- 23 Ekim 2018
- 15.956
- 36.720
- 598
Ne kıskançlığı kimden kıskandı sudemAynı
Geçen bir eşimin patavatsızlık kıskançlık durumu oldu o kadar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kıskançlığı kimden kıskandı sudemAynı
Geçen bir eşimin patavatsızlık kıskançlık durumu oldu o kadar![]()
Kıskançlık yapan benNe kıskançlığı kimden kıskandı sudem![]()
Aaa hiçte söylemiyorsunız bugün çöp adam günü üstelik yarın online ders yok :)Lotus1234 günü kurtarıyorum artık.
Çözümüm yok ne yazık ki.
Sorun orda duruyor.
Pilav yaptım.
Haber izliyorum.
Son dakikalar.
Acıktım
Tatlı da var çok mutluyum ❤
Benim adım Farah varAaa hiçte söylemiyorsunız bugün çöp adam günü üstelik yarın online ders yok :)
Kimden kıskandın? Ve eşin ne dedi ? Tek tek sordurma işte anlatKıskançlık yapan ben
Belli eden de ben
Patavatsız o![]()
Mesajlardan bul ya uğraştırma beniKimden kıskandın? Ve eşin ne dedi ? Tek tek sordurma işte anlat![]()
Sağlıklı beslenme kararı almıştım hani işte ona hiç uyamadımMikan anlat bakalım ne yedin ,ne içtin, iki haftadır neler yaptın?
Tamam bakıcamMesajlardan bul ya uğraştırma beni![]()
Köpeği kucağına alabiliyor musun?Sağlıklı beslenme kararı almıştım hani işte ona hiç uyamadımçok saçma besleniyorum şu aralar
tatlıya çok düştüm annem için yapıyorum ayağına
Köpek sahiplendik gördün sanırım minimalde onunla uğraşıyoruz. Benim aslında köpek fobim vardır ama yavru olunca bi de acayip sırnaşık bir şey sevmeden duramıyor insan. Kitap okudum ama öyle aman aman değil. Var mısın? I bitirdim. Dizi izledim. Okul ev arası geçti. Temizlik düzen biraz. Sizler nasılsınız neler yaptınız ?
Kucağıma alıyorum ama çok değil kafasını okşuyorum genelde tarıyorum vsKöpeği kucağına alabiliyor musun?
Nasıl seviyorsun?
Ben ilk defa geçen sene kedi aldım elime
Tatlı bende Ramazan'da çok yedim.
Uyuyorum bolca.
Genelde sahura kadar oturuyorum.
Annen kararlı desene.Kucağıma alıyorum ama çok değil kafasını okşuyorum genelde tarıyorum vs
Ben de bahar etkisi okuldan gelince kızımı uyutup uyuyorum öyle tatlı geliyor ki uyku sıcaktaannemi haftaya memlekete götüreceğiz sonra bir başıma ne yapacağım onun stresi bastı beni
kedi ben de kucaklayamam kemikleri elime geliyor huylanıyorum ama köpeğin kemikleri iri diye mi bilmem o etkiyi yaratmadı ben de
Öyle yapacağım mecburAnnen kararlı desene.
Zor olacak senin için.
Neyse kaynanaya yıkılırsın
Köpeğe hiç ellemedim ya onu da deneriz bir gün.
Oğlum da istiyor bahçeli ev kedi, köpek![]()
Benim kedi köpek tüyü hariç her şeye alerjim çıkmıştıÖyle yapacağım mecburannem kararlı ya evim de evim kardeşlerim vs dedim baktın yapamıyorsun ara gelip alırız diye. Hayırlısı olsun
Ben de ilk defa dokunuyorum normalde yolumu değiştiririmbiliyor musun evcil hayvan besleyen çocukların alerjisi olmazmış ilk defa duydum oğlunun da olur inşallah hem bahçeli ev hem kedi köpek
![]()
Ben izliyorum o akademisyeni ara ara.Canlar
Beyhanın yeni podcastini dinledim.
Çok beğendim.
Hatta iki kez dinledim.
Genç bir akademisyen konuğu.
Behçet isminde.
Ben bir malım tedx konuşması yapan kişi.
Epey eğlenceli bir bölümdü.
Tavsiye ederim.
Farklı bir bakış açısı.
Ve ülkenin acı gerçeği.
Babişko ve Asuman ın hikayesi.
Fırsat bulunca adamın you tube kanalına da bakacağım.
Tedx deki ben bir malım bölümünü de izledim.