• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar
Sabah yine uyandım 5:30 oğlum gidecek diye
Nasıl yağmur yağıyor otobüs tramvay sabahın köründe uğraşmasın dedim eşime kalk sen götür🤣🤣
Beraber bıraktık oğlanı yollar boştu küçük bir İstanbul turu attık
Simit aldık gelirken şimdi kahvaltı yaptık

Günaydın kızlar
Sabah yine uyandım 5:30 oğlum gidecek diye
Nasıl yağmur yağıyor otobüs tramvay sabahın köründe uğraşmasın dedim eşime kalk sen götür🤣🤣
Beraber bıraktık oğlanı yollar boştu küçük bir İstanbul turu attık
Simit aldık gelirken şimdi kahvaltı yaptık
Ay iyi yapmışsın
Arabayla gezmeyi ben de severim ya boş boş
Herkese iyi pazarlar 😍
Bugüne 10 üzerinden 2-3 filan başladım, akşama ne olarak kaparım bilinmez günü 😒
İyi pazarlar

Her pazar yayılıp yatacağım diyorum muhakkak başka bir plan ya da iş çıkıyor yapamıyorum 🥲
Kahvaltıya sahile gittik piknik gibi, sonra annemlerle kahve içtik. Ordan market alışverişi, balıkçıya uğradık. Geldim onları yerleştirdim, nevresim değiştirdim. Salata malzemelerini yıkadım ortalığı toparladım. Birazdan da yemek hazırlığına geçerim, yine akşam oldu 🥹
Akşama fırında çipura, yanına baby patates ve salata var💚

ya burda o kadar çok yağmur var ki
Ordaki sahil neresi🙈

Sabahtan beri durmadı
Bizde banyo dolaplarını taktık eşimle alt katın
Dünde Tv ünitesi takmıştık
Eşim elektrikli araba alacaktı onun test sürüşüne gittik
Yemek için balık salata yaptık
Şimdi de oğlanı almaya çıkacağız
Dışarda fena rüzgar var

Ordaki sahil neresi🙈

Sabahtan beri durmadı
Dışarda fena rüzgar var
Tuzla dayım canım ben🩵 akşam burada da yağış başladı tam zamanında eve girmişim.
Bizde de menü aynı ❤️
IMG_9197.webp

Her pazar yayılıp yatacağım diyorum muhakkak başka bir plan ya da iş çıkıyor yapamıyorum 🥲
Kahvaltıya sahile gittik piknik gibi, sonra annemlerle kahve içtik. Ordan market alışverişi, balıkçıya uğradık. Geldim onları yerleştirdim, nevresim değiştirdim. Salata malzemelerini yıkadım ortalığı toparladım. Birazdan da yemek hazırlığına geçerim, yine akşam oldu 🥹
Akşama fırında çipura, yanına baby patates ve salata var💚
Burcun neydi ya maşallah çok duzenlisin 🧿
Ordaki sahil neresi🙈

Sabahtan beri durmadı
Dışarda fena rüzgar var
Yenilik çok güzel ya
Mis evde yeni eşyalar
Hangi marka model alacaksiniz ?
Ya da baktınız
Ben hala alamayanlardanim🤣
Ben kullanmazsam ben de seviyorum 🙈
Yoksa sevmem🤣
Ya otobanda basmayı seviyorum ben sinirliyken de deli gibi sürmeyi severim 😂😂😂.
Ama trafik varsa yağmur vs iş mesai saati başkası sürsün ben telefon kurcalayim🤣
Tuzla dayım canım ben🩵 akşam burada da yağış başladı tam zamanında eve girmişim.
Bizde de menü aynı ❤️Eki Görüntüle 3683057
Salatayı ne güzel dogramissin
Yukselenin ne aceba

Burcun neydi ya maşallah çok duzenlisin 🧿

Yenilik çok güzel ya
Mis evde yeni eşyalar
Hangi marka model alacaksiniz ?
Ya da baktınız
Ben hala alamayanlardanim🤣

Ya otobanda basmayı seviyorum ben sinirliyken de deli gibi sürmeyi severim 😂😂😂.
Ama trafik varsa yağmur vs iş mesai saati başkası sürsün ben telefon kurcalayim🤣

Salatayı ne güzel dogramissin
Yukselenin ne aceba
Teraziyim canım 🩷 yükseleni bilmiyorum malesef, doğum saatimi ailede herkes başka bir şey diyor 🤣 bir ara taktım bulucam diye, doğum yaptığım hastaneye dedim ulassam filan. Cimere yaz dediler. Hastane kapandığı için ve o senelerde bilg kaydı olmadığı için bulunamadı. Yükselenim başak veya terazi o da bence 🤣

Selam kızlar 🩷
Bugün simlumina simlumina taşacak bu denizi merak ettim dün geceden başladım 4.bolume kadar geldim

Sonra öğlen oğlum otobüsü kaçırmış.
Bende hem su doldurmaya gideyim hem dönüşte çocukları alayım diye arkadaşla çıktık gittik
Derken sürpriz yapacaktım güya haber de vermedim
Tam su isi bitecekken oğlumu aramak geldi aklıma zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Arkadaşıma dedim ara diye oda telefonun giriş şifresi pin filan yanlış girmiş telefonu kitledi mi
Neyse bir şekilde çocuklara ulaşmış onlar da otobüse binmiş mi 😂
Neyse artık otobüsün peşine takıldık onlar da durakta ininca aldık onları eve geçtik
İki saat evde puk kodunu bulamadım
Müşteri hizmetlerine ulaşmak ayrı dert zar zor telefonu açtık 😂😂
Sonra akşam yemeğini yedik çorbam pilavım vardı salata ayran yaptım turşu koyduk
Şimdi de bebeği sallıyorum uyusun taşacak bu denize bakicaz sonra da spor yapicaz
Arkadaşım da mutfakta başka dizi izliyor 😂
Oğlum odasında özel derste muhtemelen bitti şimdi oda arkadaşlariyla oyun oynuyordur

Teraziyim canım 🩷 yükseleni bilmiyorum malesef, doğum saatimi ailede herkes başka bir şey diyor 🤣 bir ara taktım bulucam diye, doğum yaptığım hastaneye dedim ulassam filan. Cimere yaz dediler. Hastane kapandığı için ve o senelerde bilg kaydı olmadığı için bulunamadı. Yükselenim başak veya terazi o da bence 🤣
Büyük oğlum terazi
Doğum saati nasıl bu kadar aykırı olabilir
Zaten iki saatte bir yükselen burç degisiyor
Aslında baskın ozellikeirnden kendinde bulabilirsin
Çevrende burçtan anlayan birileri olsa cozerdi 😂.
Bizim ekipte olsan benim kanki seni çoktan cozerdi 😂

Büyük oğlum terazi
Doğum saati nasıl bu kadar aykırı olabilir
Zaten iki saatte bir yükselen burç degisiyor
Aslında baskın ozellikeirnden kendinde bulabilirsin
Çevrende burçtan anlayan birileri olsa cozerdi 😂.
Bizim ekipte olsan benim kanki seni çoktan cozerdi 😂
Annem diyor ki sancıdan saate bakamadım 🤣 ananem diyor ki öğle namazina yakındı dedeni arayıp haber ettim açmadı namazdaymis meğer sjdjdjd. Karadeniz fıkrası gibi herkesin yorumu. Annemin zor ve sıkıntılı bir doğum süreci olmuş malesef, tüm aşı kartlarımı bile saklamış ama doğum belgem yok 🫠
Ben de o yüzden terazi oğlu teraziyim diyorum ahdjdj

Oh koşturmalı bir gün olmuş senin de🩷🤣
sudem34 sudem34 sevdin di mi diziyi oleeeey😬🩷 bir gün herkes taşodeniz fani olacak djfjfj
Evet ya izletiyor
Çok sacma tarafları da var da mantık aramıyorum 😂
HBO Max da sacasapan bir sürü diziyi başlayıp beğenmedim ya onlar şu an aşırı vakit kaybı geliyor
En azından izleniyor
Dijital diziler sırf serbest diye 18 üstü alkol sigara serbest diye sacmalamislar iyice ya
Sırf serbest diye dakika başı küfür filan hiç şık durmuyor küfre karşı olduğum için değil yerine göre evet küfür lazım ama bir dizide tilt oldum ya aşağı yukarı her kelime ....ile başlayıp bitiyor filan
Bu dijitalde ne buluyor insanlar gerçekten
TV dizileri uzun zamandır izlemiyordum
Ama vakit geçsin diye izleniyor yani

Annem diyor ki sancıdan saate bakamadım 🤣 ananem diyor ki öğle namazina yakındı dedeni arayıp haber ettim açmadı namazdaymis meğer sjdjdjd. Karadeniz fıkrası gibi herkesin yorumu. Annemin zor ve sıkıntılı bir doğum süreci olmuş malesef, tüm aşı kartlarımı bile saklamış ama doğum belgem yok 🫠
Ben de o yüzden terazi oğlu teraziyim diyorum ahdjdj
Yani oglen namazını erken mi kildi geç mi ikindiye kadar kaç saat var 😂

Evet ya izletiyor
Çok sacma tarafları da var da mantık aramıyorum 😂
HBO Max da sacasapan bir sürü diziyi başlayıp beğenmedim ya onlar şu an aşırı vakit kaybı geliyor
En azından izleniyor
Dijital diziler sırf serbest diye 18 üstü alkol sigara serbest diye sacmalamislar iyice ya
Sırf serbest diye dakika başı küfür filan hiç şık durmuyor küfre karşı olduğum için değil yerine göre evet küfür lazım ama bir dizide tilt oldum ya aşağı yukarı her kelime ....ile başlayıp bitiyor filan
Bu dijitalde ne buluyor insanlar gerçekten
TV dizileri uzun zamandır izlemiyordum
Ama vakit geçsin diye izleniyor yani
Komediyi kufur etmek zanneden bir güruh var ondandır 😬 yerinde ben de severim kullanırım da ama dediğin çok doğru platform işlerinin çoğu +18.
Diziyi mantık aramadan izlersen harika bir dizi 🤣 akıp gidiyor beni çok iyi oyaladi son bir haftada valla.
Özellikle örgü örerken yemek yaparken ses oluyor bana, tek bir şey yaparsam zaman kaybediyorum gibi hissediyorum gün içinde🫠

Komediyi kufur etmek zanneden bir güruh var ondandır 😬 yerinde ben de severim kullanırım da ama dediğin çok doğru platform işlerinin çoğu +18.
Diziyi mantık aramadan izlersen harika bir dizi 🤣 akıp gidiyor beni çok iyi oyaladi son bir haftada valla.
Özellikle örgü örerken yemek yaparken ses oluyor bana, tek bir şey yaparsam zaman kaybediyorum gibi hissediyorum gün içinde🫠
Aynen 18 ler ama biseye benzemiyor ki ne adam gibi duygusallık var ne adam gibi romantizm saçma salak dram güya ortaya karışık türk dizileri de sapitmis yabanci dizilere çok özenti cinsellik fantezi anlayışı vs artik bunları sahnelere koymuşlar beğenmedim

Back
X