Merhaba kızlar 🌺
Gece sahura kalkamadım sabahta boğazım acıyordu hasta olacak gibi hissedip niyetlenemedim
Okul artık iyice baydı hiç çekilmiyor herkes oruçlu olduğu için suratsız keyifsiz sohbetsiz iki gündür tenefüslerde hep telefon konuşuyorum işyerinin iklimi güzel değil öğrenciler çok hareketli kuduruk çıkışta yine toplantı vardı biraz sürdü, sonra çocuklarla güzel etkinlik yapıldı

Oruç tutmak zor gelmiyor ama gece uyanamamk sonra bir yardım destek bulamamak herşeyi tek yapmak beni biraz zorluyor yoruyor

Çıkışta yürüyerek eve geçtim yine telefon ve gündelik kritikler
Sonra tvde yemek program izledim bildiğin zaman öldürdüm

Sonra online ders ama bu gün katlanamadım artık sadece sessize aldım yüzümü kapadım çünkü baydı artık dümdüz anlatım renksiz ruhsuz cidden berbat anlatımı hocanın

Kaç haftadır kimse dinlemiyormuş bende dinliyordum ama sabrım kalmadı artık
Bende bir yere kadar
Sabah sandviç
Öğlen çorba biraZ sarma yedim
İştahım yok ama modumda yok neden böyle bilmiyorum
Hava kapalı yağmurlu zaten içimizi bayıyor bu havalar dimi sudem34 sudem34

Lotus1234 Lotus1234 günü kurtarıyorum artık.
Çözümüm yok ne yazık ki.
Sorun orda duruyor. 😁

Pilav yaptım.
Haber izliyorum.
Son dakikalar.
Acıktım 😋

Tatlı da var çok mutluyum ❤
Aaa hiçte söylemiyorsunız bugün çöp adam günü üstelik yarın online ders yok :)

Bugün tatlıyı beğendim.
Küçük ve büyük tulumba almış benimki.
Çok taze idi çıtır çıtır çok sevdim.😋
Çayı da nasıl özlediysem 4 bardak içmişim ☕

Mikan Mikan anlat bakalım ne yedin ,ne içtin, iki haftadır neler yaptın?
Sağlıklı beslenme kararı almıştım hani işte ona hiç uyamadım 🙈 çok saçma besleniyorum şu aralar 🫣 tatlıya çok düştüm annem için yapıyorum ayağına 🤦‍♀️
Köpek sahiplendik gördün sanırım minimalde onunla uğraşıyoruz. Benim aslında köpek fobim vardır ama yavru olunca bi de acayip sırnaşık bir şey sevmeden duramıyor insan. Kitap okudum ama öyle aman aman değil. Var mısın? I bitirdim. Dizi izledim. Okul ev arası geçti. Temizlik düzen biraz. Sizler nasılsınız neler yaptınız ?

Sağlıklı beslenme kararı almıştım hani işte ona hiç uyamadım 🙈 çok saçma besleniyorum şu aralar 🫣 tatlıya çok düştüm annem için yapıyorum ayağına 🤦‍♀️
Köpek sahiplendik gördün sanırım minimalde onunla uğraşıyoruz. Benim aslında köpek fobim vardır ama yavru olunca bi de acayip sırnaşık bir şey sevmeden duramıyor insan. Kitap okudum ama öyle aman aman değil. Var mısın? I bitirdim. Dizi izledim. Okul ev arası geçti. Temizlik düzen biraz. Sizler nasılsınız neler yaptınız ?
Köpeği kucağına alabiliyor musun?
Nasıl seviyorsun?

Ben ilk defa geçen sene kedi aldım elime 😁
Tatlı bende Ramazan'da çok yedim.

Uyuyorum bolca.
Genelde sahura kadar oturuyorum.

Köpeği kucağına alabiliyor musun?
Nasıl seviyorsun?

Ben ilk defa geçen sene kedi aldım elime 😁
Tatlı bende Ramazan'da çok yedim.

Uyuyorum bolca.
Genelde sahura kadar oturuyorum.
Kucağıma alıyorum ama çok değil kafasını okşuyorum genelde tarıyorum vs 🥰
Ben de bahar etkisi okuldan gelince kızımı uyutup uyuyorum öyle tatlı geliyor ki uyku sıcakta 😅 annemi haftaya memlekete götüreceğiz sonra bir başıma ne yapacağım onun stresi bastı beni 😅 kedi ben de kucaklayamam kemikleri elime geliyor huylanıyorum ama köpeğin kemikleri iri diye mi bilmem o etkiyi yaratmadı ben de

Kucağıma alıyorum ama çok değil kafasını okşuyorum genelde tarıyorum vs 🥰
Ben de bahar etkisi okuldan gelince kızımı uyutup uyuyorum öyle tatlı geliyor ki uyku sıcakta 😅 annemi haftaya memlekete götüreceğiz sonra bir başıma ne yapacağım onun stresi bastı beni 😅 kedi ben de kucaklayamam kemikleri elime geliyor huylanıyorum ama köpeğin kemikleri iri diye mi bilmem o etkiyi yaratmadı ben de
Annen kararlı desene.
Zor olacak senin için.
Neyse kaynanaya yıkılırsın 🤪
Köpeğe hiç ellemedim ya onu da deneriz bir gün.
Oğlum da istiyor bahçeli ev kedi, köpek 🐶🐩

Annen kararlı desene.
Zor olacak senin için.
Neyse kaynanaya yıkılırsın 🤪
Köpeğe hiç ellemedim ya onu da deneriz bir gün.
Oğlum da istiyor bahçeli ev kedi, köpek 🐶🐩
Öyle yapacağım mecbur 🤭 annem kararlı ya evim de evim kardeşlerim vs dedim baktın yapamıyorsun ara gelip alırız diye. Hayırlısı olsun
Ben de ilk defa dokunuyorum normalde yolumu değiştiririm 😅 biliyor musun evcil hayvan besleyen çocukların alerjisi olmazmış ilk defa duydum oğlunun da olur inşallah hem bahçeli ev hem kedi köpek 🙏☺️

Öyle yapacağım mecbur 🤭 annem kararlı ya evim de evim kardeşlerim vs dedim baktın yapamıyorsun ara gelip alırız diye. Hayırlısı olsun
Ben de ilk defa dokunuyorum normalde yolumu değiştiririm 😅 biliyor musun evcil hayvan besleyen çocukların alerjisi olmazmış ilk defa duydum oğlunun da olur inşallah hem bahçeli ev hem kedi köpek 🙏☺️
Benim kedi köpek tüyü hariç her şeye alerjim çıkmıştı
Ama bir hafta kedi besledik evde o dönem kesik öksürük yaptı bende.
Bedenini yalıyor ya o antijenler yapıyormuş.
Bahçede beslemek en güzeli ya.

Annemlerde de bahçede kedi, köpek her şey vardı ben çocukken.
Ahırda inek, dana.
Kümeste tavuk, 🐔horoz.
Ali babanın çifliği misali 🤪

Canlar 🌸

Beyhanın yeni podcastini dinledim.
Çok beğendim.
Hatta iki kez dinledim.

Genç bir akademisyen konuğu.
Behçet isminde.
Ben bir malım tedx konuşması yapan kişi.
Epey eğlenceli bir bölümdü.
Tavsiye ederim.
Farklı bir bakış açısı.
Ve ülkenin acı gerçeği.
Babişko ve Asuman ın hikayesi.
Fırsat bulunca adamın you tube kanalına da bakacağım.

Tedx deki ben bir malım bölümünü de izledim.

Canlar 🌸

Beyhanın yeni podcastini dinledim.
Çok beğendim.
Hatta iki kez dinledim.

Genç bir akademisyen konuğu.
Behçet isminde.
Ben bir malım tedx konuşması yapan kişi.
Epey eğlenceli bir bölümdü.
Tavsiye ederim.
Farklı bir bakış açısı.
Ve ülkenin acı gerçeği.
Babişko ve Asuman ın hikayesi.
Fırsat bulunca adamın you tube kanalına da bakacağım.

Tedx deki ben bir malım bölümünü de izledim.
Ben izliyorum o akademisyeni ara ara.
Rahmet okuyoruz tabi Asuman la babişkolarınA🤪

Acayip karışığım kızlar.
Mutfak çamaşırlar
Ev düzeni, havaların ısınmasıyla beraber oğlanların kanlarının kaynaması...🙄🤯

Telefonun bozulması
PC nin kablosunun kopması sonucu ben de online derslerden koptum. Ödevleri kaçırdım. Dersleri kaçırdım. Haliyle çok soğudum.
Haftaya vizeler başlıyor. 🤦‍♀️ Dua edin de geçeyim hayırlısıyla.

Yarın ufaklığın veli toplantısı var. Gidebilirsem ona gitmeyi düşünüyorum. Nasrettin Hoca olacak oğlum. Ona şalvar buldum arkadaşta varmış. Bir daha giymeyeceği birşey için sipariş vermek istemiyoruz. Netten baktım 300 500 civarı kıyafet. Sadece durup şiir gibi kısa okuması olacak. Tiyatro olsa hadi neyse derdim... şalvar üstü beyaz gömlek sakal kavuk göbek niyetine yastık derken hallederim inşallah

Pazartesi 2 Vize var ve beslenme sırasında bana börek yazmış hoca.
Hocam ya menüyü değiştirin ya da günü dedim. Hangi arada neyi halledeceğim gerçekten...🤷‍♀️
O da kolayına gelen birşeyi yap demiş. Simit ayran gibi hazır birşeyle günü idare etmeyi planlıyorum.

Yarın tekrar oruç tutmaya başlıyorum. Günlük okumam gereken cüzlerim, kitap sayfa sayılarım birikti.
Sahurda kalkıp yapılacakları plan yapıp ucundan başlamam gerek. Dua istiyorum kolaylaşması için.

Buraya da enerji olsun diye paylaşmak istedim yaptıklarımı ve inşallah yapacaklarımı.

Duşumu aldım. Şimdi uyuyup sahurda biraz daha erken kalkıp birşeylere başlamayı düşünüyorum. Hepinize iyi geceler yedi cüceler güzeller ☺❣

Back
X