Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın canım, ben de nefes egzersizleri yapıyorum terapistimin onerisiyle, iki üç aydır şükür çok daha iyiyim, atak gelmiyor eskisi gibibunun için ben de sana önerim, nefes terapisi ve mindfullness/anda kalma uygulamaları. şahsen deneyimlemiş biri olarak çok işe yaradığını söyleyebilirim. Yeni yıl kararım çok var, hatta gelecek hafta bi uygulamaya katılacağım, niyet çalışması, orda kesinleşir.
Ben de bu ara örgü ye çok sardığım için okunmayı bekleyen 4 yeni romana artık başlamak istiyorum, bu ara hiç istediğim gibi okuyamadımYeni kararlar kitap okumayı arttırmak olabilir
Hazir üç aylar girdi maneviyatı arttırmak olabilir![]()
+1Yeni kararlar kitap okumayı arttırmak olabilir
Hazir üç aylar girdi maneviyatı arttırmak olabilir![]()
Aa oley sevindimAvatarı sormuştun biz beğendik.
bul canım, yalnız dediğin gibi keyfi çıkmaz.Aa oley sevindimben de yanıma birini bulup gideyim
sinemayı tek sevmiyorum
Tek başıma bir hastane işi sevmem bir de sinemabul canım, yalnız dediğin gibi keyfi çıkmaz.
3,30 saati buluyor söyleyim de, ona göre git.Aa oley sevindimben de yanıma birini bulup gideyim
sinemayı tek sevmiyorum
Haftasonu cildirdigimiz için kısır kek börekakşama ne mamalar var kızlar?
Ahahah ben bu detayı yanıma bulacağım kişiye demeyeyim en iyisi sjdjdj garanti olsun3,30 saati buluyor söyleyim de, ona göre git.![]()
hahaha bitiremedin mi kız daha? ben de kemikli et çıkarttım kıza, haşlar bişeyler yaparız.Haftasonu cildirdigimiz için kısır kek börek
İncik pişirdim, yanına brokoli haşladım, pancar haşladım sosladim salata gibi
Nispeten temiziz bugün![]()
Tarif alayım tam ölçüYok fellah değil, pirinçle küçük köfteler yapıyorsun, soğan ve yeşil biber ksvrulup biraz da unla kavruluyor, sıcak su koyulup küp doğranmış 1 patatts ve domates ilave ediliyor yarım limon sıkılıp köfteler ilave ediliyor, pişince kapat. Bu kadar, kızlar çok seviyo, tek seferde biten tek çorba çeşidi![]()
Ben bayılırım tek başıma sinemaya gitmeyeTek başıma bir hastane işi sevmem bir de sinemaonun dışında yalnız gezmeye bayılırım ama bu ikisinde tek olmayı sevmiyorum
![]()
Şu yaşa kadar annelikten anladığım = Gönüllü kölelikAyyy sizin daha vahimmiş 3-4 en yaramaz zamanları![]()
Yeni yıl kararları derken kutlama miHerkese günaydın
Harika bir hafta olsun hepimiz için insallah
Senenin son günleri, geri sayım başladı
Yeni yıl kararları alan var mı içimizde?
akşam unutmazsam atayım, evde var.Tarif alayım tam ölçü![]()
Yok böyle 2026 da şunu yapıcam buraya gidicem şu kursa basliycam gibiYeni yıl kararları derken kutlama mi
Biz bu yıl evdeyız
yok canım, hayatınla ilgili, günlük planlama gibi veya daha büyük planlar, spor-diyet-kitap okuma, vs. aklına gelen ne varsa işte.Yeni yıl kararları derken kutlama mi
Biz bu yıl evdeyız