:KK19: :KK200:

Yasak elma daki yorumunu okudum dün.
Diziyi izledim ama senin gibi dikkatli değil.
Eda Ece ne dedi?
Bihter'in saçı maşalı kısmına açıp izlemedim.

Çok dikkatlisin yeminle. 🧿
Gözünden hiç bir detay kaçmıyor.
Ya zaten on saniye sürmüyor o kısım, izlesen keşke. Ağıla bir keçi bırakıyor ismi Halit.
Oradaki dişileri gösterip "bak orada çok güzel bir kız var maşalı olan, onu seç" diyor.
Haykırdım izlerken😂

Günaydın herkese,
Ben de yürüyüş yapcam diye evden çıkıp, üşenip anneme kahvaltıya gittim. neyse bugün de böyle olsun, akşam yürürüm nasipse.
Dün çiğ börek yaptım, bir de çay koyduk, yeşillikle birlikte yedik. Sonrasında biraz dizi izledim, erken yattım.

Bir tane vardı Sinbo kare waffle .
Çok kurutuyordu.
Onu verdim bırine.
Tost makinesi veya tava kullanıyorum.
Tarif verir misin? Benim kız da çok seviyor waffle, ama evde denemedik hiç, bir ara şoklara hazır hamuru geliyordu, onlardan alıp yapmıştık, güzel olduydu. Geçenlerde airfryde sufle yaptım, o da hoşumuza gitti.

Günaydın herkese,
Ben de yürüyüş yapcam diye evden çıkıp, üşenip anneme kahvaltıya gittim. neyse bugün de böyle olsun, akşam yürürüm nasipse.
Dün çiğ börek yaptım, bir de çay koyduk, yeşillikle birlikte yedik. Sonrasında biraz dizi izledim, erken yattım.
En sevdiğim sabah sporu programı. Keşke böyle bir imkanım olsaydı. Bakkala diye çıkıp anneme gitseydim🥰

Ya zaten on saniye sürmüyor o kısım, izlesen keşke. Ağıla bir keçi bırakıyor ismi Halit.
Oradaki dişileri gösterip "bak orada çok güzel bir kız var maşalı olan, onu seç" diyor.
Haykırdım izlerken😂
Yaa 🤣
Senarist yazmıştır kız. Eda oyuncu 🤣

Ender ile rol değişimlerine ben bayılmadım ya. Konuya mı daralmışlar ne. 🤣

Yaa 🤣
Senarist yazmıştır kız. Eda oyuncu 🤣

Ender ile rol değişimlerine ben bayılmadım ya. Konuya mı daralmışlar ne. 🤣
Son iki üç bölüm zaten artık zaman geçirmek için çekiliyor sanırım. Şey sahnesini izledin mi? Tek yürek kampanyası gibi sma hastası çocuklar için gece yapmışlardı otelde.
Telefonda Bursa'dan komşum elli milyar bağışladı diyen Asuman'ı 😂
Çok güldüm orda.

Son iki üç bölüm zaten artık zaman geçirmek için çekiliyor sanırım. Şey sahnesini izledin mi? Tek yürek kampanyası gibi sma hastası çocuklar için gece yapmışlardı otelde.
Telefonda Bursa'dan komşum elli milyar bağışladı diyen Asuman'ı 😂
Çok güldüm orda.
Aynen o da gönderme idi. Eşimle bizde dedik. Çavuşoğlu muydu ona ithafen🤣
Dizi zaten saçmalık ötesi ya 🤣gülmek için izliyoruz🤣

Ya ben Şahika yı özlüyorum ya 🤣kötülerin hasıydı. Hülya filan tırnağı olamaz. Handan da çok salak rolü vermişler güzelim kadına 🤣

Back
X