Ne demişim ben👀👀🤔

I m here:KK59:
Voov hoş geldin 🎉🍻🎈
Mikancigim rüzgar gibi geldim ve gittim😃😃 yine geldim, yine gidebilirim👀 çocuk ilkokula başlayınca temelli dönerim merak etme😅😅

Nasılsın tatli mikancigim❤️ baby ne kadarlık oldu🥰
No no no bu sefer bırakmayız:KK19:
Herkes iyidir ve her şey yolundadır dilerim bu arada🌸🌸🌸
Sen nasılsın asıl?
Selam kızlar,
Işten geldim şimdi.. bizde de yoğunluk hala devam ediyor.. Hâlâ bölgelerden gelen insanlarımız var, eskiden gelenler de artık yavaş yavaş hayatlarını kurmaya çalışıyor biz de yardim etmeye çalışıyoruz..

@TILSIMSIZMASAL canım ben yüksek lisans hocamın yanına gittim, hatta onu beklerken yazıyordum da çağırdı. Yarın da söyleşisi var iş çıkışı ona gideceğim.. Bende de sen gibi hem iş, hem özelde yoğunluk hakim..

Akşam pırasa yedim, yani severim ama böyle zeytinyağlı ek yemek olarak severim.. Bu diyet beni açlık tokluk değil ama duygusal olarak çok zorluyor 😑 yarın için de hem 2 dilim kepek ekmek arasına peynir koydum, hem de öğlen için yulafımı yaptım.. Bakalım bu hafta böyle umarım kilo veririm 🙏🏻

Onun dışında akşam yürümeye de çalışıyorum. En azından 8bin adım kesin atıyorum.. Benden böyle işte.. Cuma şehir dışında olacağım, yine bir kontrol zamanı.. Yaa böyle işte
İnşallah temiz çıkar sonuçların 🙏

Selam canlar🌸

İş yeri yine sorunlu idi.
Toplantı toplantı üstüne.
İş bilmeyen hödükler ile çalışmak çok zor.
Sorunlu kişiler ile de.

Neyse
Akşam pizza yaptım. Buzdolabında hamur vardı.
Eşim iç malzemesini doğradı hazırladı.
Yanına içecek bitti gitti.
Çay yanına da nero ile geçiştirdim.

Yarına yine yemeğim var.
5886 adım attım🚶‍♀️
Sabah iki tane Beyhan podcasti dinledim.
Çamaşır kuruttum.

Lizz Lizz you son sezon neden öyle kötü ya. 🤪
Sudemcim izledigimi unutmamissin 🥰🥰 seni yerimm:KK19:

Ben de beğenmedim. Şuan son sezon 1. Kisim bitecek. 2. Kısım da.martta geldi daha yeni..ama ilk zamanlarin heyecanı hic yok..bence hikaye tükendi. İyice zorlamislar ama inan ittire kaktira ilerliyor. Ben bile su gibi izlerdim. Bu sefer günlerce uzattım da uzattım arayı.

Bu arada ben nasıl olayim. Biraktiginizdan daha yorgun daha uykusuz daha enerjisiz😅😅 çocuk okula başlamadan bana rahat yok🥲

Sudemcim izledigimi unutmamissin 🥰🥰 seni yerimm:KK19:

Ben de beğenmedim. Şuan son sezon 1. Kisim bitecek. 2. Kısım da.martta geldi daha yeni..ama ilk zamanlarin heyecanı hic yok..bence hikaye tükendi. İyice zorlamislar ama inan ittire kaktira ilerliyor. Ben bile su gibi izlerdim. Bu sefer günlerce uzattım da uzattım arayı.

Bu arada ben nasıl olayim. Biraktiginizdan daha yorgun daha uykusuz daha enerjisiz😅😅 çocuk okula başlamadan bana rahat yok🥲
Bende 6.bölümdeyim sırf boşa indirmemiş olmak için izliyorum 🤪
Aynen ittire kaktıra.
Halbuki öbür sezonları keyifle heyecanla bir gecede bitirirdim nerdeyse.

Okul başlayınca veliye ohh be dedirtiyor demek 🤪
Kreş vs gönderirsin belki.
Ben 22.5 ayken yollamıştım

Mikancigim gunaydin. Bilmiyorum. İnan ölesiye yorgunum. Ki annem olduğu halde. Ki o artık sadece yemek yapıyor, sonra hep odasinda. Çocuğa ben bakıyorum gibi bişey. Ama uyumayan ve doğru düzgün yemeyen bir çocuk. Bu beni tüketti artik..
Seni evdeki beni iştekiler tüketiyor :cry:
Hepimiz tükeniyoruz desene.

Bende 6.bölümdeyim sırf boşa indirmemiş olmak için izliyorum 🤪
Aynen ittire kaktıra.
Halbuki öbür sezonları keyifle heyecanla bir gecede bitirirdim nerdeyse.

Okul başlayınca veliye ohh be dedirtiyor demek 🤪
Kreş vs gönderirsin belki.
Ben 22.5 ayken yollamıştım
Kreş için de bezli bebek aliyolar mi bilmem ki. Şuan 22 aylık. Benden ayrılmıyor. Annemle bile 3 4 saatten fazla durmuyor. Hiçbir yere gidemiyorum

Selam kızlar
Bugün ne yaptım
Sabah uyandım kendime yumurta haşladım zeytin peynir çay kahvaltı yaptım kıyafetimi giydim okula gittim
okuldan çıktım eve geldim biraz halsizlik vardı yengemler bizdeydi
Öyle uyukum vardı çadıra gittim yağmur yağıyor du uykuya dalmışım saat 14 uydum saat 17 .30 da uyandım geldim annem yemek hazırlamış yedik bulaşıkları yıkadım şimdi çay koycam 7.540 adım attım sizler napiyonuz 🌺😊

Back
X