- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 42.479
- Puanlar
- 598
Pardon bunu görmeden atladımKor Adası, ay sanki karakteri kendimle özleştirdim, o kadar safki yaa, okudukça böyle hırs geliyor.
Kitabın adı ne ftemiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon bunu görmeden atladımKor Adası, ay sanki karakteri kendimle özleştirdim, o kadar safki yaa, okudukça böyle hırs geliyor.
Kitabın adı ne ftemiz![]()
Gecmis olsun dün tiyatrodaydim, salonda aksiran hapşıran girlaydi tiklendim ben deGünaydınnn
Bugun canım hiç kahvaltıyla uğraşmak istemedi
Akşamdan kalan tarhanaya ekmek doğrayıp kızımla yesek olur diye düşündüm, öyle yptik
Boğazımda tahriş ve hafif ses catallanmasi var, majezik sıktım
Tarhana da iyi gelir diye düşünüyorum.
Hasta değilim aslında
Camasır suyu kullanınca bu hale geliyor bogazım![]()
geçmiş olsun, ben de bu mesajını görmemiştim. Çamaşır suyu dokunuyorsa, alternatif başka bişeyler kullanın, sağlıktan önemli mi?Günaydınnn
Akşamdan kalan tarhanaya ekmek doğrayıp kızımla yesek olur diye düşündüm, öyle yptik
Hasta değilim aslında
beyhan budak severim, ama biraz hızlı konuşuyor gibi geliyor bana da. İzzet güllü hiç dinlemedim desem yeridir. duydum ama.Selamlar tekrardan
Videoyu izleyeyim ben de, duygusal rezilyans üzerine biz de terapide çalışıyoruz psikoloğumla çünkü
Beyhan budak in konuşma tarzı pamuk gibi ya uykum geliyor benim
Herkes bayılır ama ben linclenmeyeceksem izzet güllü den pek hoslanmiyorum![]()
psikoterapi mi görüyorsun, ne tedavisi alıyorsun? ben de istiyorum da, ücretler malum, devlette var bikaç yerde gördüm, ama ne derece fayda eder bilemiyorum? antidepresan kullanıyorum, o da sıkıntı karacier açısında.Selamlar tekrardan
Videoyu izleyeyim ben de, duygusal rezilyans üzerine biz de terapide çalışıyoruz psikoloğumla çünkü
Evet canım psikoterapiye gidiyorum, bilişsel davranışcı terapi diye geçiyor sanırım tercih ettiği metodu da. Ücretler malesef korkunç çok haklısın. Eylül ayindan beri her hafta gidiyorum artık iki haftada bire düşürme niyetindeyim ben de yeniyilda. Benim öğrencilik döneminde de iki yıla kadar terapi geçmişim vardı kaygı bozukluğu sebepli, ben çok faydasını görmüştüm o dönem de. Çok seviyorum profesyonel birine filtresiz içimdekileri dökmeyipsikoterapi mi görüyorsun, ne tedavisi alıyorsun? ben de istiyorum da, ücretler malum, devlette var bikaç yerde gördüm, ama ne derece fayda eder bilemiyorum? antidepresan kullanıyorum, o da sıkıntı karacier açısında.
ayda bir kez cidden bır kez camasır suyuyla kirkliyorum.geçmiş olsun, ben de bu mesajını görmemiştim. Çamaşır suyu dokunuyorsa, alternatif başka bişeyler kullanın, sağlıktan önemli mi?
ayda 1 kez ama kırklayınca ayda hergün gibi etkisi oluyor demek kiayda bir kez cidden bır kez camasır suyuyla kirkliyorum.
Dun ayda birin etkisiydi yani
Yerleri de karbonat sirkeyle Arap sabunuyla silerim mesela.
Çamaşırlar kokusuz deterjan vs vs
Teşekkür ederim detaylı açıklama için. İlaçsız devam edebildikten sonra en güzeli zaten, inşallah daha da iyi olacaksın zamanla. Benim geçen yıl 2 aylık dönemde kortizona dayalı depresyon yaşadım, çok kötüydü, Allah kimseye göstermesin. Uyku nedir bilmiyorsun zaten, kortizonun en kötü tarafı, uyku olmayınca da çıldırmamak işten bile değil. Uyku ilacı kullandım o dönemde. Antideprasanı bırakmıştım 3 ay kadar önce, iyi oldum sandım, sonra tekrar korkular, kaygılar artınca yeniden başladım. Yarın kontrolüm var, bakalım ne diyecekler?Evet canım psikoterapiye gidiyorum, bilişsel davranışcı terapi diye geçiyor sanırım tercih ettiği metodu da. Ücretler malesef korkunç çok haklısın. Eylül ayindan beri her hafta gidiyorum artık iki haftada bire düşürme niyetindeyim ben de yeniyilda. Benim öğrencilik döneminde de iki yıla kadar terapi geçmişim vardı kaygı bozukluğu sebepli, ben çok faydasını görmüştüm o dönem de. Çok seviyorum profesyonel birine filtresiz içimdekileri dökmeyi
Antidepresan bana da çok önerdiler dogumdan sonra, hatta direkt yatışım yapilirken de görüştürüldüm. Ama bu yası ilaçsız atlatmak istedim, sanki uyuşurum ve hakkıyla üzülüp yas tutamam gibi geldi bana. Çok sağlıklı bir düşünce değil biliyorum ama sadece terapiyle de fayda görünce ilacı son seçenek tuttum kendime. Zamanında kullanmisligim ve fayda görmüşlüğüm çok bu arada
Terapistim de günlük sorumluluklarımı yerine getirmeme engel olmadığı için yaşadığım üzüntünün stresin, direkt antidepresan da eşlik etsin diyemedi. En önemli kural günlük işlev bozukluğu demişti, saçımı bile tarayamamak, yemek yiyememek, uyuyamamak gibi
Ben domestossuz yasayamıyorum yaayda 1 kez ama kırklayınca ayda hergün gibi etkisi oluyor demek ki![]()
şaka bir yanı, gerçekten dünyada en çok kullanan biziz sanırım çamaşır suyunu. Yurtdışında yasak diye duymuştum.
offf çok tehlikeliBen domestossuz yasayamıyorum yayani bitkisel çamaşır suyu da aldım asla kimyasalların yerini tutmuyor. Gebelikte solumamak için herseyi bitkisele çevirmiştim, o defter kapandığı gibi zehirlere geri döndüm. Nefesimi tuta tuta domestoslayinca ferahlıyorum
![]()

Çok çok geçmiş olsun geçmiş gitmiş olsun insallah canimTeşekkür ederim detaylı açıklama için. İlaçsız devam edebildikten sonra en güzeli zaten, inşallah daha da iyi olacaksın zamanla. Benim geçen yıl 2 aylık dönemde kortizona dayalı depresyon yaşadım, çok kötüydü, Allah kimseye göstermesin. Uyku nedir bilmiyorsun zaten, kortizonun en kötü tarafı, uyku olmayınca da çıldırmamak işten bile değil. Uyku ilacı kullandım o dönemde. Antideprasanı bırakmıştım 3 ay kadar önce, iyi oldum sandım, sonra tekrar korkular, kaygılar artınca yeniden başladım. Yarın kontrolüm var, bakalım ne diyecekler?
Sorma sormaofff çok tehlikeli![]()
![]()
sağol teşekkür ederim. Belediyenin bünyesinde hizmet veren psikologlar var, olmazsa bi şansımı denerim. Yarın bi gideyim bakalım, tahlilimde bi tık yükselme olmuş, ilaca başlayalı, ilaca mı bağlı bilmiyorum, son zamanlarda yeme işini de saldım iyice, önce dikkat ediyordum. Glutensiz beslenmeye çalışıyordum. Bakalım hayırlısı, Rabbim güzel günler göstersin hepimize. Annenize de geçmişler olsun, şimdi nasıl sağlık sıhhati?Çok çok geçmiş olsun geçmiş gitmiş olsun insallah canimdönem dönem herkesin sınavları ayrı oluyor işte, gerektiğinde de o ilaçlar iyi ki varlar ki kullanıp fayda görebiliyoruz
benim annem de doğumunda yüz felci geçirip aylarca kortizon tedavisi ve fizik tedavi görmüş, 32 senedir anlatır kortizonun yan etkilerini zorluğunu.
Zaten çok uzun soluklu kullanılabilen hafif dozlu ilaçlar var sen de bilirsin, ne kadar kullanman gerekiyorsa kullan gitsin karaciğere zarar vermediği sürece. Gebelikte bile kullanilabilen antidepresanlar var düşün yani, sana hiçbir yan etki yapmaz umarım
Ama terapi imkanin varsa ben çok öneririm, çevremde de giden çok kişi var, hepsi de çok fayda görüyorlar
Bu beslenme işini hepimizin çok ciddiye alması lazım da işte çok zor yasağol teşekkür ederim. Belediyenin bünyesinde hizmet veren psikologlar var, olmazsa bi şansımı denerim. Yarın bi gideyim bakalım, tahlilimde bi tık yükselme olmuş, ilaca başlayalı, ilaca mı bağlı bilmiyorum, son zamanlarda yeme işini de saldım iyice, önce dikkat ediyordum. Glutensiz beslenmeye çalışıyordum. Bakalım hayırlısı, Rabbim güzel günler göstersin hepimize. Annenize de geçmişler olsun, şimdi nasıl sağlık sıhhati?
Yaa çok merak ettim şimdiKor Adası, ay sanki karakteri kendimle özleştirdim, o kadar safki yaa, okudukça böyle hırs geliyor.
Geçmiş olsunGünaydınnn
Hasta değilim aslında
Beyhan daha sert kestir at kafasındaSelamlar tekrardan
Hangisini kullanıyorsun?psikoterapi mi görüyorsun, ne tedavisi alıyorsun? ben de istiyorum da, ücretler malum, devlette var bikaç yerde gördüm, ama ne derece fayda eder bilemiyorum? antidepresan kullanıyorum, o da sıkıntı karacier açısında.
Seansı ne kadar?Evet canım psikoterapiye gidiyorum, bilişsel davranışcı terapi diye geçiyor sanırım tercih ettiği metodu da. Ücretler malesef korkunç çok haklısın. Eylül ayindan beri her hafta gidiyorum artık iki haftada bire düşürme niyetindeyim ben de yeniyilda. Benim öğrencilik döneminde de iki yıla kadar terapi geçmişim vardı kaygı bozukluğu sebepli, ben çok faydasını görmüştüm o dönem de. Çok seviyorum profesyonel birine filtresiz içimdekileri dökmeyi
Antidepresan bana da çok önerdiler dogumdan sonra, hatta direkt yatışım yapilirken de görüştürüldüm. Ama bu yası ilaçsız atlatmak istedim, sanki uyuşurum ve hakkıyla üzülüp yas tutamam gibi geldi bana. Çok sağlıklı bir düşünce değil biliyorum ama sadece terapiyle de fayda görünce ilacı son seçenek tuttum kendime. Zamanında kullanmisligim ve fayda görmüşlüğüm çok bu arada
Terapistim de günlük sorumluluklarımı yerine getirmeme engel olmadığı için yaşadığım üzüntünün stresin, direkt antidepresan da eşlik etsin diyemedi. En önemli kural günlük işlev bozukluğu demişti, saçımı bile tarayamamak, yemek yiyememek, uyuyamamak gibi
Depresyon çok zor ya Allah şifa vermiş şükür atlatmışsinTeşekkür ederim detaylı açıklama için. İlaçsız devam edebildikten sonra en güzeli zaten, inşallah daha da iyi olacaksın zamanla. Benim geçen yıl 2 aylık dönemde kortizona dayalı depresyon yaşadım, çok kötüydü, Allah kimseye göstermesin. Uyku nedir bilmiyorsun zaten, kortizonun en kötü tarafı, uyku olmayınca da çıldırmamak işten bile değil. Uyku ilacı kullandım o dönemde. Antideprasanı bırakmıştım 3 ay kadar önce, iyi oldum sandım, sonra tekrar korkular, kaygılar artınca yeniden başladım. Yarın kontrolüm var, bakalım ne diyecekler?
fonksera 5 mg. kullanıyorum, öncesinde cipralex 20 mg kullandım 8 ay kadar. Kız ağlayacak türde kitaplar okuma, ilahi, ben misal asla dram dizi izlemem, kendi hayatımız zaten dramlı olunca, hiç çekemiyorum valla. Yabancı dizi izlerim, polisiye, komedi, şu sıra favorim homeland, 4.sezondayım, 8 sezon, beni epey bi oyalar.Yaa çok merak ettim şimdi
Bende okuduğum kitaplarda kendinden biseyler bulup bulup ağlıyorum
Geçmiş olsun
Beyhan daha sert kestir at kafasında
Tülay daha Türk kadını mantığında kader çekelim gibi
İzzet Güllü hiç duymadım ilk senden duydum kim acaba
Hangisini kullanıyorsun?
Seansı ne kadar?
Özelden mi alıyorsun?
Depresyon çok zor ya Allah şifa vermiş şükür atlatmışsin
İzzet in yöntemler pek bilimsel gelmiyor bana ya ondan sevmiyorum izleme boşver bir şey kaybetmezsinYaa çok merak ettim şimdi
Bende okuduğum kitaplarda kendinden biseyler bulup bulup ağlıyorum
Geçmiş olsun
Beyhan daha sert kestir at kafasında
Tülay daha Türk kadını mantığında kader çekelim gibi
İzzet Güllü hiç duymadım ilk senden duydum kim acaba
Hangisini kullanıyorsun?
Seansı ne kadar?
Özelden mi alıyorsun?
Depresyon çok zor ya Allah şifa vermiş şükür atlatmışsin
Denk geldi özellikle acıklı secmedimfonksera 5 mg. kullanıyorum, öncesinde cipralex 20 mg kullandım 8 ay kadar. Kız ağlayacak türde kitaplar okuma, ilahi, ben misal asla dram dizi izlemem, kendi hayatımız zaten dramlı olunca, hiç çekemiyorum valla. Yabancı dizi izlerim, polisiye, komedi, şu sıra favorim homeland, 4.sezondayım, 8 sezon, beni epey bi oyalar.
Ay biraz izlemeyi denedim de kendini mi övmüş ne lafı da uzattikca uzatıyorİzzet in yöntemler pek bilimsel gelmiyor bana ya ondan sevmiyorum izleme boşver bir şey kaybetmezsinhe onunla çok şifa bulduğunu savunan da çok o ayrı
Evet canım kendi yeri var oraya gidiyorum 3 küsür seansi