• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ye kadar iş mi yapılır ya 😢

Geçmiş olsun miniğe

Beslenme aldı başını gitti ben de toparlayamıyorum
Ah balım ya küçük saniyede yerle bir ediyor her yeri işler birikiyor o uyuyunca daha rahat yapabiliyorum
Uyanıkken sürekli suyla oynuyor ya banyoda ya mutfakta sürekli üst değişmekten gına geldi
Belki de ondan hasta oldu üstü sürekli islaniyordu

Bugün neler yaptım ?
Oyalanmadim çocuğu alıp direk eve geldim
Pellini mantı vardı onu pişirdim yedik
Sonra akşam üstü büyük geldi o da yedi
Gece aciktik hemen mayalı hamur yoğurdum sucuklu kaşarlı gözleme yaptım yedik
Şimdi de sarma pisirecegim yarına hazırlık küçük baya seviyor sarmayı

Selam canlar 🩷
Erken geldim bugün
Önce ATM den para çektim
Marketten mısır ve sucuk aldım
3 büyük dikdörtgen tepsi pizza yaptım
Akşama pizza yedik
Yarına da götürür bizi rahat

Selam canlar 🩷
Bugün gelirken kanat aldım onu kizarttim
Küçükle epey bir boyama yaptık
Büyüğün testlerinin cevap anahtarlarına baktım
Kucuge dut kaynattim

Selam canlar 🩷
Sabah 9 da küçük uyandı
Hemen kahvaltı hazırladım
Ona sade yumurta kendime sucuklu yumurta
Patates kızartması
Köy domatesi kahvaltılık
Boğazı sanırım tahriş olmuş pek yemedi istahsizdi

Arada bir saat büyüğün yapamadığı sorulara baktık

Öğlen bebeği uyuttum.
2 gibi mutfağa girdim
Ezogelin çorbası ilikli kemik sulu,tel şehriyeli ilikli kemik sulu pilav ,köfte kizarttim ,sarma pişirdim.
Yemek bulaşık derken 5 i geçti mutfaktan çıkmam
Çay demledim
Cevizli sucuk,kuru üzüm eşliğinde çay keyfimi yapıyorum
Büyük çikolata 🍫 eşliğinde soru çözüyor
Küçük de çikolatalı ekmek istedi onu kemiriyor
Herkes kendi aleminde takiliyor
Salı sabahına kadar bitirmem gereken kitabım var daha bastayim inşallah bu gece oğlumu uyuyunca okuyayım

Dün boya kalemi getirdim küçüğe bir kalemlik dolusu nerden bileceğim böyle yapacağını sen al eline üç dört tane birden duvarı bir güzel haşat et.
Duvar silmek de çok vaktimi alıyor geçen hafta doğum günü için sildigimde azıcık bir yere bile epey ugrastirmisti.

Selam canlar 🩷
Sabah 9 da küçük uyandı
Hemen kahvaltı hazırladım
Ona sade yumurta kendime sucuklu yumurta
Patates kızartması
Köy domatesi kahvaltılık
Boğazı sanırım tahriş olmuş pek yemedi istahsizdi

Arada bir saat büyüğün yapamadığı sorulara baktık

Öğlen bebeği uyuttum.
2 gibi mutfağa girdim
Ezogelin çorbası ilikli kemik sulu,tel şehriyeli ilikli kemik sulu pilav ,köfte kizarttim ,sarma pişirdim.
Yemek bulaşık derken 5 i geçti mutfaktan çıkmam
Çay demledim
Cevizli sucuk,kuru üzüm eşliğinde çay keyfimi yapıyorum
Büyük çikolata 🍫 eşliğinde soru çözüyor
Küçük de çikolatalı ekmek istedi onu kemiriyor
Herkes kendi aleminde takiliyor
Salı sabahına kadar bitirmem gereken kitabım var daha bastayim inşallah bu gece oğlumu uyuyunca okuyayım
Offf menüler yine şahane, böyle yemekler yapıp yemeden nasıl durabilir ki insan

Offf menüler yine şahane, böyle yemekler yapıp yemeden nasıl durabilir ki insan
Valla balım kendim çalıp kendim oynuyom
Küçük hasta pek yiyemiyor buyukte yemek seciyor
Çorba sarma pilav kaldı oylece
Artık ev sahibine çorba ile sarma götürdüm biraz sıcak sıcak
Sadece köfte bitti yemekler de çöpe gidiyor yapıyorum ama

Dut kurusu kaynattim onu iciyirum şimdi
Kilom 90.9 olmuş
Diyet modunda değilim ama biraz hareket vs lazım sanırım
Şu an önceliğim büyüğün sınav senesi ona ders çalıştırmak
Kucugunde sağlığına dikkat etmek
Huni takmadan gezersem iyidir

Bugün neler yaptım ?
Oyalanmadim çocuğu alıp direk eve geldim
Pellini mantı vardı onu pişirdim yedik
Sonra akşam üstü büyük geldi o da yedi
Gece aciktik hemen mayalı hamur yoğurdum sucuklu kaşarlı gözleme yaptım yedik
Şimdi de sarma pisirecegim yarına hazırlık küçük baya seviyor sarmayı
ay maşallah ya, gece hamur açıp gözlememi yaptın:KK53: valla gündüz bile benim için bi meseledir o hamur yapıp gözleme yapmak, ama canım da çekmiyor desem yalan olur, annemi çağırıp, bi ara yapmak istiyorum.

Dut kurusu kaynattim onu iciyirum şimdi
Kilom 90.9 olmuş
Diyet modunda değilim ama biraz hareket vs lazım sanırım
Şu an önceliğim büyüğün sınav senesi ona ders çalıştırmak
Kucugunde sağlığına dikkat etmek
Huni takmadan gezersem iyidir
Boy kaçtı canım? Menülerine yeşillik eklemeyi düşünebilirsin belki, bir de karbonhidrat ağırlıklı menülerin sanki? Aslında en güzeli, haftalık menü hazırlayıp, alışverişini yaptın mı, gerisi geliyor, mesele harekete geçmekte:KK76:

Selam kızlar, kimse yazmamış. İyisinizdir inşallah, bugün burda hava bulutlu. Sabah 5,30 gibi uyandım, uyku tutmadı, ben de mutfağı toparladım, çamaşır katladım, 7 gibi de yürüyüşe çıktım, dönüşte ıspanağım vardı, bir kısmını haşladım, bir kısmını da pirinçli yemek yaptım, işe geldim. Akşama yemeğim hazır.
Dizi öneriniz var mı? Komedi tarzı ve yerli olabilir.

Netflixte metruk adamı izledim, bayağı hoşuma gitti. Gelmemişsin, iyisindir umarım. Herkese hayırlı geceler🤲

ay maşallah ya, gece hamur açıp gözlememi yaptın:KK53: valla gündüz bile benim için bi meseledir o hamur yapıp gözleme yapmak, ama canım da çekmiyor desem yalan olur, annemi çağırıp, bi ara yapmak istiyorum.
Ahh gece gündüz farketmiyor bir ürün ortaya çıkarmak bana acaip gurur veriyor ve tabi yiyince de aşırı mutlu oluyorum
Önceki gece de yine mayalı hamur yaptım aynı hamurdan pizza poğaça sakallı poğaça bir de pizza malzemesini poğaçanin içine koydum dışardan top gibi boş poğaça görünümlü öyle lezzetli olmuştu ki onca emeğime degdi
Boy kaçtı canım? Menülerine yeşillik eklemeyi düşünebilirsin belki, bir de karbonhidrat ağırlıklı menülerin sanki? Aslında en güzeli, haftalık menü hazırlayıp, alışverişini yaptın mı, gerisi geliyor, mesele harekete geçmekte:KK76:
Boy 171 cm
Aynen sebze yok salata yok
Et ve hamur yemeklerim hep

Selam kızlar,
Yeni bir hafta güzellikler getirsin inşallah.
Herkese kolaylıklar diliyorum.
Amin canım ben haftaya hızlı başladım anlatacağım birazdan
Selam kızlar, kimse yazmamış. İyisinizdir inşallah, bugün burda hava bulutlu. Sabah 5,30 gibi uyandım, uyku tutmadı, ben de mutfağı toparladım, çamaşır katladım, 7 gibi de yürüyüşe çıktım, dönüşte ıspanağım vardı, bir kısmını haşladım, bir kısmını da pirinçli yemek yaptım, işe geldim. Akşama yemeğim hazır.
Dizi öneriniz var mı? Komedi tarzı ve yerli olabilir.
Afiyet olsun
İş yerinde arkadaşlar
Gibi ve prens dizilerini önerdi uzun zamandır dizi film izlemiyorum inşallah ben de başlarım artık rutine biner
Netflixte metruk adamı izledim, bayağı hoşuma gitti. Gelmemişsin, iyisindir umarım. Herkese hayırlı geceler🤲
İyiyim canım yoğunluktan fazla fırsat bulamıyorum

Selam canlar 🩷
Cumhuriyet Bayramı'miz kutlu olsun 🇹🇷
Haftaya çok enteresan başladım
İş yerinden kankam yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen haksız yere bana herkesin içinde bağırdı çağırdı kendini haklı sanıyor
Kal geldi cevap veremedim bile duygularımı mesajla ifade ettim yine anlamamis safim benim.
Sonra eve geldi ama ben öyle zoruma gittiki saatlerce ağladım
Oturdu bir kez daha anlattım çünkü mesajda anlamamış haksız olduğunu bana cevapları üstten üsttendi cunki sonra da uzun bir süre o da ağladı .
Ben büyük oranda bitirdim.Sol yanım gibi biri her anında yanımda ama çok da saf biri gecen sene büyük bir yamugu oldu yine safligindan bu ikinci ben artık sinir çizip mesafe koyacağım bir süre .
Herkesin içinde ertesi gün özür vs diledi ama yok yani çok zoruma gitti rahat 7 saat ağladım .

Neyse salı oldu arkadaşlarla yeni acilan bir yere yemeğe gittik yemek kötüydü ama muhabbet vs güzeldi özlemişim bu arkadaş da geldi yokmuş gibi davrandım sadece ✌️

Bugün de törenden sonra evde geçirdim vaktimi
Çamaşır yıkadım bir posta astım
Evi supurdum ,topladım

Küçük hasta antibiyotik başladık iyice kötüye gitti hafta sonundan sonra boğazı kızarmış bir şey yiyemiyor rahat 1-1.5 kilo verdi süzüldü resmen kemikleri geliyor elime balgamı geçsin boğaz ağrısı geçsin rahatlar inşallah

Saçımı istediğim bir renge boyadım çok güzel oldu ben çok beğendim bakım yağı daha düzenli sürmeye başladım daha fazla yipranmasin diye

Son düzenleme:
Reglim 4 gün erken geldi iyice sapıttı gerçekten
Yazdan bronzlugum geçmedi daha lazerde kolum yandı hala yanık izleri duruyor tenim hala açılmadı biraz daha açılsın diye bekliyorum lazeri bir ay atladım yaptırmadım artık ara tatilde gidip yaptırırım.

Oğlumu kursa yazdırdım
Hafta sonları gidip gelecek artık
Ordan 8 tane kitap istemisler iki tane de ben ekledim.
On tane kitap siparişi verdim .
Hayırla sağlıkla çözsün de inşallah güzel bir yer kazanır

Back
X