• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay bugünn işler de sakin, vakit geçmiyor vallahi. Sizlerin nasıl gidiyor? Akşama ne menüler var? ben de ya ali nazik, ya da mantı yapıcam.
Etli biber dolması yapacağım
Yanına cacık
Corbajin türüne karar veremedim ama muhakkak olur
Suan evdeyim kızımla piyano seansına gittik geldik.
Eşim geceden geldi kahvaltı hazırlayacağım sonra uyandırırım. Hep beraber yeriz, sonra kızımı babaya bırakıp bi saat kahveye Gıdıcem arkadasa, ardından cilt bakımım var.
Son seansımızmis o da. Yeniden paket olustursam iyi olacak bakalım. İhtiyacı var cildimin hep.

Mantı pek sevmem aslında, kızlar için almıştım. Bana çıtır şeyler, kızarmış şeyler daha lezzetli geliyor, böreğin misal çıtır olanını severim. sosyete mantısını severim.Belki airfry a kaşarlı ekmek dilimi atıp yer geçerim, kolayca olur hem. Karar vermedim henüz.
Bende fırında yapıyorum onu, üzerine biberler sucuk pastırma mantar filan koyuyorum mini pizzalar gibi ☺️ hem kolay hem leziz oluyor

0 rh +
Oldum olası demirim düşüktür, adetlerim çok kanamalı olur, dönem dönem hep demir ilacı kullanırım 🫠
Aslında tabi doğrusu öğle vakti yemek sindirim açısından sizin yaptığınız gibi

Ben de levrek çipura somon ❤️😅
Kızartma balığı sevemiyorum, bütün besleyiciligini kizartirken kaybediyor bence ağır da oluyor 🥲
Dun fırında sardalya yaptım.
Bi porsiyon kaldı bile.
Bızde öyle sevemiyoruz yavan kuru oluyor sanki ya. 🥹Neyse yapmış oldum artık.
Biz kızartmadan devam etcez galiba, öyle dene boyle dene hep kızartmaya çıkıyor yolumuz begenimiz

Kayınvalıde bahçede mangalda yapar onu severm bak 🙂ama ben o kadar teferruatlı kendimi yoramam
Ay düşününce bile başıma ağrı girdi bak

Yanına cacık
Eşim geceden geldi kahvaltı hazırlayacağım sonra uyandırırım. Hep beraber yeriz, sonra kızımı babaya bırakıp bi saat kahveye Gıdıcem arkadasa, ardından cilt bakımım var.
Son seansımızmis o da. Yeniden paket olustursam iyi olacak bakalım. İhtiyacı var cildimin hep.
Oh ne güzel plan
Ben hiç profesyonel cilt bakımı yaptırmadım, yıllarca çok çektim sivilcelerden. Sonra izlerinden. O tarz işlemler ekstra korkutuyor beni hep 🥲

Oh ne güzel plan
Ben hiç profesyonel cilt bakımı yaptırmadım, yıllarca çok çektim sivilcelerden. Sonra izlerinden. O tarz işlemler ekstra korkutuyor beni hep 🥲
Benimki de profesyonel mı tartusilir
Adi profesyonel ama yaptırırken bakıyorum bakıyorum e bunu bende yaparım. Profesyonel kısmı hangisi acaba dıyerek kalkıyorum hep masadan.
Tamam sonuçtan memnunum ama on beş güne doluyor yine benim burun ustu.
Bb krem sürsem hep pütürlü yapı.
Makyaj öncesi Peeling işin çözümü değil hergun peeling mı yapcam ohhoo

Benimki de profesyonel mı tartusilir
Adi profesyonel ama yaptırırken bakıyorum bakıyorum e bunu bende yaparım. Profesyonel kısmı hangisi acaba dıyerek kalkıyorum hep masadan.
Tamam sonuçtan memnunum ama on beş güne doluyor yine benim burun ustu.
Bb krem sürsem hep pütürlü yapı.
Makyaj öncesi Peeling işin çözümü değil hergun peeling mı yapcam ohhoo
Peeling haftada 2-3 yapıyorum ben. Bir gün de kil maskesi yapıyorum. Günlük de yıkama tonik serum bitti gitti😅
Bakıyorum cildime ama biraz da genetik sanırım bu işler. Kafa ne kadar az yorarsam o kadar düzgün oluyor cildim sanki. Özenince ekstra kötüledim diyor 🤣

Aaaa sonradan mı oldu yani 🥲 ben etsiz bir dünyada doyabilecegimi sanmiyorum 😅
Evet sonradan oldu
İlk önce markette et reyonlarının önünden geçerken aniden soğuk ter göz kararması yaşamaya başladım
Sonra aynı şeyleri sucuk kokunca da yaşıyorum😔

Şimdi tavuk pişirken kötü koku geliyor
Et kıyma aynı şekilde😔
Balık hele her şey balık kokuyormuş gibi😬

Bayılırdım ben de
Yemediğim de hasta olacağımı filan düşünüyordum 🤣
Şimdilerde ise böyle
İnşallah geçicidir

Yanına cacık
Benim arkadaş oğluna piyano dersi aldırıp İngiltere de bir okul mu sınav mı ne ona sokmaya calışıyordu
Sonra İngiltereye taşındı sanırım okul kabul etmedi ya da seviyeyi mi ne eksik bulmuştu

Sizin de eğer sınav gibi bir şeyse onu araştır canım tr de yapıyolar uyanıklıklar para almak için😬

Evet sonradan oldu
İlk önce markette et reyonlarının önünden geçerken aniden soğuk ter göz kararması yaşamaya başladım
Sonra aynı şeyleri sucuk kokunca da yaşıyorum😔

Şimdi tavuk pişirken kötü koku geliyor
Et kıyma aynı şekilde😔
Balık hele her şey balık kokuyormuş gibi😬

Bayılırdım ben de
Yemediğim de hasta olacağımı filan düşünüyordum 🤣
Şimdilerde ise böyle
İnşallah geçicidir
Allah Allah çok acayip gerçekten. Tam gebelikteki hassasiyetler gibi 🥹 var mı öyle bir şüpheniz ☺️
Benim de yaa çok severim
Hafta sonu oğlum yok eşime makarna şarap yapalım mı dedim
Balık yemeyeceğim diye neler uyduruyorsun diyor🤣🤣🤣
Of çok güzel plan❤️❤️ keşke sıfır kalori olsa da her gün makarna yiyebilsek ahdjdjd

Allah Allah çok acayip gerçekten. Tam gebelikteki hassasiyetler gibi 🥹 var mı öyle bir şüpheniz ☺️

Of çok güzel plan❤️❤️ keşke sıfır kalori olsa da her gün makarna yiyebilsek ahdjdjd
2 senedir filan yaşıyorum keşke olsaydı en azından biterdi şimdiye 🤣🤣

Dimi ya makarna kadar güzel bir şey var mı
Keşke🙏🙏

2 senedir filan yaşıyorum keşke olsaydı en azından biterdi şimdiye 🤣🤣

Dimi ya makarna kadar güzel bir şey var mı
Keşke🙏🙏
Bizim bir tanıdık 7.ayda öğrenmişti gebeliğini 🤣 o geldi aklıma şimdi siz deyince. O kdr ihtimal vermemiş ki gebe kalabileceğine. Liseye giden kızı vardı, 42 yaşında filandı. Çok da sağlık sorunları vardı o yüzden konduramamis. Annem kadina kızım insan tekmeleri de anlamaz mı demişti 🤣 gaz sanmış ahahaha
Nasip olur mu söylesi diyorum ben de 😅🤲🏼

Bizim bir tanıdık 7.ayda öğrenmişti gebeliğini 🤣 o geldi aklıma şimdi siz deyince. O kdr ihtimal vermemiş ki gebe kalabileceğine. Liseye giden kızı vardı, 42 yaşında filandı. Çok da sağlık sorunları vardı o yüzden konduramamis. Annem kadina kızım insan tekmeleri de anlamaz mı demişti 🤣 gaz sanmış ahahaha
Nasip olur mu söylesi diyorum ben de 😅🤲🏼
55 kiloyum herhalde 7 aylık olsam anlarım ya🤣🤣🤣
İki senedir filan yaşıyorum bu durumu

7 aylık olunca anlaşılmasın ya hamilelikte güzel doya doya yaşamak lazım

55 kiloyum herhalde 7 aylık olsam anlarım ya🤣🤣🤣
İki senedir filan yaşıyorum bu durumu

7 aylık olunca anlaşılmasın ya hamilelikte güzel doya doya yaşamak lazım
Benim 8-9 haftalikken daha göbeğimden anlamıştı insanlar hiç gizleme imkanim olmamıştı 🤣 tabi bir yandan da hoşuma gidiyordu senelerce gebelik hayali kurduğum için 🤣❤️
55 kiloda anlaşılmaması mümkün değil sonsuz bir iç karin lazım ona 🤣

0 rh +
Oldum olası demirim düşüktür, adetlerim çok kanamalı olur, dönem dönem hep demir ilacı kullanırım 🫠
Aslında tabi doğrusu öğle vakti yemek sindirim açısından sizin yaptığınız gibi

Ben de levrek çipura somon ❤️😅
Kızartma balığı sevemiyorum, bütün besleyiciligini kizartirken kaybediyor bence ağır da oluyor 🥲
ay benim kızım da 0 kan grubu, sorarken dicektim 0 mı diye? etçil olurlarmış.
Demir için pekmez için, pekmezin içine limon sıkıp için hatta, tahinli limon da iyi gelirmiş, denemedim ama.

Yanına cacık
ay dolmaya bayılırım, yapsam ben de olur aslında, nedense bi zor geliyor gözüme. bugün yoğun bir gün sizin için de. Cilt bakımı iyiymiş, şifa olsun.

Benim arkadaş oğluna piyano dersi aldırıp İngiltere de bir okul mu sınav mı ne ona sokmaya calışıyordu
Sonra İngiltereye taşındı sanırım okul kabul etmedi ya da seviyeyi mi ne eksik bulmuştu

Sizin de eğer sınav gibi bir şeyse onu araştır canım tr de yapıyolar uyanıklıklar para almak için😬
Yok yok yavrum bizim kız bir yaşında gittiğimiz otelde cocuk oyun alanında piyanoyla ilgilendi sırf.
Sonra bı ıkı yerde lobilerde falan gördü gitti basına oturdu

Zaten müzik kulağı çok iyiydi ama piyanoya özel Bi ilgi görünce aile büyükleri eve piyano aldı ona hediye olarak.

Üç yasına dek zaman tanıdık evdkeiyle napacak dıye, bayagı başında. Onun başında degılse bizim başımızda mesela asla kendi basina oyun oynayan veya oyuncak oynayan bı cocuk değil. 😬
Bızde özel Bi yeteneği mı var nedir eğitime başlatalım dedik😬 kafamıza göre yani, hiç öyle ideallerimiz olmadan😬

Vizyonsuzuz galiba

ay benim kızım da 0 kan grubu, sorarken dicektim 0 mı diye? etçil olurlarmış.
Demir için pekmez için, pekmezin içine limon sıkıp için hatta, tahinli limon da iyi gelirmiş, denemedim ama.
Tanidigim tüm sıfırları düşündüm hepimiz etoburuz gerçekten de 😬
Yıllarca annem okula giderken pekmez yedirdi, travmam var 🤣
Hamilelikte de zorlamaya başlamıştı takviyelere rağmen 🥹 doğumda da çok kan kaybettiğim için kan nakli oldum hatta
Sonra düzeldi neyseki ama düşmesi an meselesi hep oynak 🫠

Tanidigim tüm sıfırları düşündüm hepimiz etoburuz gerçekten de 😬
Yıllarca annem okula giderken pekmez yedirdi, travmam var 🤣
Hamilelikte de zorlamaya başlamıştı takviyelere rağmen 🥹 doğumda da çok kan kaybettiğim için kan nakli oldum hatta
Sonra düzeldi neyseki ama düşmesi an meselesi hep oynak 🫠
Allah şifa versin, o zaman tahin-limon ikilisini bi araştırırsın düşerse? Hazır yaşınız gençken yiyin vallahi, belli bi yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor, sindirim yavaşlıyor. Gerçi benim metabolizmam hep bi yavaştı da. :KK53: :KK53: bildim bileli kiloluyum, ne kadar dikkat etsem de, 65-70 arası geziyorum, boy 1,52 olunca da şişman kategorisine giriyorsun.

Yok yok yavrum bizim kız bir yaşında gittiğimiz otelde cocuk oyun alanında piyanoyla ilgilendi sırf.
Sonra bı ıkı yerde lobilerde falan gördü gitti basına oturdu

Zaten müzik kulağı çok iyiydi ama piyanoya özel Bi ilgi görünce aile büyükleri eve piyano aldı ona hediye olarak.

Üç yasına dek zaman tanıdık evdkeiyle napacak dıye, bayagı başında. Onun başında degılse bizim başımızda mesela asla kendi basina oyun oynayan veya oyuncak oynayan bı cocuk değil. 😬
Bızde özel Bi yeteneği mı var nedir eğitime başlatalım dedik😬 kafamıza göre yani, hiç öyle ideallerimiz olmadan😬

Vizyonsuzuz galiba
Maşallah yaa yerim onu 🧿🧿

Minicik daha az büyüsün neler neler yapar🙏

Back
X