Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dış gebelik yaşamıştım teee geçen sene nisan da yani ramazan ayında. Neyse bitti gitti işte.Sudemcim çok geçmiş olsunameliyatı bilmiyordum şimdi ogreniyorum. En son kimyasal gebelik gibi bişey yasiyodun, değerin dusmesini bekliyodunuz, sonrasindan haberdar olmadim. Gelmiş geçmiş olsun tekrar
Uyku için en son çocuk doktorumuz o konu bizden çıkıyor artık, çocuk psikiyatri bakacak dedi. Şimdi psikiyatriye gitsek çocukla konuşacak halı yok, bizle konuşacak. Öneriler vs. Ben biraz da memeden kestikten sonrasını bekliyorum açıkçası..hala emiyor cunku.
Nazar etmiş olsam o ilk zamanlar ederdim, beşiz falan doğururdun
Ayy, bu tatlı kompliman bana micok teşekkür ederim, elimden geldiğince girmeye çalışıyorum foruma
![]()
Yaa ilk beş bölüm hiçmiş.Ayy merak ettim şimdi. İmkan oldukca ben de bakayım. Bırakmıştım valla. Bişey dicem sakın söyleme ama ben katili o.universite öğrencisi kiz diye düşündüm. Sakın söyleme![]()
Tost makinesinde tavuk ızgara, domatesli bulgur pilavı salata var..Menüde neler var?
Üşenmesem hamsi ve salata istiyorum.
Pazara uğrayıp sebze ve hamsi alırım.
Taze ekmekbir de çay ohh mis.
Akşama da benim tembel pastası var ondan yapabilirim.![]()
Off ya ben orda olmalıydımTost makinesinde tavuk ızgara, domatesli bulgur pilavı salata var..
Bugün ne yaptım?
Kahvaltı
Kahve keyfi
Çay keyfi
Çocuklarla delirmeceler
Çamaşır
Kişisel temizlik
Sanırım hepsi bu kadar![]()
Gel sudem ben sana kurarım güzel bir Hatay sofrasıOff ya ben orda olmalıydım
Hamsi bayattı ya.
Tam aldım baktım başkası aldığını iade ediyor. Bende ettim.
Sonra çok üzüldüm eve üzgün üzgün geldim.
Çay yaptım.
Yine tirit yaptım
Yemek yemeyi özledim yaa
Mikan mikan benim yerime de ye.
Offf ya benimki sadece sucuk almışGel sudem ben sana kurarım güzel bir Hatay sofrası
Hamur yoğurdum sabaha, sıkma yapacağız inşallah
Eşim tatlı almış, çay tatlı seansımız az sonra başlayacaktır![]()
Kız ben yazdım gelirken tatlı al diyeOfff ya benimki sadece sucuk almışindirimde diye.Şöyle evet gelirken tatlı almayı hiç bilmez. Biraz yol yordam öğretmek lazım.
Triliçe bitti benim sonunda.
Ne kadar acıktıysam yemeği kaynar yedim resmen dilim yandı.
Annen en büyük nimet ya.
Ben tekim hep.![]()
Benim çay bardaklarındanBu da günün fotosu️
Benimki al desemde almaz sanki yaKız ben yazdım gelirken tatlı al diye![]()