• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ama yani pazar harcadım.
Bugun yine.
E persembe de harcicam.(lptal ettim gerçi bugünu yasayinca😬)

Haftalık 4-5 harcıyorum neredeyse
Can sıkıcı olmaya basladi
Bes bin sonuçta farklı şeylere harcanıyor değil.
Tatlı kahve yemek. Hiç bişey yani. Evde de yerdik içerdik dıye yıkılıyor insan😬😬😬
Maalesef dışarda yemek içmek, gerçekten artık bir lüks oldu. en basit bi kahve tatlı bile 300-500 yeri geliyor 1000 buluyor, haklısınız. Çalışıyor musun?

Günaydın kızlar,
Sabah öyle bir uyumuşum ki, saat çalmasa geç kalacağım. Neyse kalktım, hızlıca ıspanak-soğan kavurdum, koydum beslenme kabıma, bir de kırmızı pancar-havuç-turp rendeledim, onu da koydum geldim işe. Ama neyse aç gibi hissetmedim, o yüzden şimdi türk kahvesi yaptım içiyorum, acıkınca onları da yerim. 2 ana öğün ve ara öğün şeklinde besleniyorum. İşyerinde kendi imkanımla yemek yiyorum, o yüzden, kahvaltı öğle bir gibi yapınca, bana kolaylık oluyor. akşama da dünden sucuklu kuru fasulye ve pilavım var, bugün rahatım.

Maalesef dışarda yemek içmek, gerçekten artık bir lüks oldu. en basit bi kahve tatlı bile 300-500 yeri geliyor 1000 buluyor, haklısınız. Çalışıyor musun?
Hayır çalışmıyorum.
Ama dukkandan kira gelirim var benim adıma🤗

Selamlar hanımlar ❤️😍
Bugün kalkınca doğru hastaneye gittik eşimle, bir kaç tahlil gösterme işimiz vardı onları halledip döndük. Evim toplu ve temiz, aksama yemeğim de tatlım da var. Ofiste benlik bir iş de yokmuş bugün. Napsam bilemedim oyle bos bos oturuyorum. Utuler vardı biraz onlara mı girişsem, temiz evi de tozlandirmak gelmedi içimden. Cikip yürüsem dedim yağmur başladı🙈 verimsiz bir gün gibi benim için. Kayda değer bir şey yapmayınca o gün huzursuz oluyorum 🫠

Selamlar hanımlar ❤️😍
Bugün kalkınca doğru hastaneye gittik eşimle, bir kaç tahlil gösterme işimiz vardı onları halledip döndük. Evim toplu ve temiz, aksama yemeğim de tatlım da var. Ofiste benlik bir iş de yokmuş bugün. Napsam bilemedim oyle bos bos oturuyorum. Utuler vardı biraz onlara mı girişsem, temiz evi de tozlandirmak gelmedi içimden. Cikip yürüsem dedim yağmur başladı🙈 verimsiz bir gün gibi benim için. Kayda değer bir şey yapmayınca o gün huzursuz oluyorum 🫠
Zaten soğuk...

Ya evleriniz nasıl toplu kalıyor sahi 🥹

Back
X