Ben esimden 1-2 yudum aliyorum cok canim cekince

Bende once kim bu dedim😂😂

O ben iste😂cil beyaz ten kizil sac 😂
Ben bile alışamadım ya 🤣
Çilliler ayrı sevimli oluyor ya.
Ama sadece yanak bölgesi olacak.

Bir arkadaşım vardı yüzü komple çildi. Alın vs.

Ben bile alışamadım ya 🤣
Çilliler ayrı sevimli oluyor ya.
Ama sadece yanak bölgesi olacak.

Bir arkadaşım vardı yüzü komple çildi. Alın vs.
Bnm ki dogal instagram filtresi😂🙈 yani guldugume bakma cidden ole

6 ay az be.
Burcun neydi kız?

Benim ohooo kızıldan sonra bir kez sadece röfle deneyimim oldu. Sonra fındık kabuğu filan yıllardır o tonlar arası bal köpüğü filan gezer dururum. Bir ara kahve denedim ama yakışmadı. Koyu gitmiyor bana.
Burcum oğlak benim ama bazı şeylerde tutmuyor burcum 🤣 nasıl desem böyle aynaya bakınca eğer kendimi farklı görmek istiyorsam hemen değiştirmem gerekir bunalıma giriyorum sonra 😅 sarıda da uzun kullanmamın sebebi zaten en fazla beş ayda bir açıp dipten uca sarı olmam.. uzadıkça farklı saç stiline dönüyor farklılaşıyor ben cilada kullanmıyorum dip boyada yapmıyorum o yüzden temiz sarı ve dip rengim olarak kalıyor iyi oluyor ama normal boyada dipler gelince en fazla iki kere daha aynı renk hoşuma gidiyor hee bide seneler önce en uzun kullandığım renk kızıldı her rengini kullandım koyu kızıldan kırmızıya kadar üst üste uzun kullanınca oturuyor kızıl zaten anca oturmuştu bi daha yakalayamadım o renkleri 😁 röfleyi sevmedin mi koyu gitmiyorsa sana da sarı yakışır o zaman

Burcum oğlak benim ama bazı şeylerde tutmuyor burcum 🤣 nasıl desem böyle aynaya bakınca eğer kendimi farklı görmek istiyorsam hemen değiştirmem gerekir bunalıma giriyorum sonra 😅 sarıda da uzun kullanmamın sebebi zaten en fazla beş ayda bir açıp dipten uca sarı olmam.. uzadıkça farklı saç stiline dönüyor farklılaşıyor ben cilada kullanmıyorum dip boyada yapmıyorum o yüzden temiz sarı ve dip rengim olarak kalıyor iyi oluyor ama normal boyada dipler gelince en fazla iki kere daha aynı renk hoşuma gidiyor hee bide seneler önce en uzun kullandığım renk kızıldı her rengini kullandım koyu kızıldan kırmızıya kadar üst üste uzun kullanınca oturuyor kızıl zaten anca oturmuştu bi daha yakalayamadım o renkleri 😁 röfleyi sevmedin mi koyu gitmiyorsa sana da sarı yakışır o zaman
Çok makyaj yapan biri değilim.
Bir de iriyim haliyle kilo da çıtı pıtı değilim.
Sarı daha olgun gösterdi.
Zaten yaşımı ve üstünü gösteriyorum.
Öyle minyon filan hiç olmadım.

Kilo verince yaşım daha da ortaya çıktı ya.
Yüzüm indi ona çok üzülüyorum.

Kilo vermeyi gerektirecek kadar kilo almasaydım keşke eskiden.

Saat 3'ten sonra temizlik yapmaya başladım.
İşim saat 9 civarında bitti.
Sonra yemeğimi yiyip poğaça hamuru yoğurdum. Ardından çay demledim, şimdi poğaçalar pişiyor ve çayımı içip Seksenler'i izliyorum. ☺️

Hahahah artik degil. Ama gencken evet vallahi cok guzeldim. Kac ajanstan teklif geldi. Karsida oturuduk caddede fanlarim vsrdi fln😂
Ama artik degilim ne yalan soliym
Hadi ya 😋ağzımın suyu aktı resmen 🤣hiç şöyle güzel olamadım ya 🤣

Ahhh anne ahh ahh genetik ahh 🤣🤣🤣

Yasla aldik bacim. Uaoicsk bisi yok. Sende dogum da var. Ben 173um eskiden 53kg dum mangodan. Xs giyerdim🙈ya simdi ahahahahahah iki gundur ev esorfmanlarimda olmuo gobek cikti😂

Sonra yemeğimi yiyip poğaça hamuru yoğurdum. Ardından çay demledim, şimdi poğaçalar pişiyor ve çayımı içip Seksenler'i izliyorum. ☺️
Eşin işten mi gelecek?
Yine vır vır etmesin bana kilo aldırcan diye.

Benimki dışarı çıkarken arkasından baktım göbek ayrı fırlamış toto ayrı kot oturmuş 🤣🤣🤣heyy yavrum hey dedim 😁

Hadi ya 😋ağzımın suyu aktı resmen 🤣hiç şöyle güzel olamadım ya 🤣

Ahhh anne ahh ahh genetik ahh 🤣🤣🤣
Allah cirkin sansi versin be bacim. Okdr zor seyler yasadim ki hele ki babamin vefati… guzellik gecici. Cok bi faydasini gormedim

Eşin işten mi gelecek?
Yine vır vır etmesin bana kilo aldırcan diye.

Benimki dışarı çıkarken arkasından baktım göbek ayrı fırlamış toto ayrı kot oturmuş 🤣🤣🤣heyy yavrum hey dedim 😁
Ahahhahaa valla o kısmı artık hiç düşünmüyorum.
Bir Erzurum atasözü der ki;
"Sevirse sevsin, sevmirse çok da talaşımaydı."
Telefon edip ne yapıyorsun dediğinde "poğaça yapıyorum" dedim. Çok sevindi ama tabii yedikten sonra gene yapar yapacağını. 😂

Yasla aldik bacim. Uaoicsk bisi yok. Sende dogum da var. Ben 173um eskiden 53kg dum mangodan. Xs giyerdim🙈ya simdi ahahahahahah iki gundur ev esorfmanlarimda olmuo gobek cikti😂
Yaa ben ünv de bile 71 boya 68 kiloydum. Şişman değildim ama basenim totom vardı baya.

Kemik yapısı sanırım. Hiç 53 kilo olmadım mesela nasıl olunur bilmem. Belki lisede oda tartı yoktu ki kilo mu bileyim. O zaman bazen yoktu. Pantolonumu hatırlıyorum kibardı yani.

Seni çok iyi anlıyorum evet sarıda özellikle röfle klasik bir görünüm veriyor ve daha büyük gösteriyor yaşı benim saçlar röfleyken beni 35 sanan bile olmuştu ki yaşım daha 23 tü o zaman 😁🤣🤣🤣 kilo sana yakışıyor o zaman kimisine zayıflık yakışmaz kimisine kilo yakışmaz hele yüzden veriyorsa insan vucuttan önce çökmüş gibi oluyor aslında bende öyleyim hep ideal kilom bana göre 55tir ama yüzüme göre 60 üstü yani şuanki hamile halim aslında 🤣🤣🤣 bende minyon değilim yalnız değilsin bacım 🤣 ama sarı bi daha düşünürsen eğer röfleden uzak dur ya ombre uaptoruyada komple açtır çünkü ombre ve komple açtırmak spor bir hava veriyor

Hahahah artik degil. Ama gencken evet vallahi cok guzeldim. Kac ajanstan teklif geldi. Karsida oturuduk caddede fanlarim vsrdi fln😂
Ama artik degilim ne yalan soliym
Cadde derken cadde kızımıydın yoksa 😁🤣🤣

Ah muhteşem ev hanımlığı maşallah ☺️

Şimdi kaçsın 55 mi 🤣🤣🤣

Allah cirkin sansi versin be bacim. Okdr zor seyler yasadim ki hele ki babamin vefati… guzellik gecici. Cok bi faydasini gormedim
Füze atsaydın kız 🤣çirkinlikten şans göremedim valla.
Baba ölümü dersen 16 yaşında tattım bilirim 22 sene oldu dile kolay.
Ahahhahaa valla o kısmı artık hiç düşünmüyorum.
Bir Erzurum atasözü der ki;
"Sevirse sevsin, sevmirse çok da talaşımaydı."
Telefon edip ne yapıyorsun dediğinde "poğaça yapıyorum" dedim. Çok sevindi ama tabii yedikten sonra gene yapar yapacağını. 😂
Talaşım ne kız 🤣

Back
X