Senin mi hayırlı iş?
Eee isteme ise çay filan olur herhalde.
Gerçi daha dur hoppadanak isteme olmaz direk tanışma faslı var önce.
Hadi hayırlısı.
Ben misafir gelse ne pişircem değil de evi nasıl temizlesem telaşına düşerim 🤣

Yemekli mi olacak?
Hangi film var sudemcim

Annen boğa değil miydi ya 🤪
Benim annemden iyi boşver o hiç yapmaz 🤣

Dardanelli ekmeği ben yapıyorum bir tek tembel sanıyordum 😁

Boğa ama yemeyle hic alakası yok😃 doğarken yanlış acı almis olabilir😅
Hatfanin 5 gunu karnibahar pırasa makarna yapıyor 😃
Alıntıyı görünce bende aynı şeyi düşündüm 🤣
Seneye de yap bakalım ne çıkacak 🤣
:KK70::KK70:

Afiyet olsun

Yaa sana yakın oturup beraber yemek var ne kadar çokk mutlu olurdum ❤

Demekki 2.3. lazım 🤣
Mikan genç canım bize göre ondan 🤣

Ahh Mikan 2. ye her gün düşünüyorum.
Bir diyorum iş ortamından bir süre kurtulurum ücretsiz izin filan kafa dinlerim 🤣
Günaydın sudemcim🌻

Evet mikan bizden küçük, dolayisiyla iki çocuğu da erken yapmış oldu, enerjisi
Vardı😃😃 bir de yapı itibariyle çocuk seviyor🥲 ben bir tane yaptım, 5 tane doğurmuş psikolojisinden çıkamıyorum😅😅

valla 2. Çocuk için emin misin? Hazır mısın buna👀 hayatının 2 senesi bloke:cry: artık yok öyle bugün güzel uyudum bugün 74839 saat uyumusumlar😅😅

Senin akıcı nahif anlatımın ile bence ne demek istediğini anlayan insanlar çıkar aç gitsin.
Linçleyenleri direk konudan engelle ya da muhatap olup cevap verme o da bir seçenek.
Ya niyetleniyorum, bu bile bir mesai istiyor.🤦🏻‍♀️ Nasıl ifade edecegimi kafamda netlestiremiyorum. Hassas konu🥲

Her hafta hayırlı cumalar diye mesaj atan, ilk fırsatta bütün sulaleyi birbirine düşürüp hiçbir şey olmamış gibi davranan yengem:

1679036187581.webp

Boğa ama yemeyle hic alakası yok😃 doğarken yanlış acı almis olabilir😅
Hatfanin 5 gunu karnibahar pırasa makarna yapıyor 😃

:KK70::KK70:

Günaydın sudemcim🌻

Evet mikan bizden küçük, dolayisiyla iki çocuğu da erken yapmış oldu, enerjisi
Vardı😃😃 bir de yapı itibariyle çocuk seviyor🥲 ben bir tane yaptım, 5 tane doğurmuş psikolojisinden çıkamıyorum😅😅

valla 2. Çocuk için emin misin? Hazır mısın buna👀 hayatının 2 senesi bloke:cry: artık yok öyle bugün güzel uyudum bugün 74839 saat uyumusumlar😅😅

Ya niyetleniyorum, bu bile bir mesai istiyor.🤦🏻‍♀️ Nasıl ifade edecegimi kafamda netlestiremiyorum. Hassas konu🥲
Boğanın sadece tembellik tarafını almış seninki.
Kız ben senede bir karnabahar ve pırasa yapıyorum her hafta ne seninki benden de tembel 🤣

Yapı ve çocukla da ilgili bence.
Ben rahatıma düşkünüm iş yerinde çok yıpranıyorum bu sene kaçış olarak bile düşünüyorum bazen. Ama tam hazır olduğumu söyleyemem. Çünkü eşimde aşırı rahatına düşkün. Evde her iş bana bakıyor . O sadece oğlanın sorumluluğunu alıyor.

Ben o iki seneyi ücretsiz izin ile evde geçirmeyi planlıyorum ama kısmet belli olmaz.

Bence senin çocuk zor çocuk yorgunluğun bundan. Bitki çayı filan içince rahat uyuyorsa dene bakalım. Zararsız olanlardan.

Buraya yaz konunu.
Profile yaz.
Senin kalemin ve esprili dilin var benim şüphem yok.

Boğanın sadece tembellik tarafını almış seninki.
Kız ben senede bir karnabahar ve pırasa yapıyorum her hafta ne seninki benden de tembel 🤣

Yapı ve çocukla da ilgili bence.
Ben rahatıma düşkünüm iş yerinde çok yıpranıyorum bu sene kaçış olarak bile düşünüyorum bazen. Ama tam hazır olduğumu söyleyemem. Çünkü eşimde aşırı rahatına düşkün. Evde her iş bana bakıyor . O sadece oğlanın sorumluluğunu alıyor.

Ben o iki seneyi ücretsiz izin ile evde geçirmeyi planlıyorum ama kısmet belli olmaz.

Bence senin çocuk zor çocuk yorgunluğun bundan. Bitki çayı filan içince rahat uyuyorsa dene bakalım. Zararsız olanlardan.

Buraya yaz konunu.
Profile yaz.
Senin kalemin ve esprili dilin var benim şüphem yok.

Evet annemde var tembellik..zor geliyor. Cocuga bile bakmiyor artık. Yemek yapıyor sonra odasında dizi izliyor tüm gün. Onun yüzünden internet yavaşladı. Tüketti bütün kotayı😬

Rahatına duskunsen zor gelmeyecek mi? Ya ben düşünemiyorum mesela yeniden başa donmeyi asla. Allah'ıma büyük konusmayayim. Beni çok zorladı annelik.

Aslında beni en çok zorlayan uyku düzeni ve iştahsız oluşu. Ve bunun dışında annemle tartismalarim, ve motive olacak alanimin olmayışı. Bunlar beni çok depresif yaptı.

İyi geceler çayı veriyorum hiçbir faydası yok. Bitkisel uyku damlası verdim dün ilk.verdikten iki saat sonra zar zor uyuttum. Bilmiyorum ne zaman son bulacak bu.

Buraya yazsam zaten okuyacak olan sen ve mikan😅😅 siz de konuyu biliyorsunuz 😬

Slm kızlar 🌺

Lizz Lizz konuyu biliyoruz ama hangi noktada fikir almak istiyorsun? Bide bdv ye açarsan belki çok farklı fikirler gelir, annelik konusu hassas çok büyük bir şey olmadıkça kimse hemen kınama moduna girmiyor sanki. Konu sahibinin gelen yorumlara tepkisi de şekillendiriyor biraz. Bazıları direk savunmaya geçiyor eee niye açtın diyor insan o zaman vs vs

sudem34 sudem34 bebek düşünüyorsan tam zamanı 40tan sonra çok daha zor olur. Oğlun büyük çok zor olacağını sanmıyorum. Ama tabi alışkanlıklar değişecek mecbur. Aslında beklentini ona göre ayarlarsan zor gelmez. Misal eşim tatile gitmek istemiyor 3 çocukla çok zor olacağını düşüyor . Ben de diyorum sen 3 çocukla gidip çocuksuzmuş gibi eğlenmeyi beklersen mutsuz olursun tabi. 3 çocukla gittiğinin farkında olacaksın beklentini ona göre ayarlayacaksın diyorum. Onun gibi bir şey yani 🤷‍♀️

Ozgur87 Ozgur87 nasıl geçti tanışma?

Kızlar dün oğlanlar yattı. Kızımı uyuttum kitabımı okudum. Bir tatlı uyku bastırdı kafamı koyduğum gibi dalmıştım ki tak tak dolapların sesine uyandım. Deprem😱 yataktan kalktım durdu çok kısa sürdü ama sertti. Sonra salonda yattık hep beraber. Azıcık normale dönelim derken başa sarıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin 🙏😔

Slm kızlar 🌺

Lizz Lizz konuyu biliyoruz ama hangi noktada fikir almak istiyorsun? Bide bdv ye açarsan belki çok farklı fikirler gelir, annelik konusu hassas çok büyük bir şey olmadıkça kimse hemen kınama moduna girmiyor sanki. Konu sahibinin gelen yorumlara tepkisi de şekillendiriyor biraz. Bazıları direk savunmaya geçiyor eee niye açtın diyor insan o zaman vs vs

sudem34 sudem34 bebek düşünüyorsan tam zamanı 40tan sonra çok daha zor olur. Oğlun büyük çok zor olacağını sanmıyorum. Ama tabi alışkanlıklar değişecek mecbur. Aslında beklentini ona göre ayarlarsan zor gelmez. Misal eşim tatile gitmek istemiyor 3 çocukla çok zor olacağını düşüyor . Ben de diyorum sen 3 çocukla gidip çocuksuzmuş gibi eğlenmeyi beklersen mutsuz olursun tabi. 3 çocukla gittiğinin farkında olacaksın beklentini ona göre ayarlayacaksın diyorum. Onun gibi bir şey yani 🤷‍♀️

Ozgur87 Ozgur87 nasıl geçti tanışma?

Kızlar dün oğlanlar yattı. Kızımı uyuttum kitabımı okudum. Bir tatlı uyku bastırdı kafamı koyduğum gibi dalmıştım ki tak tak dolapların sesine uyandım. Deprem😱 yataktan kalktım durdu çok kısa sürdü ama sertti. Sonra salonda yattık hep beraber. Azıcık normale dönelim derken başa sarıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin 🙏😔

Mikancigim geçmiş olsun🥺🥺

Back
X