İnfluencer olmak zor be.
Bizim arkadaş para yatırıp habire takipçi satın alıyordu 🤪ama hiç para kazanamadı😜ben de zaten sosyal medya da yok.
Olsa da paylaşım yapacak hayat da yok🤪
Pandemide yemek işlerine sarmıştım ama geçti gitti o da.
Nyt de bir kaç yemek paylaştım bıraktım.

Aslında olay para de değil ya.
Çok harcayan biri değilim.
Tutumluyumdu.
Lüksüm yoktur.
Hobi olarak yapacağın az da olsa bir gelir kaynağı da olacak bir iş güzel olur bence, ben kendim de öyle bir şeyim olsun istiyorum. Eşim organizasyon işine atıl diyor, seviyorum o tarz şeyleri mesela. Ama tabi şu an değil ilerde çocuklar büyüyünce belki inşallah 🙏

Hobi olarak yapacağın az da olsa bir gelir kaynağı da olacak bir iş güzel olur bence, ben kendim de öyle bir şeyim olsun istiyorum. Eşim organizasyon işine atıl diyor, seviyorum o tarz şeyleri mesela. Ama tabi şu an değil ilerde çocuklar büyüyünce belki inşallah 🙏
Dükkan var bir tane ilerde onu kafe tarzı bir şey olarak düşünüyordum ama çevresi kafe açmak için uygun değil pek tutmaz yani.

Alım satım işleri olur belki bilmiyorum ya.Ben sosyalleşmeyi seviyorum. Öyle aman aman çalışıp yorulayım illa iş yapayım derdim de yok

Bir hafta sonu daha bitti.
Kişisel temizlik yaptım.
Duş da aldım.
Mis gibi nevresimde rahatça uyurum inşallah.

20 mart bile oldu ne çabuk.
Takvim yaprakları birer birer bitiyor.
Daha dün gibi yeni yıl dilekleri diliyorduk.
Gelen aylar gidenleri aratmasa bari.

Ogun kuzenime gittim eşi dediki gel bir şaka yapalım bende çaydanlık şakası aklıma geldi yaptım öyle güldük ki hayla aklimdan çıkmıyor 🤣🤣🤣

Günaydın canlar🌸

Kahvaltımı yaptım. 😋
Kahve keyfimi yaptım. ☕
Biraz kadir ezildi biraz gelin evi izledim.📺
Bulaşıkları çalıştırdım.🍽
Çamaşırlar fazla geldi makine zorlandı🎽 durdurdum akşam çıkarıp tekrar çalıştıracağım.

Günaydınlar🌞
Herkese güzel bir hafta dilerim.

Sabah çocukları okula bıraktım gelip 1 saat daha uyudum🤭sonra çamaşır serdim. sonra annemle kahvaltı.
Ve üşenmeyip pazara gittik annem ve kızımla.
Eve dönüş, kahve keyfi.
Şimdi oğlanları aldım geldim.
Çamaşır katlayacağım.
Kızım uyanınca evi ve koltukları süpüreceğim.
Akşama kabak yemeği var menüde dünden makarna var yanına. Yoğurtlu kereviz yaparım belki bi de salata

Erken kalktım
Kahvaltı yaptım
Bugün hem kahvaltı hem makyaj yapabildiğim için kendimi aştım sanırım birini diğerine hep kurban ediyordum:)
İşe geçiş
İşler güçler sonra eve yürüme
5586 adım atabildim
Arkadaşla laflamaca sonra eve geldim kargolarım gelmiş
Sınıf içi etkinlikler için birşeyler almıştım
Sonra evde yemek vardı yeşil fasülye son fasülye konservmdi yanına mercimek çorbası ve pilav yapmıştım dünden pilav istemedi cnm ama
Şimdide biraz uzandım yorulmuşum dinlenmeye çalışıyorum 🙏🏻

Back
X