• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın 🩷
Regl ağrısı çekiyorum
Yaşlandım mi ne bu yaşta da ne bileyim
Sen o ağrıyı gel bana sor, ilk olduğum günden beri bitmedi o ağrı. O kadar ozenirim ki regl olduğunu bile anlamayan kadınlara🥲 sıfır ağrı hayat kaliteleri hep yüksek
Benimkinin sebebi endometriozis mis meğer, öğrenmem 30 yaşımı buldu. Ne zamanki 4 cm kocaman kist oluştu o zaman anlaşıldı🥹 gebelikte kayboldu diye bir göbek atamadığım kalmıştı sevinçten. Şimdide de geri geldi emzirmeyince hemen oluşur tekrar demişti doktor, 4 ay kistsiz adet oldum çok güzeldi 🤣 menapoza kadar bu döngüde devam edecek sanıyorum ki

Kaynanam 18 sene evvel ben evlenince karaciğer kanseri idi.
47 yaşındaydı daha .
Bana dediler ki aman iyi davran hasta ölür
Maşallah 🧿 kendine bakiyor yer içer gezer canı istediği yapar
Herkesi mezara koyar daha galiba
Kayinbabam sağlamdi o hastalandı gitti kaynananın üstüne sirozdan hepatit çevirmiş siroza .
Yeğenimin eşi karaciğer hastası onunda enzim yüksekliğini bulamıyorlar 7-8 senedir en son genetik dediler
Allah sifani versin
ay tövbe yarabbim, kız kötülere bişey olmaz, benim ex kaynana da bir sürü hastalığı var kadının, ama maşallah hala yaşıyor, senin dediğin gibi bizi gömecek. İşte tanı konamaması da kötü, benim tanı koyup tedavi başlayınca, değerlerim normale düştü şükürler olsun. Allah herkese şifa versin. Sürekli kontrol altında olacaksın işte, bu hastalıkta.

Sen o ağrıyı gel bana sor, ilk olduğum günden beri bitmedi o ağrı. O kadar ozenirim ki regl olduğunu bile anlamayan kadınlara🥲 sıfır ağrı hayat kaliteleri hep yüksek
Benimkinin sebebi endometriozis mis meğer, öğrenmem 30 yaşımı buldu. Ne zamanki 4 cm kocaman kist oluştu o zaman anlaşıldı🥹 gebelikte kayboldu diye bir göbek atamadığım kalmıştı sevinçten. Şimdide de geri geldi emzirmeyince hemen oluşur tekrar demişti doktor, 4 ay kistsiz adet oldum çok güzeldi 🤣 menapoza kadar bu döngüde devam edecek sanıyorum ki
Allah şifa versin, aslında doğumdan sonra sancılı adet geçiyor ama, belki geçer senin de.

ay tövbe yarabbim, kız kötülere bişey olmaz, benim ex kaynana da bir sürü hastalığı var kadının, ama maşallah hala yaşıyor, senin dediğin gibi bizi gömecek. İşte tanı konamaması da kötü, benim tanı koyup tedavi başlayınca, değerlerim normale düştü şükürler olsun. Allah herkese şifa versin. Sürekli kontrol altında olacaksın işte, bu hastalıkta.
Aslında iyi biriydi yada ben iyi tarafından bakıyordum bilmiyorum ama menfaatler çakisti işte
Son olaylar olunca artık sevesim gelmiyor
Sesini bile duymaya tahammülüm yok

Aslında iyi biriydi yada ben iyi tarafından bakıyordum bilmiyorum ama menfaatler çakisti işte
Son olaylar olunca artık sevesim gelmiyor
Sesini bile duymaya tahammülüm yok
aman canın nasıl istiyorsa öyle yap canım, boşver, hoşlanmıyorsan koy gitsin mesafeni.

Ay bilmiyorum eski şiddeti yok ama ben burdayım diyor namussuz 🙈🤓
Şükür ağrısız atlatanlardandim genelde
En fazla bir gün ağrirdi
Bazen hiç agrimazdi baş ağrısı bazen
Yine de şikayet etmeyim ya
Çok kötü geçirenler var gerçekten

Şükür ağrısız atlatanlardandim genelde
En fazla bir gün ağrirdi
Bazen hiç agrimazdi baş ağrısı bazen
Yine de şikayet etmeyim ya
Çok kötü geçirenler var gerçekten
Vallahi şükret ne güzel 😍 nazar değmesin diyelim 🧿 benden de kötüler vardır eminim ki ben bile buna şükür diyorum 👻

Bugun gökyüzünde ne enerjisi var aceeeebasi🤣 mayis muyusum, hiçbir şey yapasım yok enerjim yok. Yikandim uzanıp tavana bakıyorum djdjfjf
Ev topladım çamaşır attım makineye sanki pilim bitti 🤷🏽‍♀️

Back
X