• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen akışa teslim olmak gerekir, acaba sizin bu kaygınızın altında yatan sebep neydi?
Pandemide hastalık hastası oldum önce, üstüne babam ölümden döndü çok yoğun hastane ameliyat sureclerimiz oldu, o dönem eşim rahatsızlandı, her şey duze çıkınca benim panik ataklar panik bozukluğa evrildi. Ustune gebe kalmaya çalışırken verdiğimiz mucadeler tedaviler, en son da bebek kaybı olunca film koptu 🥹
O yüzden artık inan yarınımı bile planlamak istemiyorum, neyi planlamaya kontrol etmeye çalıştıysam oradan gol yedim 🙈

Çok haklısın canım, ben de nefes egzersizleri yapıyorum terapistimin onerisiyle, iki üç aydır şükür çok daha iyiyim, atak gelmiyor eskisi gibi 🙏🏼 biraz daha yoğunlaşıp kalıcı bir dinginlik ve anda kalma olayını yaratmak amacım
Katildiktan sonra bizi de aydınlat bakalım nasıl gelecek ❤️
Cumartesi terapin nasıl geçti ?
Ben de bu ara örgü ye çok sardığım için okunmayı bekleyen 4 yeni romana artık başlamak istiyorum, bu ara hiç istediğim gibi okuyamadım
Örgü ünv de sever yapardım bir daha bıraktim
Örgülerin hepsini yeğenim attirinca bide 🤣
Abimler gitmiş beğenmiş
Aa oley sevindim 💚 ben de yanıma birini bulup gideyim 😬 sinemayı tek sevmiyorum
Tiyatroyu daha çok seviyorum
akşama ne mamalar var kızlar?
Kırmızı mercimek çorbası
Baget haşlama gibi kendi buharında
Bagetten büyük lavasla ketçaplı durum yaptı iki tane
Küçük direk eline alıp kemirdi
Bende yoğurtlu salata yaptım
Haftasonu cildirdigimiz için kısır kek börek
İncik pişirdim, yanına brokoli haşladım, pancar haşladım sosladim salata gibi
Nispeten temiziz bugün 🤣🤣
İncik hiç yapmadım ya 🤣ben nasıl boğayim 🤣
hahaha bitiremedin mi kız daha? ben de kemikli et çıkarttım kıza, haşlar bişeyler yaparız.
Keşkek yap

Hala kaldı bir de dün annemle babama gelin yiyelim dedim bir fasıl da öyle sofra kurdum hala bitmedi 🤣 elimin olcusuzlugu 🤣🤣
Incigin suyuna çorba yaptım bir de bonus 🤓
Sizin de çok güzelmiş menü bana zaten et olsun 🙈 S sarahconnor duymasın ahaha
Keşke buzluğa atsaydin
Çocukken ne severdim
Mandalina alırdık kestane muz hindi🤣
Çam ağacımız vardı hep süslemek isterdim çok büyüktü olmazdı
Hele kar yağınca süper olurdu
Evde tek başına çıkardı çok eğlenirdik kardeşimle🙈

Her şey sanırım küçükken güzeldi
Kız sizinkiler baya sosyetikmis 🤣biz anca oryantal çıkacak diye beklerdik 🤣saçmalık o ayrı da

Pandemide hastalık hastası oldum önce, üstüne babam ölümden döndü çok yoğun hastane ameliyat sureclerimiz oldu, o dönem eşim rahatsızlandı, her şey duze çıkınca benim panik ataklar panik bozukluğa evrildi. Ustune gebe kalmaya çalışırken verdiğimiz mucadeler tedaviler, en son da bebek kaybı olunca film koptu 🥹
O yüzden artık inan yarınımı bile planlamak istemiyorum, neyi planlamaya kontrol etmeye çalıştıysam oradan gol yedim 🙈
Çok ayrıntıci titizsin yapı olarakta zaten
Oda yorar
Hem güzel hem yorucu

Selam canlar 🩷
Çorbayı fazla yaptim
Kaynarken üç kavanoz ayırdım.
Umarım bozmadan yiyebiliriz.
Alışverişe ara vericem.
Dolaptan gidecem inşallah 🙏
Diyet şükür 🧿 🧿 🧿

Bugün bulaşıklarım yıkanıyor
Çamaşır aticam
Kuruyanlari katlayıp kaldiricam.
Buyugun nevresimini degistircem .
Kitabımı bitiricem inşallah 🙏
Merak ediyorum ama bir türlü bitiremedim.

Cumartesi terapin nasıl geçti ?

Örgü ünv de sever yapardım bir daha bıraktim
Örgülerin hepsini yeğenim attirinca bide 🤣

Tiyatroyu daha çok seviyorum

İncik hiç yapmadım ya 🤣ben nasıl boğayim 🤣
Güzel geçti canım ☺️ çok iyi geliyor terapi bana🙏🏼 yarın akşam tiyatroya gidiyoruz, bayadir gitmemiştim özledim ben de 😍
İnciği düdüklüde önce mühürleyip sonra pişiriyorum pamuk gibi oluyor 🤓 kocam boğa, biz sırf bogaz bir çiftiz 🤣🤣

simlumina simlumina balım ♥️
Bizde hiç yılbaşı kutlamadik
Bize de sıradan
Ailecek genelde foto cekiniriz o gün anisina
Foto olayını ben de seviyorum dönüp bakmak çok hoşuma gider o günkü halimizi duygularımızı anımsamak 💚
Çok ayrıntıci titizsin yapı olarakta zaten
Oda yorar
Hem güzel hem yorucu
Ne yormak hem de 😰 kendime eziyet ediyorum bazen resmen de işte malesef anadan ne görürsen onu kopyalıyorsun bazı konularda 🤣 terapide hepsi ortaya çıkıyor 🤣🤣
Selam canlar 🩷
Çorbayı fazla yaptim
Kaynarken üç kavanoz ayırdım.
Umarım bozmadan yiyebiliriz.
Alışverişe ara vericem.
Dolaptan gidecem inşallah 🙏
Diyet şükür 🧿 🧿 🧿
Oh bereketli olmuş çorban 💚 ben kavanozlayinca bir haftaya kadar bekletiyorum dolapta hiç zehirlenmedik henüz 🤣

Güzel geçti canım ☺️ çok iyi geliyor terapi bana🙏🏼 yarın akşam tiyatroya gidiyoruz, bayadir gitmemiştim özledim ben de 😍
İnciği düdüklüde önce mühürleyip sonra pişiriyorum pamuk gibi oluyor 🤓 kocam boğa, biz sırf bogaz bir çiftiz 🤣🤣
Ayy keşke benimki de boğa olsaydı 😂😂😂

Foto olayını ben de seviyorum dönüp bakmak çok hoşuma gider o günkü halimizi duygularımızı anımsamak 💚

Ne yormak hem de 😰 kendime eziyet ediyorum bazen resmen de işte malesef anadan ne görürsen onu kopyalıyorsun bazı konularda 🤣 terapide hepsi ortaya çıkıyor 🤣🤣

Oh bereketli olmuş çorban 💚 ben kavanozlayinca bir haftaya kadar bekletiyorum dolapta hiç zehirlenmedik henüz 🤣
Dolaba koymayı unutmazsam bişey olmaz da .
Bebeğe her gün iciriyorum ya
Bikana kadar taze içsin işte
Öyle çok bekletmeyi düşünmüyorum
Sadece dolapta da saklaması daha güvenli olsun diye yaptım.
Dolap bir gel git yaptı ya emin olamadım bir kaç bişey attım yazık.
İsraf hiç sevmem .

Senin burcun neydi
İki yine iyiymiş ben üç dört kişilik de yerdim de artık diyetteyim 😂

Bir de 30 kilo hedef koydum 😂😂
Ben öbür ruhlu bir teraziyim 😍
Bizim evin mutfak masrafı 4 kişilik aileye bedel keşke az yeseydik masraf da az olurdu ahhaa
30 kg hedef süper, daha önce bahsetmiştin yine sanki böyle büyük kilolar verdiğin bir dönemin olmuş, yine yaparsın bence 😬

Ben öbür ruhlu bir teraziyim 😍
Bizim evin mutfak masrafı 4 kişilik aileye bedel keşke az yeseydik masraf da az olurdu ahhaa
30 kg hedef süper, daha önce bahsetmiştin yine sanki böyle büyük kilolar verdiğin bir dönemin olmuş, yine yaparsın bence 😬
83 den 66 ya inmistim
Şimdi 95 den 65 hedefim
Ama bakalım zaman gösterecek
İnşallah sağlıklı bir biçimde verir ve korurum bu sefer
Spor ve dengeli beslenmeyi ihmal etmezsem olur
Bir de koruma döneminde ödül yemeğini haftada bire filan düşürmem lazım

1766415911674.webp

Ah canım yaa, 2015 sonrası benim de öyle oldu maalesef, annem kanser oldu, onun süreci tamamen benim üstümdeydi, babam şekerden oksijen tedavisi gördü, sonra düştü cami dönüşü, kalça kemiği kırıldı ameliyat oldu ama maalesef atlatamadı vefat rtti, üstüne eşimin narsistliği ayyuka çıktı, kardeşim eve haciz getirdi, anlat anlat bitmez, son nokta geçen yıl kendi rahatsızlığımla aklım başıma bi nevi de olsa geldi. Şimdi sen yoksan hiçbir şeyin önemi yok deyip, önce ben deme zamanı artık.

Back
X