Selam kizlarbugun ne yaptım.
Çocuklarla evdeydik haşhaşlı revani yaptım. Çörek otlu bitli kurabiye yaptım. Komşumun misafiri gelecekmiş tatlinin ve kurabiyenin yarısını ona verdim. Sonra çocuklarla otobüsle AVM. Ye gittik.
Çocuklara iyi geldi. Sanırım oğlum büyüyor kahve içmek istedi

beraber kahve içtik. Dolaştık biraz nevresim takımı alacaktım çarşafı lastikli değilmiş vazgeçtim yoksa deseni çok beğenmiştim. Dedik hadi çıkmışken yemek yiyelim. O sırada teyzemin oğluyla.karsilastik oturduk beraber sonra eşim de bize katıldı. Kızı kum.havuzuna oğlanı tramboline koyduk.
Azıcık dinlendik. Sonra kendime ayakkabı aldım tam çıkacaktık oğlum kitap istiyorum dedi meşhur kitap dükkanına girdik aman Allahım o fiyatlar ne! Daha okumaya teşvik olması için ucuz olmalı. Her girdiğimde biraz daha uçuyor fiyatlar. Girmisken kendime de iki tane kitap aldım. İçimdeki müzik ve içimdeki melodi.
Sonra koctasa da girdik iki tane fener aldık. Çıktık eve geldik. Oğlum kitaplara sarıldı. Hedefini değiştirmiş artık pilot değil otomotiv mühendisi olmak istiyormuş. Biz de oturduk çay içiyoruz tatlı eşliğinde. Çok yorulmusum. Siz de n var ne yok