Acı tatlı...herşey insan için...
Evet, ne desek soğumayacak içimiz. İşte bir ucundan tutmaya çalışıyoruz yaşamın. Tutmak zorundayız. Böyle olsun istemezdik hiçbirimiz.
Rabbim korusun.
En merhamet ettiği üç aylarda verdiği bu uyarının arkasındaki hikmeti görmeyi ve O'nun istediği gibi yaşamayı bize nasip eylesin.
Manevi kapıyı çalıyoruz. Dua, tefsir, Cevşenül Kebir hatimleri yapıyoruz. Depremden etkilenenlere maddi manevi yanında olmaya çalışıyoruz. Bize düşeni yapmaya çalışıyoruz.
Oraya göndermek için hazırlık yaptığımı gören oğluşlar iki küçük araba getirdiler. Anne bunları da koy. Oynasın oradaki arkadaşlar diye... hissettiğim duygu selinin tarifi yoktu o an.
Çarşamba gelen arkadaş da Malatya depremzedesi aile. Kızımın ve oğlumun sınıfına kayıt oldu kardeşler.
Her cuma öğle arası nasipse bana yemeğe gelecekler. ❣ İrtibatı koparmak istemiyorum. Görüşmek her ikimize de iyi gelecek inşaallah. Buna inanıyorum.
Şu da var:
Aslında herkesin bir deprem'i var; kimisinin ki görünür, kimisinin ki görünmez.
Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın... Öpüyorum seni de. Üzme bu kadar kendini. Çünkü bizim güçlü olmamız herkes için gerekli
Merkez güçlü olsun ki, çevresi de güçlü olsun. Yapamıyorum deme, yapıyoruz ce yapacağız inşaallah. Kötü gelince değiştirip yerine iyiyi koyacağız biiznillah.