- 17 Mart 2010
- 26.552
- 68.145
- 1.123
Tabi ki.Olur mu dersin yeniden bahar gelir mi memleketime, güneşler doğar mı yenidenİnşallah
![]()

Hataylılar memleketçi insanlar yaşanacak herşey yeniden.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki.Olur mu dersin yeniden bahar gelir mi memleketime, güneşler doğar mı yenidenİnşallah
![]()
Ayy ben de deli gibi sırıtıyorumKıs kıs güldüm çünkü defne yanımda uyuyor![]()
Aklın burada demiNeyse size doyum olmaz ama sabah dersim var ben kaçar, iyi uykularsudem sen de çok dolanma artık sonra 3-4 saat uykuyla geçiriyorsun günü
![]()
Ya ben Hatay mutfağında bir kaç şeyi çok merak ediyorum. Yuvarlak yivarlak baharatlı bı peynir adını bilmiyorum. Birde bir otun salamurasi kahvaltıda yiyorlar zahter zahter galibaTabi ki.
Hataylılar memleketçi insanlar yaşayanacak herşey yeniden.![]()
Acı tatlı...herşey insan için...kavs-i kuzah biliyorsundur kesin ama yine de yazayım babagannuç , humus ve de zeytin salatası(taze kekik varsa taze kekikli), biberli ekmek bizim için her öğünde yenen şeyler, off peki bunları yazarken gözlerimin dolması içimin sızlaması
![]()
O peyniri Sürk diye biliyorum yanlış değilseYa ben Hatay mutfağında bir kaç şeyi çok merak ediyorum. Yuvarlak yivarlak baharatlı bı peynir adını bilmiyorum. Birde bir otun salamurasi kahvaltıda yiyorlar zahter zahter galiba
Evet evet sanırım öyle. Tadını en merak ettiğim iki seyO peyniri Sürk diye biliyorum yanlış değilse
İstanbulda Hatay mutfağı var.Ya ben Hatay mutfağında bir kaç şeyi çok merak ediyorum. Yuvarlak yivarlak baharatlı bı peynir adını bilmiyorum. Birde bir otun salamurasi kahvaltıda yiyorlar zahter zahter galiba
Bak yaaaYaşın kaç kız Mahsun mu kaldı adam nostalji olduakşam haberlerde çıkardı da 5 dakika ablamla deli olurduk izlemek için o kekoyu rahmetli babam da hemen başka haber kanalı açardı heves kursağımızda kalırdı
![]()
Sakarya dayım ben. Ama burda da var faham diye bir Hatay mutfağı yapan bı yer. Henüz gitmek nasip olmadiİstanbulda Hatay mutfağı var.
Aksaray da Historia avm yanında nefis lezzetleri var hepsi ayrı güzel.
Ablam 79Bak yaaa
Baba bu yapılır mııı
Ben 83 lüyüm. Yaz bebesiyim. Daha kırkım çıkmadı![]()
Özel tahta kalıpları var onla susamlı tereyağlı kurabiye yapıyorlar nefis oluyor. (kömbeydi galiba adı)Sakarya dayım ben. Ama burda da var faham diye bir Hatay mutfağı yapan bı yer. Henüz gitmek nasip olmadi
O kömbe kurabiyeden tattım.Özel tahta kalıpları var onla susamlı tereyağlı kurabiye yapıyorlar nefis oluyor. (kömbeydi galiba adı)
Kısırları zaten efsane bol zeytinyağlı salçalı.
İçli köfteye benzeyen yassı biryemek var o da şahane(adını hatırlayamadım)
Ceviz reçeli vs yok yok.
Hafta sonu pazar kahvaltısı 250 çeşitti eskiden.
Hala mekan duruyor mu tabi bilmiyorum.
Günaydın yuvarlak olanlar sürk yani çökelek aslında ama içine baharat vs katılıp yapılıyor kurutuluyor. Zahter de taze kekikYa ben Hatay mutfağında bir kaç şeyi çok merak ediyorum. Yuvarlak yivarlak baharatlı bı peynir adını bilmiyorum. Birde bir otun salamurasi kahvaltıda yiyorlar zahter zahter galiba
Günaydın canımGünaydın yuvarlak olanlar sürk yani çökelek aslında ama içine baharat vs katılıp yapılıyor kurutuluyor. Zahter de taze kekik![]()