• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi de onlar evdedir, sen çalışan bir insansın, onlar gibi olamazsın ki? Evet kural koy çocuğa, eveti hayırı bilirse bir süre sonra alışır.
Aynen ikisi de evde
Koca parası yiyo yeğenim çatır çatır benden güzel yaşıyor
Kaynananin da koca öldü adamın emeklisini yiyo o da
Aynen dediğin gibi bir de onlar için her zaman öncelik evin temizliği düzeni
Eline sağlık canım, benim kızlar da waffle yaptılar, ben de ekşili köfte ce kısır yaptı, bol yemeli bir gün oldu 😀😀
Fellah köftesi mi
Çok seviyorum
Ama bir türlü güzel yapamıyorum
İki kere yaptım ikisi de berbattı 😂😂😂

Evi temizlemektense temiz tutmak hem daha zor hem daha pratik
Mesela benim kaynana zillisi hep temiz tutar hiç batmasına izin vermez
Her daim eli üstünde evin
Öyle olunca pırıl pırıl çiçek gibi evi
Yeğenimin evi de öyle mesela o da aynı kafa yapısı
Çocuk yoksa ev temiz tutulur da, ben de 2 küçük çocuk var. Yaşları 3 ve 4 Evi rezil etmeleri bir kek yemelerine bakıyor 😂 Ellerinde kek bütün evi geziyorlar. Hansel ve Gretel gibi döktükleri kek kırıntıları ile çıkış kapısını bulursun 🤦🏻‍♀️

Çocuk yoksa ev temiz tutulur da, ben de 2 küçük çocuk var. Yaşları 3 ve 4 Evi rezil etmeleri bir kek yemelerine bakıyor 😂 Ellerinde kek bütün evi geziyorlar. Hansel ve Gretel gibi döktükleri kek kırıntıları ile çıkış kapısını bulursun 🤦🏻‍♀️
Biz çocuksuz da temiz tutamiyoruz ki puhhhh bize 🤣🤣🙈🙈

Benim bir arkadaş mantık evliliği yaptı cenneti yaşıyor senelerdir ajshdjdjd
Ama bence kalpten çok da mutlu değil, sadece istediği hayalini kurduğu hayatı yaşıyor maddi olarak
Ben yapamazdım sanırım ya
körkütük aşık olup evlenmek de çok doğru değildir herhalde
Ben aklımla kalbimi dengeleyip evlendim sanırım Allah şaşırtmasin 🙏🏼
Ben mantık evliliğine karşıyım 🙂 Benim kardeşim öyle yaptı. Hep büyümüşte küçülmüş gibiydi. Bilmiş bilmiş tavırlar. Üniversitede Bilkent Işletme’de okudu. Sınıfında öyle böyle zengin çocukları yoktu. İstikbal mobilyanın oğlu, Barış Demirok filan. Asla flört filan etmedi. Kayın ailesini kontrol edebileceği, kendi hükmünde olabilecek bir çocuğu gözüne kestirdi. Onla evlendi. Çocuklarını da asker gibi yetiştiriyor. Çocuk dediğin gülüp oynamaz mı, onunkiler robot gibi.
Ben yapamam. Evlilik zor. Ancak sevdiğin bir adamı tolere edebilirsin.

Slm kızlar, bugün biz de evdeyiz, yağmurlu hava, paso yeme içmeli bir gün oldu. Şimdi de kitap okuyacağım. Sudrm öğrenci abla gibi bişey bulamaz mısın, haftasonları en azından alsan 2-3 saat, kafanı dinlersin. Allah kolaylık versin, zor zamanlar, yardımcı şart.
Yeme içmeli günlerden ben de nasibimi aldım bu haftasonu ya 🥲🥲
Neyse canımız sağ olsun yarın pazartesi dengeleriz 😬😬

Ben mantık evliliğine karşıyım 🙂 Benim kardeşim öyle yaptı. Hep büyümüşte küçülmüş gibiydi. Bilmiş bilmiş tavırlar. Üniversitede Bilkent Işletme’de okudu. Sınıfında öyle böyle zengin çocukları yoktu. İstikbal mobilyanın oğlu, Barış Demirok filan. Asla flört filan etmedi. Kayın ailesini kontrol edebileceği, kendi hükmünde olabilecek bir çocuğu gözüne kestirdi. Onla evlendi. Çocuklarını da asker gibi yetiştiriyor. Çocuk dediğin gülüp oynamaz mı, onunkiler robot gibi.
Ben yapamam. Evlilik zor. Ancak sevdiğin bir adamı tolere edebilirsin.
Mutluysa sözüm yok da, ay ne bileyim bana gelmez öyle işler 🫠 seçme şansım olsa ben de çocuğumu disiplinli yetiştirmek isterim tabiki, ama gülmeyen cıvıldamayan bebe mi olur yahu ☺️

Mutluysa sözüm yok da, ay ne bileyim bana gelmez öyle işler 🫠 seçme şansım olsa ben de çocuğumu disiplinli yetiştirmek isterim tabiki, ama gülmeyen cıvıldamayan bebe mi olur yahu ☺️
Benim hedefim mutlu çocuklar yetiştirmek ve zaten çocuklarıma hayatımı adadım. Sıfır iş hayatı, sıfır sosyal hayat. Hedefleri olsun ama hırslı çocuklar istemiyorum. Etrafımda öyle yığınla insan var. Ne olursa olsun asla yetinmeyen, iç dünyası huzursuz, anın tadını bilmeyen, şükürsüz. İnşAllah Allah bana sağlık, ömür verir çocuklarımı hayal ettiğim gibi yetiştiririm 🙏🏻

Back
X