Yok sabah 8de gittik sonra annem kayinvalidemler ı kahvaltiya aldim. Herkes burada kullanio. Onlar gidince bi evi sildim🤦🏽‍♀️ esim birakmaya gitmisti hadi die🙈 snrada ikimizse yattik
Mercimek yapicam cnm cekti bise xok koladi aldim iki gundur azicik kisayim
Maydanoz yenio sudem ama xayi odem ixim yapilmio. Hergun bi avuc maydanoz yenebilir faydasida var.
Bende az sonra uyurum kesin annem gitti yalnız kaldım 😭
Mercimekten de tiksindim ben 😁

Amin 🙏 Tümay ım.
İşte bu sebepten 11 senedir bebek için cesaret edemedim. Pandemiden beri istiyoruz. Onda da aşıydı şuydu buydu erteledik. Derken dış vs. Bu seneye kısmetmiş.
Hayirli vakti buymus kuzum hic ole dusunme

Maşallah sanaaaaa ben mutfağa zor giriyorum 🥴🤣
Eşine kitlersin işte iyi tarafından bak.
Bende sabah patlıcan kızartırken biraz rahatsız oldum.

Ya midemde sürekli kazıntı var. Yemekten kalkınca bile aç gibiyim.

Kan ve folic ı aç karnına alıyorum onlardan olabilir.

Ac nie iciosun ki

Bende açım hep yalnız değilsin 🤭 bazende bi şiş oluyorum boğazımdan çıkacak gibi halbuki çok yememiş oluyorum öyle zamanlarda çok enteresan

Eşim mahvoldu şu süreçte iki gündür annem vardı hafta sonları genelde bende oluyor eşim dinleniyor 😅

Hayirli vakti buymus kuzum hic ole dusunme
Yaa eşim yıllardır istiyor. Ben hep bir bahaneyle kaçıyordum. Yok dişimi tedavi ettireyim hamilelikte ağrır filan. Baya adamı oyaladım korkumdan haberi yok. Pandemi de o pimpirik hamileler için zor geçer diye 2 sene de aşı bekledik. 1 sene olmadı. Dış oldu. 6 ay iğnenin etkisi dedik. Derken hsg derken ameliyat. Ameliyat sonrası bekleme.

Dediğin gibi hayırlısı böyle imiş. 🧿
Sağlıklı olsun da. 🙏
Bu sayede sizlerle tanıştım. 😍

Slmlar 🌺 sabah geç kalktım. Eşim kızı aldı 9 a kadar uyudum çok şükür 🤭
Kahvaltı yaptık. Kahve keyfi yapıldı. Ortalığı toparladım lavabo WCleri yıkadım. Oğlanlarla ıslak kek yaptık. Şimdi çay kek keyfi yapıyorum.
Özledim Mikan Mikan 🧡
İyi mi çocuklar?
Kısırı yaptım sonunda. 😋

Yaa eşim yıllardır istiyor. Ben hep bir bahaneyle kaçıyordum. Yok dişimi tedavi ettireyim hamilelikte ağrır filan. Baya adamı oyaladım korkumdan haberi yok. Pandemi de o pimpirik hamileler için zor geçer diye 2 sene de aşı bekledik. 1 sene olmadı. Dış oldu. 6 ay iğnenin etkisi dedik. Derken hsg derken ameliyat. Ameliyat sonrası bekleme.

Dediğin gibi hayırlısı böyle imiş. 🧿
Sağlıklı olsun da. 🙏
Bu sayede sizlerle tanıştım. 😍
Eveeett cok guzel oldu gercekten💕💕💕
Hakli olarak cekinmissin ama simdi baya bi ara olmus tumayin da ole. Bastan baslicaksiniz herseye.
Ben gariban basima neler gelicek bilmiorum da

Yok ya cok arastirdim cok ciddi riskleri var m rna nin allah esirgesin herkesde onu yaptirdi
Ben yaptırmadım eşimde bi tanesini iş yeri yüzünden yaptırdı.. ben avm çalışanıydım zorla yaptırılan dönemlerde bi bana baskı yapamadılar haklarımı biliyordum bilinçliydim müdürler ne diller döktüler bana ama yemedi 😁🤣 çevremde herkese dil döktüm koşarak gidip yaptırdılar dinletemedim laf kimseye 😞 bütün aşılar aynı yavrum araştırsan ne olur yazılanları kim yazıyor aşıyı çıkaranlar kötüler mi sence ? Hani o Türk kökenli Almanlar aşıyı çıkaranlar şimdi Almanya da dava açılıyor onlara TV lerden düşmüyorlardı şimdi korkak gibi saklanıyorlar

Acıma ya 🤣kocaya acınmaz.
KV nin bir lafı var :"Acıma acınacak hale düşersin ".🤣🤣🤣
Kız çok çabalıyor valla işten geliyor direk mutfağa giriyor bazen iki saat çıkamıyor 😁 ilk zamanlar aynı anda ev işi de yapardı öyle yoruldu ki şimdi yapamıyor 🤣

Ben yaptırmadım eşimde bi tanesini iş yeri yüzünden yaptırdı.. ben avm çalışanıydım zorla yaptırılan dönemlerde bi bana baskı yapamadılar haklarımı biliyordum bilinçliydim müdürler ne diller döktüler bana ama yemedi 😁🤣 çevremde herkese dil döktüm koşarak gidip yaptırdılar dinletemedim laf kimseye 😞 bütün aşılar aynı yavrum araştırsan ne olur yazılanları kim yazıyor aşıyı çıkaranlar kötüler mi sence ? Hani o Türk kökenli Almanlar aşıyı çıkaranlar şimdi Almanya da dava açılıyor onlara TV lerden düşmüyorlardı şimdi korkak gibi saklanıyorlar
Yani soyle sinovac dedigin hafifletilmis virus blabla zaten bi korumasi olmadi vucutta asisan 3 hafta sonra antikor baktirdim felaket dusuktu
Ama mrna yanio biontec kimbilir insanlara ne zerk ettiler hic mi hic guvenmiyorum o iki turk tipe de
İngiltereye kactilar biliyosun o davalardan etkilenmemek icin
Kalp pihti bagisiklik sorunlari kanser patlamasi herseyi tetiklio
Nebilym

Kız çok çabalıyor valla işten geliyor direk mutfağa giriyor bazen iki saat çıkamıyor 😁 ilk zamanlar aynı anda ev işi de yapardı öyle yoruldu ki şimdi yapamıyor 🤣
Bak sanslisin esim asla yemek yapmaz temizlik yapar tahminimce ama yemek asla yani😂

Benim esim evden yemeye okdr zor alisti ki anlatamam. Sebze icin inekmiyim ben nie sebze yiyim dio🤦🏽‍♀️
Benimki evde sebze varsa tokum derdi et varsa yemek yerdi. Ama bende sebze delisi değilim işte.
Yaa aşı oldunuz muuu 😞😞
Ben 3 doz biontec oldum.
Ac nie iciosun ki
Kan aç zaten.
Folic de yemekten 2 saat sonra filan yine aç olmak lazım.
Unutuyorum öyle olunca bir de ağzım hiç boş durmuyor. 2 saat ara zor yani

Gece sabaha karşı wc ye kalkınca kan içiyorum. Tekrar yatıyorum. Bir kaç saat sonra uyanınca da folic. O arada kahvaltı hazırlıyorum. Kahvaltıdan sonra da magnezyum.

Eveeett cok guzel oldu gercekten💕💕💕
Hakli olarak cekinmissin ama simdi baya bi ara olmus tumayin da ole. Bastan baslicaksiniz herseye.
Ben gariban basima neler gelicek bilmiorum da
Valla çocukların büyümüş olması çok iyi bak hafta sonu oğlum teyzesine gitti annemin geleceğinden haberi yoktu gitmem dedi sana kim bakacak dedim ananen geliyor tamam o zaman giderim dedi .. bugünde konuştuk dedim ananen gidiyor e dedi sen ne olacaksın sana kim bakacak dedim idare ederim ben yarın erken gelecekmiş sıpa büyüdüde bana bakıyor 🤭🤗🤗🤗

Back
X