- Emoji Skoru
- 8.356
- Puanlar
- 448
evet çok şükür, tahlilerim normal sınırlar içinde.Peki karaciğer rahatsızlığın ne aşamada şimdi ?
İlaçlar durdurdu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok şükür, tahlilerim normal sınırlar içinde.Peki karaciğer rahatsızlığın ne aşamada şimdi ?
İlaçlar durdurdu mu?
Sen o ağrıyı gel bana sor, ilk olduğum günden beri bitmedi o ağrı. O kadar ozenirim ki regl olduğunu bile anlamayan kadınlaraGünaydın
Regl ağrısı çekiyorum
Yaşlandım mi ne bu yaşta da ne bileyim
ay tövbe yarabbim, kız kötülere bişey olmaz, benim ex kaynana da bir sürü hastalığı var kadının, ama maşallah hala yaşıyor, senin dediğin gibi bizi gömecek. İşte tanı konamaması da kötü, benim tanı koyup tedavi başlayınca, değerlerim normale düştü şükürler olsun. Allah herkese şifa versin. Sürekli kontrol altında olacaksın işte, bu hastalıkta.Kaynanam 18 sene evvel ben evlenince karaciğer kanseri idi.
47 yaşındaydı daha .
Bana dediler ki aman iyi davran hasta ölür
Maşallahkendine bakiyor yer içer gezer canı istediği yapar
Herkesi mezara koyar daha galiba
Kayinbabam sağlamdi o hastalandı gitti kaynananın üstüne sirozdan hepatit çevirmiş siroza .
Yeğenimin eşi karaciğer hastası onunda enzim yüksekliğini bulamıyorlar 7-8 senedir en son genetik dediler
Allah sifani versin
Allah şifa versin, aslında doğumdan sonra sancılı adet geçiyor ama, belki geçer senin de.Sen o ağrıyı gel bana sor, ilk olduğum günden beri bitmedi o ağrı. O kadar ozenirim ki regl olduğunu bile anlamayan kadınlarasıfır ağrı hayat kaliteleri hep yüksek
Benimkinin sebebi endometriozis mis meğer, öğrenmem 30 yaşımı buldu. Ne zamanki 4 cm kocaman kist oluştu o zaman anlaşıldıgebelikte kayboldu diye bir göbek atamadığım kalmıştı sevinçten. Şimdide de geri geldi emzirmeyince hemen oluşur tekrar demişti doktor, 4 ay kistsiz adet oldum çok güzeldi
menapoza kadar bu döngüde devam edecek sanıyorum ki
Ay bilmiyorum eski şiddeti yok ama ben burdayım diyor namussuzAllah şifa versin, aslında doğumdan sonra sancılı adet geçiyor ama, belki geçer senin de.
Aslında iyi biriydi yada ben iyi tarafından bakıyordum bilmiyorum ama menfaatler çakisti işteay tövbe yarabbim, kız kötülere bişey olmaz, benim ex kaynana da bir sürü hastalığı var kadının, ama maşallah hala yaşıyor, senin dediğin gibi bizi gömecek. İşte tanı konamaması da kötü, benim tanı koyup tedavi başlayınca, değerlerim normale düştü şükürler olsun. Allah herkese şifa versin. Sürekli kontrol altında olacaksın işte, bu hastalıkta.
aman canın nasıl istiyorsa öyle yap canım, boşver, hoşlanmıyorsan koy gitsin mesafeni.Aslında iyi biriydi yada ben iyi tarafından bakıyordum bilmiyorum ama menfaatler çakisti işte
Son olaylar olunca artık sevesim gelmiyor
Sesini bile duymaya tahammülüm yok
Şükür ağrısız atlatanlardandim geneldeAy bilmiyorum eski şiddeti yok ama ben burdayım diyor namussuz![]()
Vallahi şükret ne güzelŞükür ağrısız atlatanlardandim genelde
En fazla bir gün ağrirdi
Bazen hiç agrimazdi baş ağrısı bazen
Yine de şikayet etmeyim ya
Çok kötü geçirenler var gerçekten
Aynen hastanelik olup yatak döşek yatan da varVallahi şükret ne güzelnazar değmesin diyelim
benden de kötüler vardır eminim ki ben bile buna şükür diyorum
![]()
Bende böyle havaları sevmiyorumBugun gökyüzünde ne enerjisi var aceeeebasimayis muyusum, hiçbir şey yapasım yok enerjim yok. Yikandim uzanıp tavana bakıyorum djdjfjf
Ev topladım çamaşır attım makineye sanki pilim bitti![]()
Benim regl sancısından gözüm kararıp tansiyonum düşüp merdivenlerden dusmuslugum var ahahaha of çok kötüydüAynen hastanelik olup yatak döşek yatan da var
Eşimin teyzesinin aşırı kötü geçer kavranır resmen
Bende böyle havaları sevmiyorum
Avrupai bir hava var
Belcikaya gidince en çok böyle havalarından nefret etmiştim
Bir de renksiz evlerinden![]()
Ya hepsi aynı anda olmuyor işteBenim regl sancısından gözüm kararıp tansiyonum düşüp merdivenlerden dusmuslugum var ahahaha of çok kötüydü
Avrupa baharda yazda güzel bencede, Almanya’ya bu mevsimlerde gitmiştim mesela totom dönmüştü sekiz kat giyinmeme rağmen![]()
Oh ne güzel erkenden yemişsinYa hepsi aynı anda olmuyor işte
İnsan hayatının değeri var ama biz güneşli havalara alışmışız zor geliyor
Bende gittiğimde 2 hafta Güneş güneş yüzü görmemiştim güneşin ilk göründüğü gün bayram edecektim resmen sevinçten
Karnabahar hasladim
Yoğurtla salçayla yedim acikmadan
Acikirsam daha çok yemeyim dedim
Yok karnına yedim
Ama en azından erken yedim
Yatana kadar bişey yemezsem belki yarına ekşi gelir yine![]()
Rimellerin geldi miBen sardalya ve somon kizartcam
Mor lahanalı havuçlu marullu Taze soğanlı salata yapcam
Pancar tarator yapicam
Tarhana yapıcam
Yeter gayri
GozlerimdeeeeRimellerin geldi mibeğendin mi