Çık dışarı biraz hava al.
Gece 11 de uyumaya alışacaktık güya 👻
Para verseler çıkamam girdim yatağıma canım yatağım 🤣 başıma ağrı da girdi zorlarsam uyumamak için kendimi çoğalacak ilaca mahkum olacağım yoksa 🥴 he tabi kaç 11 geçiyor da biz ayakta oluyoruz 🤣🤣👍

Evi güzelce topladım.
Süpürdüm.
Bulaşıklar yıkandı yerleştirdim.
Çamaşır yıkandı kurudu.
Pazara gidip geldim.
Çay keyfi yapıldı.
Meyve keyfi de yapıldı.
Bir bölüm daha dizi izledim.
Sarma malzemesi çıkardım sarma saracağım.

Selam canlar 🌸
Herkese iyi pazarlar

Erkenden kalktım.
Fırına gittim. Çekirdekli simit aldım. Marketten meyve ,sebze aldım.
Eve geldim. Patlıcan kızarttım, yumurta haşladım.
Kahvaltı+kahve+ meyve keyfinden sonra oy kullanmaya gittim. Kendi kimliğim yerine oğlumunkini götürmüşüm. Eve geri döndüm, oğlum kimliği yarı yola kadar getirdi. Tekrar dönüp oy kullandım. Yine markete uğradım.
Kısır malzemesi aldım.
Yeğenimle kısır yaptık, yedik.
Şimdi oğlanı getirdim. O yüzüyor bende KK.

Sizlerde ne var ne yok?
La Vie La Vie
Mikan Mikan
Ozgur87 Ozgur87
Mavi Mucize Mavi Mucize
Aysen012 Aysen012
sekersizcikolata sekersizcikolata
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
Kmsl Hnd Kmsl Hnd

Selam canlar 🌸
Herkese iyi pazarlar

Erkenden kalktım.
Fırına gittim. Çekirdekli simit aldım. Marketten meyve ,sebze aldım.
Eve geldim. Patlıcan kızarttım, yumurta haşladım.
Kahvaltı+kahve+ meyve keyfinden sonra oy kullanmaya gittim. Kendi kimliğim yerine oğlumunkini götürmüşüm. Eve geri döndüm, oğlum kimliği yarı yola kadar getirdi. Tekrar dönüp oy kullandım. Yine markete uğradım.
Kısır malzemesi aldım.
Yeğenimle kısır yaptık, yedik.
Şimdi oğlanı getirdim. O yüzüyor bende KK.

Sizlerde ne var ne yok?
La Vie La Vie
Mikan Mikan
Ozgur87 Ozgur87
Mavi Mucize Mavi Mucize
Aysen012 Aysen012
sekersizcikolata sekersizcikolata
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Beni etiket yapmamışsın ama 😁😁 bende özet geçeyim 🤭
Sekize geliyordu gözümü açtım ne uyuyabildim ne uyanabildim saat dokuza doğru sabah kusmamı yaşadım ilaç içmemiştim gece artık iyiyim diye meğer iyi olmamışım... ona geliyordu yataktan çıkabildim aşırı açtım çorba içtim 😅 sonra annemle eşimle bide tost yedim 🤣 ardından bi duş ve oy kullanmaya yollara düştük 🙆🏼‍♀️ dönerken markete uğradık birşeyler aldık iki gündür canım mısır patlağı istiyordu onu aldım eve geldiğimden beri yiyorum 🤣 onu bıraktım çorbaya dadandım üç kase şimdi bitti 😅🤣
Bugün koku hassasiyeti çok yüksek sanki başa döndüm bulantı koku tiksinti 🥴🥴🥴
Ama habirede yiyesim var çenem durmuyor 😅😅😅

Beni etiket yapmamışsın ama 😁😁 bende özet geçeyim 🤭
Sekize geliyordu gözümü açtım ne uyuyabildim ne uyanabildim saat dokuza doğru sabah kusmamı yaşadım ilaç içmemiştim gece artık iyiyim diye meğer iyi olmamışım... ona geliyordu yataktan çıkabildim aşırı açtım çorba içtim 😅 sonra annemle eşimle bide tost yedim 🤣 ardından bi duş ve oy kullanmaya yollara düştük 🙆🏼‍♀️ dönerken markete uğradık birşeyler aldık iki gündür canım mısır patlağı istiyordu onu aldım eve geldiğimden beri yiyorum 🤣 onu bıraktım çorbaya dadandım üç kase şimdi bitti 😅🤣
Bugün koku hassasiyeti çok yüksek sanki başa döndüm bulantı koku tiksinti 🥴🥴🥴
Ama habirede yiyesim var çenem durmuyor 😅😅😅
Etikete aklıma geldin de.
Diğer tarafta online görünce orda kaynatırız dedim. 🤣Bir de kendimi sanki başka dükkandan müşteri çağıran gibi hissetmek istemedim 🤣
Yoksa cansın. :KK19:
Hoş geldin tekrar.🌸
Ne çorbası içtin 3 tas?
Bende mantar ve domates çorbası yapmam lazım. Dün mantar aldım, evde de domates konservesi çok. Bir de süt içen yok paket açılınca çöpe gidiyor. Çorbalara birer bardak lazım. Kalanı artık kahve ile değerlendireyim.

Geçmiş olsun ya. Çok çektin bulantıdan.
Oğlunda ne kadar sürmüştü?

Etikete aklıma geldin de.
Diğer tarafta online görünce orda kaynatırız dedim. 🤣Bir de kendimi sanki başka dükkandan müşteri çağıran gibi hissetmek istemedim 🤣
Yoksa cansın. :KK19:
Hoş geldin tekrar.🌸
Ne çorbası içtin 3 tas?
Bende mantar ve domates çorbası yapmam lazım. Dün mantar aldım, evde de domates konservesi çok. Bir de süt içen yok paket açılınca çöpe gidiyor. Çorbalara birer bardak lazım. Kalanı artık kahve ile değerlendireyim.

Geçmiş olsun ya. Çok çektin bulantıdan.
Oğlunda ne kadar sürmüştü?
Şaka takıldım merak etme 🤗🤗🤗
Sabah şehriye çorbasıydı o bitti annem yoğurt çorbası yaptı bayada yapmış bıkana kadar içerim artık 🤣
En iyisini yapıyorsun süt bizde kalmıyor hiç oğlum süt canavarı bana çekmiş o konuda bende çok severim 🤗
Domates çorbası da çok içtim dönem gibi değişiyor canımın istedikleri domates çorbası deyince midem kalkıyor şimdi 🤣
Oğlumda daha beterdüm tuvaletten çıkamadım kusmaktan ilaç bile fayda etmezdi arada zofer kullanırdım o zamanlar emedur vardı çok hafifti oda.. prilam elim ayağım şimdi ya baksana bi dün içmedim bugün komalık oldum kaçıyorum herşeyden 😁

Şaka takıldım merak etme 🤗🤗🤗
Sabah şehriye çorbasıydı o bitti annem yoğurt çorbası yaptı bayada yapmış bıkana kadar içerim artık 🤣
En iyisini yapıyorsun süt bizde kalmıyor hiç oğlum süt canavarı bana çekmiş o konuda bende çok severim 🤗
Domates çorbası da çok içtim dönem gibi değişiyor canımın istedikleri domates çorbası deyince midem kalkıyor şimdi 🤣
Oğlumda daha beterdüm tuvaletten çıkamadım kusmaktan ilaç bile fayda etmezdi arada zofer kullanırdım o zamanlar emedur vardı çok hafifti oda.. prilam elim ayağım şimdi ya baksana bi dün içmedim bugün komalık oldum kaçıyorum herşeyden 😁
Geçen burda şehriye çorbası muhabbeti oldu.
Nane koyuyor musunuz?
Bizde gitmiyor kaç senedir yapmıyordum geçen hafta yaptım.

Yoğurt çorbası her türlü güzel oluyor. 😍

Oğlumun alerjisi olabilir süte. Vermiyorum o yüzden.

İwett 🤗 asıl ismim Tümay nasipte kız varsa kızım olursa adını Seray koyacağım 🤗
İkili test yaptıracak mısın?
Cinsiyet ne zaman belli olacak senin?
İnşallah Allah gönlüne göre verir. Sağlıkla gelsin minik. 🙏🧿

Geçen burda şehriye çorbası muhabbeti oldu.
Nane koyuyor musunuz?
Bizde gitmiyor kaç senedir yapmıyordum geçen hafta yaptım.

Yoğurt çorbası her türlü güzel oluyor. 😍

Oğlumun alerjisi olabilir süte. Vermiyorum o yüzden.
Nane maydanoz yoksa koyuyorum ama geçen eşim yaptığında kekik koymuş ona da bayıldım dene bir gün yakışmış kekikde 🤗 geçen kendimi iyi hissettiğimde yaptım bende canım bi istedi yoğurt çorbasını iki gün içtim ondan bakılmıyor evet her türlü gideri var 🤣
İyide sütü vermezsen alerjisi olup olmadığını nerden bileceksin 🤔

İkili test yaptıracak mısın?
Cinsiyet ne zaman belli olacak senin?
İnşallah Allah gönlüne göre verir. Sağlıkla gelsin minik. 🙏🧿
Yok ben o testlere karşıyım ya Allah korusun sağlıkla gelsin tabi ama ya kötü bir haber alırsam aldırabilecek miyim bebeğimi hayır.. e anne karnında müdehale edilip düzelecek bir durumda değil üstelik .. veya hadi aldırmaya karar verdim diyelim ya yanıldılarsa ya sağlıklı bebeğimi aldırırsam ve Allah'ın vermiş olduğu sınavı geçemezsem.. bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı istemiyorum yaptırmak ilk gebeligimde de yaptırmamıştım

Nane maydanoz yoksa koyuyorum ama geçen eşim yaptığında kekik koymuş ona da bayıldım dene bir gün yakışmış kekikde 🤗 geçen kendimi iyi hissettiğimde yaptım bende canım bi istedi yoğurt çorbasını iki gün içtim ondan bakılmıyor evet her türlü gideri var 🤣
İyide sütü vermezsen alerjisi olup olmadığını nerden bileceksin 🤔
Aaa kekik hiç aklıma gelmezdi.
Geçen kızlarla konuştuk.
Mikan Mikan ftemiz ftemiz nane koymuyoruz dedi. Biz de hep koyarız. Ondan sordum. Herkes farklı yapıyor demekki.

Süt içtikten sonra kustu bir kez. Benimki ayda üç ayda bir kusar. Ya süt ürünü yemiştir. Ya kakao çikolata tarzı yemiştir.Bazen alerjisi azar. Geçen hafta işte süt ile keloks yedi kakaolu kurabiye yedi biraz çikolata hasta oldu mesela.

Aaa kekik hiç aklıma gelmezdi.
Geçen kızlarla konuştuk.
Mikan Mikan ftemiz ftemiz nane koymuyoruz dedi. Biz de hep koyarız. Ondan sordum. Herkes farklı yapıyor demekki.

Süt içtikten sonra kustu bir kez. Benimki ayda üç ayda bir kusar. Ya süt ürünü yemiştir. Ya kakao çikolata tarzı yemiştir.Bazen alerjisi azar. Geçen hafta işte süt ile keloks yedi kakaolu kurabiye yedi biraz çikolata hasta oldu mesela.
Kekik bende düşünmezdim ama işte eşm koymuş nane bulamayınca tesadüf denemiş oldum ve gerçekten bayıldım ama en sevdiğim maydanozludur 🤗

Back
X