kavs-i kuzah
nasılsın?
Sınavlar nasıl gidiyor ?
Okul ne alemde?
Kan değerlerin ile ilgili gelişme var mı?
İyiyim çok şükür.
Sınavlar online olunca "yardımlaşarak" yaptık

Okula gitmeyince, ben de online ders dinleyemeyince olmayacak bu dönem. Geçsem bari kafasındayım
Kana hiç baktırmadım. Buraya yazdığımdan başka bir gelişme yok. Öldüm bittim değilim . Belki ondan
Üniversiteden sınıf arkadaşım ve 2 oğluyla, ben ve 2 oğlum bahçeye gittik bugün. Yeme, içme, yürümeli bir gündü. Geldim, uzandım hemen. İyi yorulmuşum.
Hoca ödev vermişti. Sarı kantoron toplayacaktım ama daha açmamışlar. Cumaya kadar açsalar iyi olur.
Oğlanlar koca bahçeye sığamadı.

Onun çocuğu çok sinir etti benimkileri. Arkadaş hatırına birşey demedim ama çok da keyif alamadım haliyle.
Mesela ucu sivri, atınca saçında, kıyafetine yapışan otlar var. Bunları koparıp atıyor çocuklara. Benimkiler şikayet etti. Yapma dedi annesi ama O yine alttan alttan yaptı.
Kulağımın dibine gelip sürekli birşey söylüyor anne diye şikayet etti oğlum mesela. Başım ağrıyor diyor. Söyleme, güzelce anlaşın dedim çocuğa. Söylerim diyor. Söylersen bundan sonra annenle tek gelirim bende dedim yumuşak şekilde. Annesi herhangi bir tepki vermedi. ( Normalde agresif bir yapısı var annesinin. Beni rahatsız edecek boyutta değil ama. )
İşte bunun gibi ufak tefek olaylar...haliyle birikince ve de yorulunca eve döndük.
(Bu da benden sizlere gelsin.❣)
Ben, benimkilerin bana şikayet etmeden sorunları çözmesi taraftarıyım. Böyle "arkadaşlarıyla " nasıl iletişim kurmalı? Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız hanımlar?