Bir tane film 🎥🎬👀izledim.

İsmi "kaçık".
Biraz monoton çok yavaş ilerliyor. Bıraksam mı diye düşündüm ama sonunu getirdim.
Yaşanmış bir hikaye gazilik maaşı kesilen eski bir asker bankada banka müdürlerini rehin alıp maaşını istiyor.
Sonu kötü bitti. Ağladım.
Tavsiye etmem.
5 üzerinden 2.5 puan 👉

kavs-i kuzah kavs-i kuzah nasılsın?
Sınavlar nasıl gidiyor ?
Okul ne alemde?
Kan değerlerin ile ilgili gelişme var mı?
İyiyim çok şükür.
Sınavlar online olunca "yardımlaşarak" yaptık🙈
Okula gitmeyince, ben de online ders dinleyemeyince olmayacak bu dönem. Geçsem bari kafasındayım🤷‍♀️

Kana hiç baktırmadım. Buraya yazdığımdan başka bir gelişme yok. Öldüm bittim değilim . Belki ondan😄

Üniversiteden sınıf arkadaşım ve 2 oğluyla, ben ve 2 oğlum bahçeye gittik bugün. Yeme, içme, yürümeli bir gündü. Geldim, uzandım hemen. İyi yorulmuşum.

Hoca ödev vermişti. Sarı kantoron toplayacaktım ama daha açmamışlar. Cumaya kadar açsalar iyi olur.😁

Oğlanlar koca bahçeye sığamadı. 🤦‍♀️ Onun çocuğu çok sinir etti benimkileri. Arkadaş hatırına birşey demedim ama çok da keyif alamadım haliyle.
Mesela ucu sivri, atınca saçında, kıyafetine yapışan otlar var. Bunları koparıp atıyor çocuklara. Benimkiler şikayet etti. Yapma dedi annesi ama O yine alttan alttan yaptı.

Kulağımın dibine gelip sürekli birşey söylüyor anne diye şikayet etti oğlum mesela. Başım ağrıyor diyor. Söyleme, güzelce anlaşın dedim çocuğa. Söylerim diyor. Söylersen bundan sonra annenle tek gelirim bende dedim yumuşak şekilde. Annesi herhangi bir tepki vermedi. ( Normalde agresif bir yapısı var annesinin. Beni rahatsız edecek boyutta değil ama. )

İşte bunun gibi ufak tefek olaylar...haliyle birikince ve de yorulunca eve döndük.
20230507_121341.webp

(Bu da benden sizlere gelsin.❣)

Ben, benimkilerin bana şikayet etmeden sorunları çözmesi taraftarıyım. Böyle "arkadaşlarıyla " nasıl iletişim kurmalı? Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız hanımlar?

benimkilerin bana şikayet etmeden sorunları çözmesi taraftarıyım. Böyle "arkadaşlarıyla " nasıl iletişim kurmalı? Siz benim yerimde olsanız ne
Kendi sorununu çözmesi nasıl çözecek çocuğa yapma demiştir yapmaya devam etmiştir muhtemelen. Ya kavga edecek ya da yetişkinden yardım isteyecek.

Benim oğlum ufak tefek şeyleri sorun etmez pek. Kardeşi vs yok belki ondan. Atıyorum çocuk ona attı bunu oyun olarak görüp oda ona atardı herhalde. 4 sene ilkokul okudu bir kere şikayet etmedi kimseyi. Şimdi ortaokulda da öyle. Pasif bir çocuk sanırım bilemedim.

Bazı çocuklar gerçekten huysuz ve negatif de olabiliyor. Arkadaşın çocuğu belki öyledir bilemedim.

Arkadaşla teke tek buluşma en güzeli ya. Çocuk olunca bende rahat edemiyorum.

Kendi sorununu çözmesi nasıl çözecek çocuğa yapma demiştir yapmaya devam etmiştir muhtemelen. Ya kavga edecek ya da yetişkinden yardım isteyecek.

Benim oğlum ufak tefek şeyleri sorun etmez pek. Kardeşi vs yok belki ondan. Atıyorum çocuk ona attı bunu oyun olarak görüp oda ona atardı herhalde. 4 sene ilkokul okudu bir kere şikayet etmedi kimseyi. Şimdi ortaokulda da öyle. Pasif bir çocuk sanırım bilemedim.

Bazı çocuklar gerçekten huysuz ve negatif de olabiliyor. Arkadaşın çocuğu belki öyledir bilemedim.

Arkadaşla teke tek buluşma en güzeli ya. Çocuk olunca bende rahat edemiyorum.
Aynennn
Çocuklar kaynaşsın, tanışsın diyoruz ama genelde bir yarış halinde oluyorlar erkek çocukları. Öyle olunca da illa bir huzursuzluk çıkıyor 🙄
Ne diyeyim, hayaller ve hayatlar...🤭

Ben oğluma o atıyorsa sana sen de ona at. Ya da o şarkı söylüyorsa sen de söyle dedim. Kafa göz dal diyemeyeceğimize göre...😅

Çocuk, bana göre zor ve zorlayan bir çocuktu. Ki ben çocuklara karşı gerçekten sabırlı insanım. Anlatırım.
Ama diyorsun, uyanıyorsun, takmıyor ve o rahatsızlık vermeye devam ediyor.
Her çocuk aynı değil. Anlaştığı çocuklarla buluştururuz artık. Çok da yapacak bir şey yok.

Gecenin bu vaktinde oğlun ödevini eksik yaptığını söylediği için "yapay çevre " yapıyoruz şimdi.
Yapay çevremiz de tren istasyonu. Bitse de dinlensem modundayım.☺

20230507_230514.webp
Bu saatte yapılacak en basit tren istasyonu olabilir😅

Bu da benim ufaklığa yaptığım Nasrettin hoca kavuğu
20230502_152956.webp

Tuvalet kağıdı rulosuna takmış durumdayım 🤣

Sabahtan giremedim sorun bendemi dedim acaba kk giremeyince duş aldım çamaşır yıkadım astım evi temizledim iş yaptım

Back
X