Hafta içi yoğun oluyorum.

Neler yaptım?
Yorucu bir gün yine.
Gelirken yemek aldım, içecek aldım.
Çay yaptım.
Oğlum öksürük burun akıntısı başladı. Dün havuzdan sonra saçını düzgün kurutmadı. Ona kızdım biraz. Yüklerim ağır geliyor bazen. Canım istemiyor . Mesela saçını kurutmak istemedim. Sanırım rahatıma çok düşkünüm. Ya da yüklerim altında eziliyorum artık. Neyse işte o hasta olunca bütün ev depresyonda olur. Oğlumla atıştım. Saçını kurutmadı diye kızdım. Sonra eşimle atıştım. Sen kurut o kurutamıyor dedi. 11 yaşında artık diye istemediğimi söyledim.
Bir makine çamaşır kurutup katladım.
İşimle ilgili bir iki hazırlık yaptım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Haber izledim.
Öyle bir gündü işte.
Annem, kV ,ablam ,abim vs arayıp kandillerini kutladım.
Cano günaydın benzer bir durumu sabah yaşadık. Tam okula bırakırken dizleri yırtık eşofman altı giymiş oğlum 🤦‍♀️ evden çıkarken dikkat etmedim. Sonra eşim bana çıkıştı bakmıyorsun diye ben de dedim sen bak niye her şeyi benden bekliyorsun vs güne gergin başladık. Küçük daha 6 yaşında ama yırtık şey giymemesi gerektiğini de bilmeli ya. Bazı şeyleri gerçekten oturtamıyorum mesela yüzünü yıka dişini fırçala demek istemiyorum artık temel şeyleri yapsın istiyorum

Teşekkürler hayat

Gece gece hayatımda aksiyon eksik kaldı sanırım.
Mutfağın su hortumu patlamış.
Bir anda mutfağı su bastı.
Halı kap kacak yerler harap.
Su vanası da kapanmıyor.
Sabahı nasıl edecez bilmiyorum.

İki saç kurutmadan şikayet eden ben.
Al bana iş.
Halıyı balkona attım.
Yerdeki suları tahliye etmeye çalışıyoruz.

Şikayet etme şükret demek istiyorum.
Neyseki gündüz vakti evde yokken filan olmadı.
Şimdi de gerçi gerekli malzeme temin edemedik.
Kuzenim geldi sağolsun birşeyler getirdi ama.

Sabaha anca hallolur gibi.
Çok geçmiş olsun canım o su basmasını bizde yaşadık çok zor

Cano günaydın benzer bir durumu sabah yaşadık. Tam okula bırakırken dizleri yırtık eşofman altı giymiş oğlum 🤦‍♀️ evden çıkarken dikkat etmedim. Sonra eşim bana çıkıştı bakmıyorsun diye ben de dedim sen bak niye her şeyi benden bekliyorsun vs güne gergin başladık. Küçü
Benimkinin de diz yapmış .
Bazen hafif sökülmüş oluyor.
Sallamıyor benimkiler valla.
Kızıyorum uyarıyorum giyme giydirme diye ama devam ediyorlar.
Bende artık saldım valla.

Nasılsın canım
Canım iyiyim iyi olalım inşallah sen nasılsın
Çalıştım bugün
Program hazırladık gayette güzel oldu onca yoğunluğa rağmen hallettim
Sonra turnuva toplantısı vardı ona katıldık
Çalışmalara ağırlık verme kararı alındı
Sanırım tecrübe insanı biraz daha rahat hale getiriyor artık işi çözdüğün için
Yarınki kadınlar günü ile ilgili etkinlik planladım inşallah onu yaptırcam

Yürüyereke eve geçtim 5000adım kadar atıldı.İş yerindeki Sorunlardan biri çözüldü.
Bunlarla ilgili telefon görüşmeleri yaptım fikir alışverişi vs.

Evde sebze pilav ve köfte tükettim
Online eğitimdeyim 1,5 saattir ne dinliyorum bende bilmiyorum öyle tuhaf bir eğitim yarım yamalak hocada ağır aksak neyse hayırlısı bakalım

Kitaplardan biri geldi kıyamete koşanlar kulübü kitabın ismi ,birde alışveriş yapmıştım onlar geldi inşallah ders kitaplarımda gelecek
İçimde böyle saatlerce kapanıp kitap okuma isteği var ama ne vakit nede fırsat.

Selâmlar:KK73:

Ben geldim.
İşle ilgili sıkıntılarımı biliyorsunuz bugün bir adım attım.
Çözüm amaçlı bir adım attım.
İnşallah sorunum çözülür.
Yüklerimin bir kısmını sırtımdan attım sayılır.
Kendime daha çok vakit ayırabileceğim inşallah.
İşimi daha güzel yapabileceğim.
Umarım hep böyle gider.
Bunun için emek verip sabırlı olmak istiyorum.

Selâmlar:KK73:

Ben geldim.
İşle ilgili sıkıntılarımı biliyorsunuz bugün bir adım attım.
Çözüm amaçlı bir adım attım.
İnşallah sorunum çözülür.
Yüklerimin bir kısmını sırtımdan attım sayılır.
Kendime daha çok vakit ayırabileceğim inşallah.
İşimi daha güzel yapabileceğim.
Umarım hep böyle gider.
Bunun için emek verip sabırlı olmak istiyorum.
Nasıl attın , ne yaptın? Bana da söyle 🤭

Bugün biraz kötü bir gün geçirdim her şey üst üste geldi. Öğlen yemeğini yedikten sonra biraz ders çalıştım sonra kıymalı bulgur pilavı pişirdim onu yedik sonra erkek arkadaşımla ders çalışacaktık. Derslerimiz online olduğu için erkek arkadaşıma onun memleketine gidip ailesine sürpriz yapmayı teklif ettim( bayadır çağırıyorlardı) erkek arkadaşımın da hoşuna gitti. Yarın için bilet aldık ama yapmam gereken çok şey var. Yarın nasıl yetişecek her şey bilmiyorum çok geriliyorum. Şimdi biraz çanta hazırladım cilt bakımımı yaptım yatacağım umarım yarın güzel geçer. İyi geceler herkese.

Eğitim bitti 2ders sonrası 10gibi kitap okumaya başladım 35syf falan sonra telefon görüşmesi yaptım yine bir iç döküş bir muhasebe anlatmak içimi dökmek çok iyi geliyor
Uzandım birazdan uyuma istiyorum gözlerim kapanıyor
Herkese iyi geceler 🙏🏻

Bugün ne yaptım
Sabah erken kalktim yüzümü yıkayıp
Üstümü giydim kahvaltı yaptım okula gittim tempolu geçti çıktım eve geldim biraz durdum kursa geçtim arkadaşlarla çay iç tik eve geldim Yemek yaptım sebzeli bulgur pilavı yeşil mercimek çorbası turşu yemek yedik bulaşıkları yıkadım amcamlara gittik biraz oturduk geldik 🌺

Günaydın :)

Ben hem üniversite hem yüksek lisans aynı anda olunca akşamları 2 saat falan ders çalışıyorum...
Önüm dışında eşimle akşam yürüyüşüne başladık tekrardan, çok kilo aldım çok ve veremiyorum:( Doktor kızınca kendime gelirim herhalde..

Bugün de erken kalktım evden çıkmama 10 dakika var, size yazayım dedim..

Rutin bir değişik böyle başladı işte bizde.. öpüldünüz yine arkadaşlar..

Çıldırmak üzereyim. Bir hafta olacak imlant kapakları takılalı. Hâlâ ağzımın içindeki yaralar iyileşmedi ve acısı geçmedi.
İnsanın ağzının içinde bu kadar yara ve acı olması ne rezil bir duyguymuş.
Ağrı kesici almayı bıraktım üç gündür. İlaç bağımlısı olacağım yoksa.
Kaç gündür hava parçalı bulutlu, yağmur yağar diye çamaşır yıkamadım. Bugün de öyle güzel bir güneş çıktı ki, ama bu kez de akşam oldu. Ben çamaşırları şimdi atsam makineye, en erken bir buçuk saat sonra asarım ki o zamana güneş batar.
Gene zamanlamam berbat.
Tırnaklarıma oje sürdüm, hiç beğenmedim. Belki güzel duruyor ama beğenmedim.
Keyfim yok çünkü, hiçbir şey tat vermiyor.
Kitap okuyayım bol bol.
Sonra gene akşam yemeğinde yalnızım, kendime bir şehriye çorbası yapayım maydanozlu ve ekşili. En azından tok tutar. Dün akşam bu saatlerde karşı komşum sac böreği getirmişti patatesli. Hepsini yedim, hem de nefisti.
Bu kadını da çözemedim. Bazen yolda görse yüzüme bakmıyor, bazen de iyilik meleği oluyor.
Neyse, gördüğüm son haliyle hatırlamak istiyorum kendisini.
Annemle fotoğraflarımıza baktım uzun uzun. Bazı karelerde rahmetli babam da var. Birkaç gündür babamı ne kadar çok özlediğimi fark ediyorum. Keşke rehberimden silemediğim numarasını arasam, çalsa ve açsa nefes nefese. Bahçede çapa yapıyordum dese, cevizin altında oturuyordum dese...
Ama o yok çok yıllardan beri.
Niye böyleyim bu günlerde bilmiyorum, aşırı bir duygusallık hali var üzerimde.
Daha reglim biteli bir hafta olmadı, pembe bir akıntı geliyor. Aylardır reglim düzene girdi diye ne kadar seviniyordum. Umarım gene başa dönmez bu düzensizlik konusu. Kanama da değil, çok açık pembe bir sıvı ve dünden beri birer damla olarak geliyor sadece.
Sağlıklı olmak istiyorum artık. İyi uyanmak istiyorum.
Mutlu olmak istiyorum.

Çıldırmak üzereyim. Bir hafta olacak imlant kapakları takılalı. Hâlâ ağzımın içindeki yaralar iyileşmedi ve acısı geçmedi.
İnsanın ağzının içinde bu kadar yara ve acı olması ne rezil bir duyguymuş.
Ağrı kesici almayı bıraktım üç gündür. İlaç bağımlısı olacağım yoksa.
Kaç gündür hava parçalı bulutlu, yağmur yağar diye çamaşır yıkamadım. Bugün de öyle güzel bir güneş çıktı ki, ama bu kez de akşam oldu. Ben çamaşırları şimdi atsam makineye, en erken bir buçuk saat sonra asarım ki o zamana güneş batar.
Gene zamanlamam berbat.
Tırnaklarıma oje sürdüm, hiç beğenmedim. Belki güzel duruyor ama beğenmedim.
Keyfim yok çünkü, hiçbir şey tat vermiyor.
Kitap okuyayım bol bol.
Sonra gene akşam yemeğinde yalnızım, kendime bir şehriye çorbası yapayım maydanozlu ve ekşili. En azından tok tutar. Dün akşam bu saatlerde karşı komşum sac böreği getirmişti patatesli. Hepsini yedim, hem de nefisti.
Bu kadını da çözemedim. Bazen yolda görse yüzüme bakmıyor, bazen de iyilik meleği oluyor.
Neyse, gördüğüm son haliyle hatırlamak istiyorum kendisini.
Annemle fotoğraflarımıza baktım uzun uzun. Bazı karelerde rahmetli babam da var. Birkaç gündür babamı ne kadar çok özlediğimi fark ediyorum. Keşke rehberimden silemediğim numarasını arasam, çalsa ve açsa nefes nefese. Bahçede çapa yapıyordum dese, cevizin altında oturuyordum dese...
Ama o yok çok yıllardan beri.
Niye böyleyim bu günlerde bilmiyorum, aşırı bir duygusallık hali var üzerimde.
Daha reglim biteli bir hafta olmadı, pembe bir akıntı geliyor. Aylardır reglim düzene girdi diye ne kadar seviniyordum. Umarım gene başa dönmez bu düzensizlik konusu. Kanama da değil, çok açık pembe bir sıvı ve dünden beri birer damla olarak geliyor sadece.
Sağlıklı olmak istiyorum artık. İyi uyanmak istiyorum.
Mutlu olmak istiyorum.
😔😔😩😢😢😢😢

İyi akşamlar
Bugün erken kalkış hava yağmurlu idi biraz işe geçiş çalışma; kadınlar günü programı etkinlik vs. sonra çıkışta yürüyerek eve geçiş arkadaşımla
5000e yakın adım
Eve gelince biraz dinlenme,
ardından müzik dinleme,
sonra online eğitime katılma toplantı planlama, ders kitaplarım geldi 2tane daha 🙏🏻, sonra yemek faslı sonra telefon görüşmeleri gündelik kritikler, ailemle görüntülü görüşmeler 🙏🏻❤️
Boş kalınca yazmak istedim baba demeyin nolur çok üzülüyorum.
Bugün çöp adamın yeni bölümü var
Bugün bu şarkıya sardım

Selam kızlar
Bugün ne yaptım
Sabah erken kalktim hazırlanıp okula gittim yorucuydu biraz çıkışda markete uğradım sebze aldım meyve aldım eve geldim çay demledim bahçede iç tik yemek yedik sonra biraz uyudum 🌺😊10.50 adım attim

Sabah çok verimli geçti.
Bütün alt dolaptaki tencere ,tepsi yıkadım, yerleştirdim.
Bütün evi güzelce süpürdüm.
Wc ,banyo güzelce yıkadım.
Oğlumun odasını topladım.

Back
X