• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de bugün baya bir şey yaptım galiba🤣
Sabah eşim fırına gitti simit almış iki simit yedim🙈
Yemek olarak paça çorbası kuru fasülye pilav salata ve turşu vardı
Muzlu rulo pasta yaptım
Yarına beslenme için ıspanaklı börek pişirdim

Eşim çalıştı oğlum da biraz ders biraz basket öyle gün geçirdi
Sadece yatak odasının olduğu katı süpürdüm
Hasta kedi bakıyordum o iyi oldu çok şükür ona çok sevindim
Bahçeye çıkıp biraz onlarla oynadım🙈
Maşallah balım bende bir tek kendimi hamarat sanıyorum
Paça bile yapmışsın ev kokmuyor mu nerde yaptın ?
Davlumbaz iyi çekiyor mu ablamlarin binada kim ne pisirse bütün binada kokuyor
Bizim de böreğin artanini sarmanin artanini yarın götürürüz
Haftada bir gün çok yemek yapmak diğer günleri kurtarıyor iyi oluyor

Ben de bugün baya bir şey yaptım galiba🤣
Sabah eşim fırına gitti simit almış iki simit yedim🙈
Yemek olarak paça çorbası kuru fasülye pilav salata ve turşu vardı
Muzlu rulo pasta yaptım
Yarına beslenme için ıspanaklı börek pişirdim

Eşim çalıştı oğlum da biraz ders biraz basket öyle gün geçirdi
Sadece yatak odasının olduğu katı süpürdüm
Hasta kedi bakıyordum o iyi oldu çok şükür ona çok sevindim
Bahçeye çıkıp biraz onlarla oynadım🙈
Maşallah balım iki simit nasıl yedin spor sonrası çok mu açtın geç saatte kahvaltıyı yaptın hem öğlen hem sabah yerine mi geçti

Herkese selam ❤️
geç uyandım bugün, kahvaltı ettik. Nevresim değiştim bu işi hep pazarları yapıyorum niyeyse. Evi supurdum lavabo tuvalet temizlemece günlük. Sonra annemleri kahveye çağırdım kahve muhabbet. Onları yolculayinca eşimle dün eve kurulan mutfak dolabını anca temizleyebildik. O sırada komşum sıcacık börek ve mercimek köftesi yapıp getirdi, azicik onları atıştırdık. İki saat kadar bilgisayarda işlerimizi toparladık akşam olmuş zaten. Yuruyerek sahile inip yemek yedik eve döndük, günlük yürüyüş de çıkmış oldu aradan🫠 şimdi banyo zamanı ve kapanış. Kanepeye devrileceğim anı bekliyorum 🥹🥹

Maşallah balım bende bir tek kendimi hamarat sanıyorum
Paça bile yapmışsın ev kokmuyor mu nerde yaptın ?
Davlumbaz iyi çekiyor mu ablamlarin binada kim ne pisirse bütün binada kokuyor
Bizim de böreğin artanini sarmanin artanini yarın götürürüz
Haftada bir gün çok yemek yapmak diğer günleri kurtarıyor iyi oluyor
Davlumbaz evet iyi çekiyor bütün cam ve pencereleri de açıyorum🙈

Ayakları ağrıyor eşimin bol bol yapıyorum o içsin diye
Beslenme şart dışardan bir şey yenecek gibi değil
Zaten hiç sağlıklı gelmezdi bu zehirlenme olaylarından sonra iyice korkar olduk

Dün çalıkuşunu bitirdim ondan önceki gün yılkı atı
Beyaz gemi de bitti hepsi çok güzeldi
Yılki atını bende okudum güzeldi
Ama beyaz gemiye bayilmadim ya
Kitaplar konusunda artık ne bekliyorum bilmiyorum kolay kolay beğenmiyorum

Supurgemin başlığı daha doğrusu teleskopik borusu yanlış gelmis uymadı iade edip tekrar sipariş verdim
Evi el süpürgesiyle alıyorum mecbur
Persembe gelecek sanırım
Beyazlar yıkanıyor 44 dk si kaldı
Sonra bir tur daha siyahları atacam oğlum James Bond gibi anca siyah giyiyor habire siyah çamaşır

Herkese selam ❤️
geç uyandım bugün, kahvaltı ettik. Nevresim değiştim bu işi hep pazarları yapıyorum niyeyse. Evi supurdum lavabo tuvalet temizlemece günlük. Sonra annemleri kahveye çağırdım kahve muhabbet. Onları yolculayinca eşimle dün eve kurulan mutfak dolabını anca temizleyebildik. O sırada komşum sıcacık börek ve mercimek köftesi yapıp getirdi, azicik onları atıştırdık. İki saat kadar bilgisayarda işlerimizi toparladık akşam olmuş zaten. Yuruyerek sahile inip yemek yedik eve döndük, günlük yürüyüş de çıkmış oldu aradan🫠 şimdi banyo zamanı ve kapanış. Kanepeye devrileceğim anı bekliyorum 🥹🥹
Güzel bir pazar olmuş 👌
Davlumbaz evet iyi çekiyor bütün cam ve pencereleri de açıyorum🙈

Ayakları ağrıyor eşimin bol bol yapıyorum o içsin diye
Beslenme şart dışardan bir şey yenecek gibi değil
Zaten hiç sağlıklı gelmezdi bu zehirlenme olaylarından sonra iyice korkar olduk
Ay ne kadar fazla imiş heryerde ihmal dolu
Kesinlikle herşey evde ve organik olacak
Yaa ben çok severim geç de yapmadım kahvaltı ama yerim yani 2 değil 3-4 bile yerim ama tuttum kendimi
Ben işte iki poğaça yiyorum kahvaltıda arkadaşlar ikisini de yiyebilecek mısın diyor 😅yanına kahvaltılık da yedin mi
Ay eski oturduğumuz yerde simitçi vardı simitleri efsaneydi 2 km yürüyüp ordan alırdım simiti
Çocuğun ölümü beni çok etkiledi
Böyle beklemiyordum güzel son bekliyordum ondan beğendim belki de🤷‍♀️
Geçen sene okudum ikisini de

Herkese selam ❤️
Sizi tanıyabilir miyiz?

Güzel bir pazar olmuş 👌

Ay ne kadar fazla imiş heryerde ihmal dolu
Kesinlikle herşey evde ve organik olacak

Ben işte iki poğaça yiyorum kahvaltıda arkadaşlar ikisini de yiyebilecek mısın diyor 😅yanına kahvaltılık da yedin mi
Ay eski oturduğumuz yerde simitçi vardı simitleri efsaneydi 2 km yürüyüp ordan alırdım simiti

Geçen sene okudum ikisini de
Evet yedim yanına ekmek bile yedim 3-4 dilim😬

Sizi tanıyabilir miyiz?
Ay seve seve😍 32 yaşındayım mimarım ama eşimle bambaşka bir sektörde ortak olarak calisiyoruz. Bir sene oldu foruma üye olalı, tedavi gördüğüm dönemde çok yalnız hissedip açmıştım hesabımı. Aktif olarak da gebelik döneminde çok fayda gördüm buradan. Bu tarz başlıklardan çok keyif alıyorum özellikle. Kitap okumayi severim, naçizane güzel bir kütüphane oluşturdum yıllar içinde. Dizi film de çok kategori ayırt etmeden izlerim, bir yandan da elim boş durmasın modu biseyler örmeye çalışırım 🫠 çok bir yeteneğim yok ama oyalanıyorum iyi geliyor☺️ bu başlığı da yeni görüp yazmak istedim 🩵

Back
X