorsun genelde konu ne oluyor

Tabi...
35 yaşımdayım Nisan'da 36 olacağım 87 doğumluyum. 14 yıldır evliyim 2 çocuğum var oğlum 10 yaşında, kızım 3 yaşında.
Oğlumu kucağıma aldığından beri calismiyorum. Kadrolu ev hanımı ve anneyim. ☺️
Allah bağışlasın. Hangi şehir?

Back
X