• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Allah şifa versin, o zaman tahin-limon ikilisini bi araştırırsın düşerse? Hazır yaşınız gençken yiyin vallahi, belli bi yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor, sindirim yavaşlıyor.
Bir de onu deneyeyim çok teşekkür ederim 🫠 tahinin başka faydaları da çok zaten, en kötü kana değil başka şeye yarar 💚

Yok yok yavrum bizim kız bir yaşında gittiğimiz otelde cocuk oyun alanında piyanoyla ilgilendi sırf.
Sonra bı ıkı yerde lobilerde falan gördü gitti basına oturdu

Zaten müzik kulağı çok iyiydi ama piyanoya özel Bi ilgi görünce aile büyükleri eve piyano aldı ona hediye olarak.

Üç yasına dek zaman tanıdık evdkeiyle napacak dıye, bayagı başında. Onun başında degılse bizim başımızda mesela asla kendi basina oyun oynayan veya oyuncak oynayan bı cocuk değil. 😬
Bızde özel Bi yeteneği mı var nedir eğitime başlatalım dedik😬 kafamıza göre yani, hiç öyle ideallerimiz olmadan😬

Vizyonsuzuz galiba
ahahaha ilahi alemsiniz, öyle olur mu? 1 yaşında çocuk için aileniz piyano almış, daha ne olsun? bence gayet vizyonlu bir aileye sahipsinizç

ahahaha ilahi alemsiniz, öyle olur mu? 1 yaşında çocuk için aileniz piyano almış, daha ne olsun? bence gayet vizyonlu bir aileye sahipsinizç
Ağzımla istedim @ftemiz 😬
Değişik değişik kiyafetler alıyorsunuz ya kumaşına takılıyorum ya tütü ne alaka diyorum paranızı iyi yerlere harcayın bısey alacaksanız piyano alabilirsiniz dedim😬😬😬gumlettim keseyi

Kulağa biraz kaba geliyor ama inan kasten yapar gibi hiç giydirmeyecegi şeyler alınır mı insana. Ucu açık ayakkabı giydiremiyorum parmakları yaralanıyor çok dusecek yaşta hem diyorum bı bakıyorum uc tane ucu açık ayakkabı hediye gelmiş. Sandalet mı diyoruz ona tam bilemedim

Kendi ailem bu arada bunu yapan 😬😬😬😬

Kendi ailem bu arada bunu yapan 😬😬😬😬
Ne güzel işte, çocuğun geleceğini düşünmüşler. Allah bahtını açık etsin inşallah. Müzik gerçekten önemli bence, hayatımızı, duygularımızı müzikle daha bir yaşıyoruz yani. Misal 10 yıl önce dinlediğim bir şarkı çıktığında, eğer sevdiğim bir melodiyse, direk o ana giderim yani. Hafıza canlanır, oysaki çok unutkanlık var. bunu üstteki mesajınızı görmeden yazmıştım .

Değişik değişik kiyafetler alıyorsunuz ya kumaşına takılıyorum ya tütü ne alaka diyorum paranızı iyi yerlere harcayın bısey alacaksanız piyano alabilirsiniz dedim😬😬😬gumlettim keseyi
ohhh süperrr, iyi yapmışsınız, söyleyin tabii, boşuna gideceğine, işe yarar bişey olsun.

Kızlar, bu benim ilk ve tek anneler günü hediyemdi🩵 masmavi çiçekleri olan bir orkideydi.
Ve ne tesadüf ki oğlumu kaybettikten sonra tüm çiçekleri dökülmüştü.
Yeniden dal verdi geçtiğimiz haftalarda, şimdi de tomurcuklandı🥹
Öyle mutluyum ki..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar, bu benim ilk ve tek anneler günü hediyemdi🩵 masmavi çiçekleri olan bir orkideydi.
Öyle mutluyum ki..
ayyy canım yaa, maşallah, hayırlara vesile olsun inşallah. Rabbim size de hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda, sağlıkla.

ayyy canım yaa, maşallah, hayırlara vesile olsun inşallah. Rabbim size de hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda, sağlıkla.
Allah razı olsun 🙏🏼
İnsan sevdiği birini kaybedince her şeyde onu arıyor, onun bir yansıması olarak görüyor sanırım 🩵 ben de kendimi böyle avutuyorum🥹 tekrar çiçeklendi diye sevindim, diyorum o yerinde mutlu, sen de üzülme 👼🏼

Ay saat 12 olmuş hiç farkında değilim
Belim büküldü boynum tutuldu ne o yeni örgüye başladım 🤣
Önce ipler birbirine girdi tam iki saat bir çile ipi eşimle baştan sardık. Yetmedi bu sefer yeni bir ornek deneyeyim hadi dedim, youtubedan durdur Allah durdur videoyu 🤣
Koca akşam elle tutulur ne yaptım sıfır 😕
Orduklerini atsana bizde görelim neler yaptın
nasıl çıktı peki kuruyemişler?
kokoreç çok severim, ama ekmek arası güzel oluyor o da, ekmek yemesi sıkntı.
Amme kurusunu çok severim ben de, o oldu mu, dediğim gibi çikolata vs. hiç aramam.
Sadece badem kaju ve hurma kurusunu açtım onlarda sıkıntı yoktu
Ay bugünn işler de sakin, vakit geçmiyor vallahi. Sizlerin nasıl gidiyor? Akşama ne menüler var? ben de ya ali nazik, ya da mantı yapıcam.
Bende et kalmıştı yanına da pilav yaptım kornisonla yedik
Bebeğe de çorba içircem yemedi eti pilavı yine
Öncelikle profil resminize bayıldım hanımefendi :KK39: ben de bugun uyandım ve aylardır ertelediğim o karman çorman dolabı toparladım 😅
Edis hayranı misiniz siz de 😂
kızlar akşam babalarıyla çıkacaklarmış, benim menü iptal. Bakalım kendim ne yaparım? Çok geçmiş olsun, kendinize de tavuk suyu çorba yapın, bol limonlu misss.
Oh mis sende keyif yap

@sudem34
Bunu kendime ördüm, haki rengini de kocama 😬
Kolay şeyler ben hep, zora gelemiyorum 😅
Şimdi kazak deniyorum işte, bakalım becerebilecek miyim sabrım gelip 🙃🙃🙃

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    81,1 KB · Görüntüleme: 33
@sudem34
Bunu kendime ördüm, haki rengini de kocama 😬
Kolay şeyler ben hep, zora gelemiyorum 😅
Şimdi kazak deniyorum işte, bakalım becerebilecek miyim sabrım gelip 🙃🙃🙃
Güle güle kullan
Benim bütün örgülerimi yegenim attırdı taşınırken
Demode diye 😂😂😂

Güle güle kullan
Benim bütün örgülerimi yegenim attırdı taşınırken
Demode diye 😂😂😂
Yaaa ben el örgüsü çok seviyorum çok nostaljik geliyor bana 🫠
Anneme o kadar çok kazak hırka ördürdüm ki😬 ben giymeyi seviyorum o da örmeyi, win win 😂
Bir de her giyiste öreni anmak çok hoşuma gidiyor

Oh ne güzel plan
Ben hiç profesyonel cilt bakımı yaptırmadım, yıllarca çok çektim sivilcelerden. Sonra izlerinden. O tarz işlemler ekstra korkutuyor beni hep 🥲
İptal oldu 😬gıdemedim. 🤷

Yaaa ben el örgüsü çok seviyorum çok nostaljik geliyor bana 🫠
Anneme o kadar çok kazak hırka ördürdüm ki😬 ben giymeyi seviyorum o da örmeyi, win win 😂
Bir de her giyiste öreni anmak çok hoşuma gidiyor
Ya ben neleri attım bir bilsen koca bir hurc dolusu
Her renk şapka
Atkı şal renk renk desen desen eldiven 😂

Etli biber dolması yapacağım
Yanına cacık
Corbajin türüne karar veremedim ama muhakkak olur
Suan evdeyim kızımla piyano seansına gittik geldik.
Eşim geceden geldi kahvaltı hazırlayacağım sonra uyandırırım. Hep beraber yeriz, sonra kızımı babaya bırakıp bi saat kahveye Gıdıcem arkadasa, ardından cilt bakımım var.
Son seansımızmis o da. Yeniden paket olustursam iyi olacak bakalım. İhtiyacı var cildimin hep.
Bayılırım
Bugün biri kuru dolma getirmiş öyle lezzetliydi ki anlatamam
Bende o tarifi bulup yapmaliyim kesin

Oh ne güzel plan
Ben hiç profesyonel cilt bakımı yaptırmadım, yıllarca çok çektim sivilcelerden. Sonra izlerinden. O tarz işlemler ekstra korkutuyor beni hep 🥲
Para tuzağı olarak görüyorum ben birazda
Lazerin yanında hediye verdiler
Sonra vay efendim peeling güneş kremi nemlendirici kendi ürünlerini kakalamaya calistilar.
Geçen lazere gittim onda bile iki ürün yine satmaya çalıştilar
Bilerek lazeri ucuz yapıyorlar
Müşteri gelince ilgi alaka ürün satmaya çalışıyor düzenli kullan vs ayağına
Bizim bir tanıdık 7.ayda öğrenmişti gebeliğini 🤣 o geldi aklıma şimdi siz deyince. O kdr ihtimal vermemiş ki gebe kalabileceğine. Liseye giden kızı vardı, 42 yaşında filandı. Çok da sağlık sorunları vardı o yüzden konduramamis. Annem kadina kızım insan tekmeleri de anlamaz mı demişti 🤣 gaz sanmış ahahaha
Nasip olur mu söylesi diyorum ben de 😅🤲🏼
Ay halamin gelini de anlamadım diye herkesi kandırdı 😂üçüncü çocuğu kimse istemiyordu 😂duyarlarsa aldırmak isterler diye saklamış .
Ama kötü olan çocuklara kimse bakamıyor
En büyük rahatsiz 😔
Yok yok yavrum bizim kız bir yaşında gittiğimiz otelde cocuk oyun alanında piyanoyla ilgilendi sırf.
Sonra bı ıkı yerde lobilerde falan gördü gitti basına oturdu

Zaten müzik kulağı çok iyiydi ama piyanoya özel Bi ilgi görünce aile büyükleri eve piyano aldı ona hediye olarak.

Üç yasına dek zaman tanıdık evdkeiyle napacak dıye, bayagı başında. Onun başında degılse bizim başımızda mesela asla kendi basina oyun oynayan veya oyuncak oynayan bı cocuk değil. 😬
Bızde özel Bi yeteneği mı var nedir eğitime başlatalım dedik😬 kafamıza göre yani, hiç öyle ideallerimiz olmadan😬

Vizyonsuzuz galiba
Kaç yaşında?
Kaç çocuğun var ?
Oh
Kulağa biraz kaba geliyor ama inan kasten yapar gibi hiç giydirmeyecegi şeyler alınır mı insana. Ucu açık ayakkabı giydiremiyorum parmakları yaralanıyor çok dusecek yaşta hem diyorum bı bakıyorum uc tane ucu açık ayakkabı hediye gelmiş. Sandalet mı diyoruz ona tam bilemedim
İyi yapmışsın bende derim ya sorana
Arkadaş gitmiş dandik meyve seti güya 160 TL vermiş günah yani çöp resmen keşke bana verseydi ıslak mendil alırdım poposuna en azından oynamayacagi dandik dundik bişey evde kalabalık cimriligi tutmuş 😂
Öyle mutluyum ki..
İnşallah yeni haberler getirir

Bugün ne yaptım
Sabah arabanin cami aşırı buz olmuş açamadım yarım saat çabaladım
Örtü örtmeyi unutmuşum dünden

Neyse iyi kötü gün geçti
Kahvaltı götürdüm bugün
Öğlene kadar bekleyip iki öğün yapınca her tenefus çay kahve içmekten midem bir hoş oluyordu bugün de öyle denedim
Neyse öğle arası muhabbet vs güzel geçti

Çıkışta eczaneden serum aldım küçüğün burnuna sıkmak için
Dün öğrenci yüzüme yüzüme öksurdüğü için akşama kadar hasta oldum en ön sırada oturan 😂
Geldim süt almıştım onu kaynattim
Pilavı pişirdim
Yemeği yedik
Bulaşıkları makineye dizdim.

Büyüğün dersi yeni bitti banyoya girdi
Sonra küçüğü yikiycam
En son da kendim saçımı boyayıp girecem inşallah 🙏

Back
X